Gadgets, Γκατζετάκια και 小工具s :-)

Π;ιρνουν ρευμα μεσω type C απο φορτιστη αυτοκινητου.
Δυστυχως και αυτός που εβαλες ειναι FM transmitter ο οποιος δεν παιζει χωρις παρεμβολες.
Δες εδω αυτος που παραγγειλα τι αποδοση εχει σε αναπαραγωγή απο το USB !!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κυρ, έχω ένα τέτοιο στο τζίπ.
Ενώ παίζει μια χαρά εκτός Αθηνών, μέσα στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο να βρείς συχνότητα χωρίς παρεμβολές, είναι τόσο πολύ φορτωμένες που πέφτει η μια πάνω στην άλλη και δημιουργούν παράσιτα.

Κυρ, έχω ένα τέτοιο στο τζίπ.
Ενώ παίζει μια χαρά εκτός Αθηνών, μέσα στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο να βρείς συχνότητα χωρίς παρεμβολές, είναι τόσο πολύ φορτωμένες που πέφτει η μια πάνω στην άλλη και δημιουργούν παράσιτα.
Ετσι ακριβως Μπαμπη!
Γιαυτο η λυση ειναι το jack aux in που εχει το αμαξι.

υπάρχουν κάποια ειδικά για αυτοκίνητο (παίρνουν τροφοδοσία από τον αναπτήρα) πχ https://www.banggood.com/ESSAGER-ES...html?cur_warehouse=CN&ID=6287836&rmmds=search
αυτά που έβαλες πως θα τους δώσεις ρεύμα;
Κι όμως!
Ξαναβλεποντας αυτο που εβαλες η περιγραφή που εχουν δωσει FM transmitter ειναι εντελώς λαθος!
Αν εξαιρεσει κανεις την θυρα για αναπαραγωγη ειναι μια καλη συσκευή ωστε να προσθεσεις συνδεσιμότητα Bluetooth στο αμαξι που δεν εχει!

Mε την ευκαιρια που ενα ζευγαρι μου ζητησε καποιες πληροφοριες για emergency εξοπλισμο (για camping,πεζοποριες κλπ), μεταξυ αλλων τους προτεινα και μια σφυριχτρα που ειχα αγορασει πριν πολλα χρονια και μου ειχε κανει εντυπωση. Την εβγαζε η Fenix, η κινεζικη εταιρεια με τους φακους led. Ξεθαψα καποιες φωτο.

Fenix NW20 ιδιαιτερο design και κορυφαια ποιοτητα κατασκευης απο food type stainless steel.
8559776778_33eaec745f_c.jpg

Τουρμπινες αεροσκαφους!! Ηταν μια εποχη που δεν βαριομουν και εβγαζα φωτο με Nikon D7000 και εξειδικευμενους φακους.
8558668893_023976369f_c.jpg

Το σημαντικο σε αυτη τη σφυριχτρα ειναι οτι με ελαχιστη προσπαθεια (πχ. ενας τραυματιας) επιτυγχανεται μεγιστος ηχος!!
Μπορει τα specs να λενε μαξ. 120dB αλλα θυμαμαι οτι πολυ ευκολα τα επιασε και τα ξεπερασε χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια.
8574769974_72ce790674_c.jpg

Καποιες αλλες σφυριχτρες μπορει να αναγραφουν μεγαλυτερα dB αλλα συνηθως δεν ξεπερνανε τα 100..

Δεν ξερω αν ερχεται πλεον στην Ελλαδα. Σιγουρα θα υπαρχει ακομα στα Αμαζον.

Tα περισσοτερα οργανα μετρησης ηχου εχουν οριο τα 130dB.
R0wiSSrzTsi3W3vB3qek

Tα 180dB που λεει η σφυριχτρα απο το Ali, ειναι καπως υπερβολικα καθως ισοδυναμουν με τον θορυβο εκτοξευσης πυραυλου.... 😬
Δε νομίζω να τα παραλέει ο Αλί. Έμπιστος φαίνεται. Θα σφυρίξω μέσα στο σπίτι να δοκιμάσω αν θα απογειωθεί.