Gainclone kit με LM3875

Στέλιος Π.

Supreme Member
Επιτελους καταφερα να τελειωσω τον Gainclone που εχω εδω και ενα χρονο περιπου...

Θα χρησιμοποιηθει για να οδηγησει τα BIB με FE126e που εχω ηδη ετοιμα και ακομα δεν εχω αξιωθει να τα στρωσω και φυσικα ουτε λογος να κλεισω οριστικα την καμπινα ακομα...:bigcry:

Το κιτ ειναι απο το audio sector, οχι γιατι ειναι δυσκολο το PtP wiring αλλα γιατι ο τυπος εχει παρει πολλες καλες κριτικες στα ξενα φορα.

img0197.jpg

img0198.jpg

Last edited:
Χρησιμοποιηθηκε η dual mono διαταξη με εναν μετασχηματιστη 2x20V 150VA ανα καναλι. Volume pot δεν μπηκε γιατι θα οδηγουνται απο εναν Arcam Alpha 9 preamp.

Τα κουτια ειναι απο καποια αχρηστα κουτια απο HW που ειχα στο σπιτι και μπροστα και πισω μπηκε plexyglass

img0188.jpg

img0187.jpg

Ποδαρακια δεν εβαλα γιατι επελεξα το plexy να ειναι μεγαλυτερο απο το κυριως σασι οποτε στηριζεται εκει.

img0192.jpg

Και τωρα ερχεται η ερωτηση...

Εχει κανεις καμια ιδεα για "καπακι" για το ΜΤΣ, οχι ομως κατι ακριβο μιας και το κοστος του ενισχυτη ειναι minimal.

Αν βαψω τον ΜΤΣ θα εχω προβλημα; (η αλλη σκεψη που μου ερχεται...)

well done !!

ωραίο χρωματάκι ......

πώς παίζει??

Ευχαριστω Δημητρη!

Το χρωματακι ειναι για να ερθω σε επαφη με την θηλυκη μου φυση... χαχαχα
ειχα βαρεθει τα ασημενια και τα μαυρα και ειπα να γινω "τρυφερο ποδι"...

Ειναι πολυ εντυπωσιακο ενα τοσο δα πραγματακι να ακουγεται τοσο ωραια, το PC μου εχει ενα ωραιοτατο budget συστηματακι πια, κινεζοντακ, ΒΙΒ και gainclone :grinning-smiley-043

Μονο που δεν εχω βαλει παστα αναμεσα στο chip και το σασι και θελω να δω ποσο θα ζεσταινεται μηπως και το εγχειρισω...

Ομορφος φιλε.Μπραβο..κ γω τον εχω αυτον το ενυσχητακο κ ακομα δε αξιωθηκα να τον τελειωσω..
Για καπακια για τοροειδης εψαχνα κ γω κ δε βρηκα κατι. Η πλακα ειναι οτι ο κολητος μου ειναι εξατμησας. Εχει λοιπον ενα εργαλειο που φτιαχνει τα καπακια των καζανιων, μια πρεσα με κατι μουλαρια βαριδια και αναλογα το τι μητρα του βαλεις απο κατω, σου διαμορφωνει την λαμαρινα. Ταμαμ για μετασχηματιστες κ στρογγυλα καπακια. ΟΜΩΣ δε το χρησημοποιει εδω κ 2 χρονια, και το χει σε μια αποθηκη πλακωμενο. Μου το χαριζει αλλα μακαρι να χα χωρο να το βαζα. Ζυγιζει κ 2-3 τονους!!! δε δοκιμαζεις κανα γκαζακι? ισως τα μεγαλα γκαζακια να ταιριαζουν ταμαμ!

υπάρχουν καπάκια για τοροειδής που συνοδεύονται πολλά φωτιστικά με σποτάκια 12 βολτ

ρώτα ένα κατάστημα με τέτοια είδη

θα πρότεινα μια βόλτα πίσω από τη Κλαυθμώνος

Re: Απάντηση: Gainclone kit με LM3875

Ομορφος φιλε.Μπραβο..κ γω τον εχω αυτον το ενυσχητακο κ ακομα δε αξιωθηκα να τον τελειωσω..
Για καπακια για τοροειδης εψαχνα κ γω κ δε βρηκα κατι. Η πλακα ειναι οτι ο κολητος μου ειναι εξατμησας. Εχει λοιπον ενα εργαλειο που φτιαχνει τα καπακια των καζανιων, μια πρεσα με κατι μουλαρια βαριδια και αναλογα το τι μητρα του βαλεις απο κατω, σου διαμορφωνει την λαμαρινα. Ταμαμ για μετασχηματιστες κ στρογγυλα καπακια. ΟΜΩΣ δε το χρησημοποιει εδω κ 2 χρονια, και το χει σε μια αποθηκη πλακωμενο. Μου το χαριζει αλλα μακαρι να χα χωρο να το βαζα. Ζυγιζει κ 2-3 τονους!!! δε δοκιμαζεις κανα γκαζακι? ισως τα μεγαλα γκαζακια να ταιριαζουν ταμαμ!

Αντε ρε Σηφη φτιαξτο ρε φιλε, και μετα να τα παμε κοντρες χαχαχα
Κριμα παντως να μενουν χρησιμα εργαλεια ετσι στην ακρη ρε γμτ...
Γκαζακια; Λες; Απο αυτα τα καινουρια τα μεγαλα ε; Θα το δω, δεν ειναι κακο.

υπάρχουν καπάκια για τοροειδής που συνοδεύονται πολλά φωτιστικά με σποτάκια 12 βολτ

ρώτα ένα κατάστημα με τέτοια είδη

θα πρότεινα μια βόλτα πίσω από τη Κλαυθμώνος

Φιλε Βασιλη θα πεταχτω και στην Πραξιτελους μια βολτα, δεν ξερεις καμια φορα. Το κακο ειναι οτι ειναι "γομαρια" (συγκριτικα) οι μετασχηματιστες...

Γιαυτο ελεγα μπας και τους βαψω και τελειωσει η ιστορια...

Αντε ρε Σηφη φτιαξτο ρε φιλε, και μετα να τα παμε κοντρες χαχαχα
Κριμα παντως να μενουν χρησιμα εργαλεια ετσι στην ακρη ρε γμτ...
Γκαζακια; Λες; Απο αυτα τα καινουρια τα μεγαλα ε; Θα το δω, δεν ειναι κακο.

Θα σου πεταξω τα ματια οξω ωρε!!! εχω το premium kit με kaddoc αντιστασεις, και elna cerafine+ LPO series II στην τροφοδοσια, με διπλους 200va τορροειδης... μουααα χα χα ... :grinning-smiley-043
Ναι γκαζακια φιλε!αυτα τα μεγαλουτσικα!ταμαμ θα σου κανουν νομιζω!
Κοιτα εχω ακουσει πολυ καιρο κ Lm3886 κ tda7293 απο κινεζικα κιτ των 20ε και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. ειμαι λοιπον πραγματικα πολυ περιεργος πως θα παιζει αυτος που υποτιθεται εχει ισως τα ποιο premium υλικα που μπορεσα να βρω..η διαφορα τιμης ειναι 5πλασια..για να δουμε λοιπον πως θα παιξει.. καποια στιγμη θα τον τελειωσω..

Θα σου πεταξω τα ματια οξω ωρε!!! εχω το premium kit με kaddoc αντιστασεις, και elna cerafine+ LPO series II στην τροφοδοσια, με διπλους 200va τορροειδης... μουααα χα χα ... :grinning-smiley-043

Εσυ δεν εισαι ντιουης εισαι highendας :flipout:

Θα εχει ενδιαφερον παντως να το φτιαξεις και να κανεις συγκρισεις. :Banane0:

Καπάκι από θήκη CD. Αν χωρέσει οριακά... Αλλιώς σούπερ μάρκετ κι άρχισε να μετράς τα μεταλλικά κουτιά από μπισκότα. Κάτι θα βρεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αν βάλεις μεταλλικό καπάκι, το στηρίξεις με την μεταλλική βίδα που έχεις και το μεταλλικό κουτί θα δημιουργήσεις μια βραχυκυκλωμένη σπείρα για τον μετασχητατιστή και .... ΑΡΚΑΔΙ!

