+1Ε η Μηλοαγορά των πληρώνω όσο όσο κι ας είν και μπούρδες οδηγεί τις εξελίξεις..... (κάπου τόσο δεν πάει και το mini 4G; )
όσο δεν τσιμπάει κανείς, τόσο πιο γρήγορα θα δούμε νορμάλ τιμές. Αλλιώς θα χάσουμε το παιχνίδι όπως τα Μηλαράκια.
Στα μικρά, γιατί στο καρτέλ εκεί θα παραμείνει εκτός αν βγει καμία προσφορά με κουπόνι. Αν και νομίζω ότι θα πέσει μετά το καλοκαίρι. Αλλά και πάλι από 420 που έχει σήμερα και 300 να πάει πάλι ακριβό θα είναι σε σχέση με το να ξεκινούσε 350 και να έπεφτε 250 π.χ.Samsung ειναι, οποτε σε 2-3 μηνες η τιμη του στα σκρουτζομαγαζα θα ειναι γυρω στα 300
Όμορφο και ενδιαφέρον. Μένει να δούμε και το καινούργιο ipad mini.
Όμορφο και ενδιαφέρον. Μένει να δούμε και το καινούργιο ipad mini.
καλημέρα, φίλε μου εσαεί "βρωμάς" μήλο από μακριά...
Τα χριστούγεννα παιδιά θα παίζει κάτω από 300 το 8, στην γαλλία η τιμή του σήμερα είναι στα 385, τώρα που τα βλέπετε τα 500ρικα δεν ξέρω...
Στο public τσεκαρε. Εσυ εισαι στα Γαλλιας βεβαια.
420 στα μικρά που ειναι κοντά στη δικη σου τιμή.
Εγώ πάντως το 8 το έχω προγραμματίσει να μου το κάνω δώρο :idea: προς τα χριστούγεννα μεριά, και θα είναι σίγουρα κάτω από 300....!
Για εμένα έχει τελειώσει να αγοράζω εν θερμό νέα μοντέλα πολύ ακριβά, δεν μου περισσεύουν δυστυχώς!
βλέπε πχ S3 όταν βγήκε πόσο είχε και πόσο έχει σήμερα λιγότερο από ένα χρόνο κυκλοφορίας, το βρίσκεις σχεδόν στην μισή τιμή, τι να λέμε τώρα...!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.