ΓΑΛΑ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!

To e - mail που σου έστειλαν λέει ότι ο νόμος - γενικώς και αορίστως -επιτρέπει . Εγώ σου λέω τι επιτρέπει ο νόμος και -κυρίως - ποιός νόμος είναι . Συνεπώς οι βιομηχανίες γάλακτος εάν ανα-παστερίωναν το ήδη παστεριωμένο γάλα θα το έκαναν στα κρυφά . Σ' αυτήν όμως την περίπτωση δεν θα έγραφαν και αριθμούς κάτω από την συσκευασία . Ούτως ή άλλως η συσκευασία που κοίταξα εγώ , σπίτι μου , δεν έχει νούμερο στο κάτω μέρος .

Φιλε μου δεν λεω οτι το mail ειναι αληθινο ή οχι. Απλα θεωρησα οτι ειναι καλο να το λαβουμε ολοι υπ'οψιν. Συμφωνω οτι με βαση τους νομους που αναφερεις εχεις δικιο. Απλα αφου δεν ειμαι γνωστης του νομου 100% πανω στο θεμα ειμαι επιφυλακτικος.
Οπως ειμαι επιφυλακτικος στο κατα ποσο οι εταιριες πανε με τον σταυρο στο χερι. Αλλωστε πολλα εχουν ακουστει και στις ειδησεις και πολλες φορες εχουμε δει σποτακια απολογιστηκα απο διαφορες γαλακτοκομικες εταιριες.

.
Οπως ειμαι επιφυλακτικος στο κατα ποσο οι εταιριες πανε με τον σταυρο στο χερι. Αλλωστε πολλα εχουν ακουστει και στις ειδησεις και πολλες φορες εχουμε δει σποτακια απολογιστηκα απο διαφορες γαλακτοκομικες εταιριες.

Συμφωνώ . Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι ότι και επί ιντερνετ , τρώμε στη μάπα τέτοια μηνύματα ( όπως και τα άλλα παλιότερα "στείλε αυτό το γράμμα , αλλοιώς θα σε βρεί κακό κλπ " )

Ευτυχώς έχουμε το νετ και τον κ. Ευαγγελάτο να μας προστατεύουν.

Γενικώς πρέπει να είμαστε δύσπιστοι. Δυο φορές περισσότερο σε κάτι που κυκλοφορεί στο νετ, δίχως να το υπογράφει κάποιος με ονοματεπώνυμο.

χεχε.

Εδώ πάντως στην περιοχή μου το ληγμένο γαλατάκι το μαζεύουνε κάτι μπαρμπάδες και το πηγαίνουν στα...γουρουνάκια τους!

Η πλάκα είναι ότι δεν τα ανοίγουν καθόλου. Τα πετάνε έτσι μέσα αλλά μετά δε βρίσκουν τίποτα.

guybrush: άσε ρε μη μας πάρουν με τις πέτρες...

Re: Απάντηση: ΓΑΛΑ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!

χεχε.

Εδώ πάντως στην περιοχή μου το ληγμένο γαλατάκι το μαζεύουνε κάτι μπαρμπάδες και το πηγαίνουν στα...γουρουνάκια τους!

Η πλάκα είναι ότι δεν τα ανοίγουν καθόλου. Τα πετάνε έτσι μέσα αλλά μετά δε βρίσκουν τίποτα.

Ούτε τα πλαστικά καπάκια από τα κουτιά; :blink:

Άντε το χαρτί το καταλαβαίνω, το πλαστικό όμως;

πως φαινεται οτι δεν ξερεις απο γουρουνια ρε συ Guy......και σενα θα φανε αμα σε δουν χαμου και δε κουνιεσαι για καμποσο

Να γενικεύσω και λιγο το θεμα. Πλην του γαλακτος, υπάρχουν χιλιάδες άλλα προιόντα που δεν αναλώνονται εντος της ημερομηνίας λήξης. Τι γινεται?
Πετιούνται ολα στις χωματερες? Δεν νομιζω!!!

Παράδειγμα , τα ληγμένα γιαούρτια πάνε στα Ιδρύματα ... Στο κάτω κάτω , και μετά την λήξη τους δεν έχουν διαφορά στη γεύση ή στην ποιότητα ... Μόνο όταν εμφανίσει μούχλα ..

και γιατι να παραπονεθουν ?? λες και ξερουν τη διαφορα ......

οι διευθυντες που σιγουρα το κανουν απο καλοσυνη θα διαβεβαιωνουν οτι ειναι φρεσκοτατα.......

παιδια τι ψαχνουμε.....ποιος θα τολμησει να τα βαλει μαζι τους?

Εδω σε γνωστο προσφατα μπηκε ο ΣΔΟΕ που υποτιθεται οτι χτυπα το οικονομικο εγκλημα και ζητησε καμια 30000 για να σταματησει να ψαχνει.....

ποιος ??? το υπερτατο οργανο αντιμετωπισης οικονομικου εγκληματος.

Απάντηση: Re: ΓΑΛΑ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!

Εδω σε γνωστο προσφατα μπηκε ο ΣΔΟΕ που υποτιθεται οτι χτυπα το οικονομικο εγκλημα και ζητησε καμια 30000 για να σταματησει να ψαχνει.....

ποιος ??? το υπερτατο οργανο αντιμετωπισης οικονομικου εγκληματος.

Διάβαζα προχθές ότι υπάρχει η σκέψη - και πρόκειται να υλοποιηθεί - ότι θα απαλλάσσεται πλήρως από την φορολογική παράβαση αυτός που θα καταδίδει το ΣΔΟΕ σε περίπτωση που το τελευταίο του ζητήσει χρήματα . Μου φαίνεται καλή σκέψη , σε πρωτη φάση.

Re: Απάντηση: Re: ΓΑΛΑ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!

Διάβαζα προχθές ότι υπάρχει η σκέψη - και πρόκειται να υλοποιηθεί - ότι θα απαλλάσσεται πλήρως από την φορολογική παράβαση αυτός που θα καταδίδει το ΣΔΟΕ σε περίπτωση που το τελευταίο του ζητήσει χρήματα . Μου φαίνεται καλή σκέψη , σε πρωτη φάση.

Απο τον γνωστο μου περασε αυτη η ιδεα φυσικα σαν νομιμο ανθρωπο και καποιος που δε θελει νταβαντζιλικια......

Οι πληροφοριες του ηταν οτι ετσι και τους καρφωνε ειναι τοσο δυνατη η αλληλεγγυη μεταξυ τους που απλα απο κει και περα οι συναδελφοι τους θα του εκαναν τη ζωη ποδηλατο......

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.....Ισως μονο μια καθιστικη διαμαρτυρια η μια απεργια πεινας εξω απο τη βουλη - εφοσον εχεις στοιχεια - ειναι η λυση.

ΑΤΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

πως φαινεται οτι δεν ξερεις απο γουρουνια ρε συ Guy......και σενα θα φανε αμα σε δουν χαμου και δε κουνιεσαι για καμποσο

Ξαφνικά θυμήθηκα το "Snatch" (την ταινία του Guy Ritchie)... :flipout:

Εβαλα στο σουφλέ κρέμα γάλακτος ληγμενη απο τον Απρίλιο. Να το φάω τώρα η να μην το φαω????

Εβαλα στο σουφλέ κρέμα γάλακτος ληγμενη απο τον Απρίλιο. Να το φάω τώρα η να μην το φαω????

Μεχρι και τον Απριλιο του '05 κανενα προβλημα. Αν απο παλειοτερα, δοκιμασε πρωτα