Λύσεις.
Πλαστική βίδα στήριξης ή το καπάκι να μην ακουμπίσει στο σασί.

Για πλαστικό κάλυμα δεν υπάρχει θέμα.

Ευχαριστω Δημητρη!

Το χρωματακι ειναι για να ερθω σε επαφη με την θηλυκη μου φυση... χαχαχα
ειχα βαρεθει τα ασημενια και τα μαυρα και ειπα να γινω "τρυφερο ποδι"...

Ειναι πολυ εντυπωσιακο ενα τοσο δα πραγματακι να ακουγεται τοσο ωραια, το PC μου εχει ενα ωραιοτατο budget συστηματακι πια, κινεζοντακ, ΒΙΒ και gainclone :grinning-smiley-043
QUOTE]

Στέλιο, καλορίζικο.
BIB126 - κινεζοντακ - gainclone τα ίδια και γω αυτή την εποχη.
Μια χαρά για καλοκαίρι.
Ο Μ/Τ προσοχή όπως είπα Ο Μανώλης - προσωπικά θα τον αφηνα να φαίνεται.
Πάστα καλύτερα βάλε - αν δεν έχεις, έλα μια βόλτα απο δώ...

Καπάκι από θήκη CD. Αν χωρέσει οριακά... Αλλιώς σούπερ μάρκετ κι άρχισε να μετράς τα μεταλλικά κουτιά από μπισκότα. Κάτι θα βρεις.

Νικο το σκεφτηκα και εγω, το 25αρι ειναι ελαχιστα κοντοτερο και το 50αρι ειναι πολυ μακρυ, αλλα το δουλευω... βαμενο ισως ειναι μια χαρα και να μην φαινεται τιποτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αν βάλεις μεταλλικό καπάκι, το στηρίξεις με την μεταλλική βίδα που έχεις και το μεταλλικό κουτί θα δημιουργήσεις μια βραχυκυκλωμένη σπείρα για τον μετασχητατιστή και .... ΑΡΚΑΔΙ!

Λύσεις.
Πλαστική βίδα στήριξης ή το καπάκι να μην ακουμπίσει στο σασί.

Για πλαστικό κάλυμα δεν υπάρχει θέμα.

Μανωλη δεν το ηξερα καν!!! Μαλλον θα παω για κατι πλαστικο... δε λεω απο την Κρητη ειναι το μισο της καταγωγης αλλα κριμα θα ειναι να τιμησω την καταγωγη ετσι... καλυτερα με τσικουδιες!

Στέλιο, καλορίζικο.
BIB126 - κινεζοντακ - gainclone τα ίδια και γω αυτή την εποχη.
Μια χαρά για καλοκαίρι.
Ο Μ/Τ προσοχή όπως είπα Ο Μανώλης - προσωπικά θα τον αφηνα να φαίνεται.
Πάστα καλύτερα βάλε - αν δεν έχεις, έλα μια βόλτα απο δώ...

Ειναι μαλλον ο συνδιασμος που σκοτωνει!

Για τον Μ/Τ το σκεφτομαι ακομα, αν βρω κατι ευκολο θα το βαλω αλλιως c'est la vie θα το αφησω ετσι.

Σε ευχαριστω ρε Δημητρη, παστα εχω και εγω μωρε αλλα βαρεθηκα... αλλα για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις... αντε παλι λυσιμο...

..αλλιως c'est la vie θα το αφησω ετσι.

Σε ευχαριστω ρε Δημητρη, παστα εχω και εγω μωρε αλλα βαρεθηκα... αλλα για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις... αντε παλι λυσιμο...

ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ;;; 50 καμψεις!!!.. Φιλε κανει πολυυυυ καλο η παστα. Να βαλεις σιγουρα. Κοινη απο cpu κανει.
Α κ τον ΜΣ να τον καλυψεις φιλε. Εκτος του οτι ειναι ασχημος, με τον καιρο θα αρχισει να ξεφλουδαει κ η ζελατινα που ναι τυλιγμενος, αλλα κατι αμα πεσει πανω να μη γινει καμια ζημια. Ρευματα ειναι κ πρεπει να προσεχουμε