Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Ειναι ακριβως ιδια μεταφραση. Ο ιδιος εκδοτικος οικος αλλα πιο πλουσια εκδοση με πιο καλο χαρτι και πιο καλο εξωφυλλο αυτη που μου δειχνεις.
Αλλα ειναι δυο τομοι των 22 ευρω εκαστος αντι ενος των 27 περιπου ευρω αυτος που εβγαλε μολις η ιδια εταιρεια.

Οχι αυτό ήταν η προηγούμενη εκδοση με 2 τόμους τώρα βγήκε ενοποιημενο

Οσο για τη σειρά αν είχε 2 παραπάνω επεισόδια θα ήταν τέλεια. Τρέχουν λίγο στα 2-3 τελευταια. Για να σας βάλω στη πρίζα θα κριθεί από το τέλος του κύκλου. Εκεί θα κριθεί αν είναι η καλυτερη ever

Καμια από τις δυο δεν έδειξε.
Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι επηρεάζει ακόμα και σειρές αυτού του μεγέθους.

Πιστεύω ότι αν έδειχνε την μάχη θα το χαλούσε. Εξηγώ:
Αν ξεκινούσε η μάχη και έβλεπες ότι είναι πολύ λιγότεροι θα καταλάβαινες ότι κάτι πάει στραβά και θα έχαναν άνετα οπότε δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι όμως σε αιφνιδιάζει που σου λέει "νικήσαμε" και μετα καταλαβαίνεις τι είχε γίνει στην πραγματικότητα. Πολύ έξυπνη επιλογή να μην δείξει την μάχη. Σε βάζει να σκεφτείς όλη την πλοκή και δεν στην δίνει μασημένη.

Πιστεύω ότι αν έδειχνε την μάχη θα το χαλούσε. Εξηγώ:
Αν ξεκινούσε η μάχη και έβλεπες ότι είναι πολύ λιγότεροι θα καταλάβαινες ότι κάτι πάει στραβά και θα έχαναν άνετα οπότε δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι όμως σε αιφνιδιάζει που σου λέει "νικήσαμε" και μετα καταλαβαίνεις τι είχε γίνει στην πραγματικότητα. Πολύ έξυπνη επιλογή να μην δείξει την μάχη. Σε βάζει να σκεφτείς όλη την πλοκή και δεν στην δίνει μασημένη.
Γενικα, το Game of thrones ΔΕΝ ειναι σειρα που θα δουμε για τις επικες μαχες της (τυπου αρχοντα κλπ) .... Δεν ξερω τι θα κανουν στα επομενα επεισοδια .... και κατα την προσωπικη μου αποψη, σε αυτο συντρεχουν λογοι οπως :

1) το τηλεοπτικο budjet που ειναι ιδιαιτερα χαμηλο σε σχεση με μια υπερπαραγωγή πχ... μονο κακο θα μπορουσε να κανει σε αυτη την καταπληκτικη σειρα, μειώνοντας το κατά τα άλλα υψηλό επιπεδο παραγωγής της!

2) Μιλαμε αποκλειστικα, για μια σειρα σεναριου, πλοκης και χαρακτηρων ( αντιστοιχη με τα βιβλια) και ΑΥΤΟΣ ειναι και ο κυριος στοχος της..... ( κατι σαν Role Playing Game ενα πράγμα ... )

3) Αφηνει τον τηλεθεατη ( ή τον αναγνωστη στην περιπτωση του βιβλιου) να φανταστει ΜΟΝΟΣ του την μαχη, πλάθοντας στο μυαλό του τις δικές του εικόνες, συμφωνα με τα οσα εχει δει - γνωριζει μεχρι τωρα, ( ετσι και αλλιως η ωμη βια εστω και μεταξυ λιγων ατομων και "μικρων" μαχων καθε φορα, ΔΕΝ ειναι κατι που λειπει απο τη σειρα ) ! -bye-

Last edited:

Υπαρχει ηδη στα σκαρια ενα video game Απο wiki

"The French video game company Cyanide has announced that they have partnered with Martin to create a video game adaption of the books, entitled A Game of Thrones: Genesis."

κριμα κ αδικο παντως που τον εφαγαν λαχανο τον Εντι.... ηταν συμπαθης σαν χαρακτηρας!!

Αντε να δουμε τωρα με το καλο παμε στο 10 το καλο το επεισοδιο να δουμε τι θα δουμε!!!

Last edited by a moderator:

Είδα και εγώ το 9ο επεισόδιο και ευτυχώς δεν μπαίνω στο θέμα αν δεν έχω δει πάντα το τελευταίο για να αποφεύγω spoilers.
H σειρά ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Πάντως για όποιον δεν έχει θέμα με τα αγγλικά στο amazon τα βιβλία (τα 4) έχουν 19.77$ (χωρίς έξοδα αποστολής και με paperback) αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τα πάρω.

Είδα και εγώ το 9ο επεισόδιο και ευτυχώς δεν μπαίνω στο θέμα αν δεν έχω δει πάντα το τελευταίο για να αποφεύγω spoilers.
H σειρά ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Πάντως για όποιον δεν έχει θέμα με τα αγγλικά στο amazon τα βιβλία (τα 4) έχουν 19.77$ (χωρίς έξοδα αποστολής και με paperback) αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τα πάρω.

εγω το εμαθα "the hard way" γμτ μου.... Ειπα να μπω να διαβασω οταν ημουν ακομα στο 7ο επεισοδιο κ το ρημαδι το spoiler την εκανε τη δουλεια του :bigcry::bigcry::bigcry:

Πολύ ποιoτική σειρά κατά την γνώμη μου κι επιτέλους με κατάλληλη θεματολογία μιας και είμαι του RPG γενικότερα.Σίγουρα ότι καλύτερο έχω δει φέτος σε σειρά.Στο τέλος του 9ου πραγματικά λυπήθηκα..

Είπαμε, ο συγγραφέας δεν "δένεται" με κανέναν από τους χαρακτήρες του. Τους πλάθει όμορφα και ωραία, μας τους εντάσει στην ιστορία, τους δίνει ρόλο πρωταγωνιστή για να έρθει μια ωραία πρωϊα που θα τους εξοντώσει...

Έτσι είναι...

Είπαμε, ο συγγραφέας δεν "δένεται" με κανέναν από τους χαρακτήρες του. Τους πλάθει όμορφα και ωραία, μας τους εντάσει στην ιστορία, τους δίνει ρόλο πρωταγωνιστή για να έρθει μια ωραία πρωϊα που θα τους εξοντώσει...

Έτσι είναι...

Αυτό που εννοώ είναι πως φορτίστηκα συναισθηματικά..Πάντως ωραία προσέγγιση αυτή του συγγραφέα.Διαφορετική και "ρεαλιστική".

Δε θα πω ποια σκηνή αξιόλογης ταινίας μου θύμησε, αλλά καταλαβαίνετε όσοι έχετε δει...

Συμφωνώ απόλυτα στο συναίσθημα...

Δεν ξέρω πια προσέγγιση ακολουθεί ο συγγραφέας αλλα ο...
Ned Stark-Sean Bean ήταν ίσως ο πιο συμπαθής χαρακτήρας και δυσκολεύομαι και εγώ να δεχτώ τον θάνατο του.
Ούτε εγώ ξέρω αν η σειρά θα είναι ίδια μετά από αυτό.

Last edited by a moderator: