ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ....

γιατί αυτό το πλυντήριο ειδήσεων?

Η Ελληνική αγορά δεν έχει σχέση με το κινέζικο γάλα. Οι μεγαλύτερες ποσότητες είναι Ελληνικές - Ευρωπαϊκές.

καλό είναι να μην ξεχνάμε και όλα τα "κινέζικα" μαγαζιά
που τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα δεν είναι και λίγα....

γιατί αυτό το πλυντήριο ειδήσεων?

Η Ελληνική αγορά δεν έχει σχέση με το κινέζικο γάλα. Οι μεγαλύτερες ποσότητες είναι Ελληνικές - Ευρωπαϊκές.

Δεν είναι κακό να υπάρχει ενημέρωση και βεβαίως υπάρχει σχέση με το Κινέζικο γάλα !!!!!

Πήγες καμιά βόλτα από τα μαγαζιά τους στην Αθήνα να δεις τι προϊόντα πουλάνε ?????

Μήπως είναι λίγο άτοπη η πρώτη σου πρόταση ????? για σκέψου το λίγο...-bye-

αυτό το έγραψα γιατί πριν 10-20 μέρες είχε γίνει μεγάλο θέμα ήδη στην τηλεόραση με το μελαμινούχο γάλα και δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνουμε τις ειδήσεις. Ας μάθουμε τίποτα νέο! -bye-

το Νέο είναι ότι δυστυχώς έχει έρθει και εδώ.....οπότε...το μάθαμε το νέο !!!-bye-

στο 1:36 που αναφέρει ποιές επιχειρήσεις είναι μολυσμένες φαίνονται καθαρά στην φωτογραφία μερικές πολύ γνωστές

Starbucks

Pizza hut

M & M

Nestle

.....!!!!!!!!!!!!!!!!

μήπως να την κάνω σιγά σιγά για κανα χωριουδάκι ????

με έχει πιάσει και μια μελαγχολία από χθες που είδα τον Μηλιώκα στον Ζυγό ....

απαπαπα ....

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ! δεν παει καλα ο κοσμος !!! ΠΟΣΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ??? να μπερδεψει καποιος τα βαριελια γαλακτικης σκονης με τα βαρελια της μελαμινης.... στο κατω κατω.. τι δουλεια ειχαν στον ιδιο χωρο αυτα τα δυο υλικα... ηταν Ξυλουργειο-γαλακτοκομειο? σα να λεμε σουβλατζιδικο-οδοντιατρειο..???

Απάντηση: Re: ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ....

στο 1:36 που αναφέρει ποιές επιχειρήσεις είναι μολυσμένες φαίνονται καθαρά στην φωτογραφία μερικές πολύ γνωστές

Starbucks

Pizza hut

M & M

Nestle

.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητέ,

θα ήθελα σε παρακαλώ να μου υποδείξεις που βλέπεις το λογότυπο της Nestle που αναφέρεις παραπάνω, καθώς όσο κι αν προσπάθησα δεν το είδα. Είδα το U της Unilever, είδα snickers και M&Ms της Mars, είδα και τις υπόλοιπες που αναφέρεις αλλά Nestle δεν είδα. Σε παρακαλώ διαφώτισέ με.

Πέραν τούτου, θα ήθελα να μου αναφέρετε την πηγή του βίντεο αυτού που τόσο ΑΑΑΑβίαστα και ΑΑΑβάδιστα κατονομάζει εταιρείες και προϊόντα και προτρέπει (!) την μη κατανάλωση και μη πώληση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων για 6 μήνες. Σοβαρή αντιμετώπιση, τεκμηριωμένη και εφαρμόσιμη....

Χωρίς να μειώνω ούτε στο ελάχιστο την σοβαρότητα του διατροφικού σκανδάλου, περιμένω πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση από απλή αναπαραγωγή ανώνυμων βίντεο που μπορεί να εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

Για φόρουμ που σκίζουμε τα ιμάτιά μας αν γίνει δυσφήμιση του ενός ή του άλλου εμπόρου A/V χωρίς ονοματεπώνυμο του καταγγέλοντος και χωρίς τεκμηριωμένα στοιχεία, διακρίνω πολύ μειωμένα αντανακλαστικά για αυτή την περίπτωση σπίλωσης και κακοπροαίρετης φημολογίας.

Θοδωρής Ραδιώτης

απόσπασμα από το in.gr
"H Nestle, η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι ανακάλεσε γάλα της στο Χονγκ Κονγκ, μετά τον εντοπισμό από την τοπική υπηρεσία ελέγχου των τροφίμων δειγμάτων που περιείχαν ελάχιστη ποσότητα μελαμίνης."

πηγή in.gr

και εδώ...

Last edited:
Απάντηση: Re: ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ....

Αγαπητέ,

θα ήθελα σε παρακαλώ να μου υποδείξεις που βλέπεις το λογότυπο της Nestle που αναφέρεις παραπάνω, καθώς όσο κι αν προσπάθησα δεν το είδα. Είδα το U της Unilever, είδα snickers και M&Ms της Mars, είδα και τις υπόλοιπες που αναφέρεις αλλά Nestle δεν είδα. Σε παρακαλώ διαφώτισέ με.

Πέραν τούτου, θα ήθελα να μου αναφέρετε την πηγή του βίντεο αυτού που τόσο ΑΑΑΑβίαστα και ΑΑΑβάδιστα κατονομάζει εταιρείες και προϊόντα και προτρέπει (!) την μη κατανάλωση και μη πώληση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων για 6 μήνες. Σοβαρή αντιμετώπιση, τεκμηριωμένη και εφαρμόσιμη....

Χωρίς να μειώνω ούτε στο ελάχιστο την σοβαρότητα του διατροφικού σκανδάλου, περιμένω πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση από απλή αναπαραγωγή ανώνυμων βίντεο που μπορεί να εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

Για φόρουμ που σκίζουμε τα ιμάτιά μας αν γίνει δυσφήμιση του ενός ή του άλλου εμπόρου A/V χωρίς ονοματεπώνυμο του καταγγέλοντος και χωρίς τεκμηριωμένα στοιχεία, διακρίνω πολύ μειωμένα αντανακλαστικά για αυτή την περίπτωση σπίλωσης και κακοπροαίρετης φημολογίας.

Θοδωρής Ραδιώτης

βρε Θοδωρή μου...τόσα λινκ αναφέρουν το όνομα της Nestle τι άλλο θέλεις να πειστείς δηλ..
Να βγεί ο ίδιος ο Πρόεδρος της εταιρείας να το ανακοινώσει;

Re: Απάντηση: Re: ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ....

Αγαπητέ,

Θοδωρής Ραδιώτης

αν και μετά από τα Link Που παρατέθηκαν σχετικά με τη Nestle δεν νομίζω να χρειάζεται , είναι στο 1:36 το πρώτο λογότυπο (με μεγάλα κόκκινα γράμματα nestle)...

και φυσικά όπως είπε και ο kokar

o άνθρωπος στον βωμό του χρήματος

και η Nestle από οτι είδα και στα παραπάνω Links είναι μία από τις εταιρείες που έχουν τέτοια προιόντα, και που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά ......

ΑΙΣΧΟΣ .....