Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Μπορει να εχεις δικιο, αλλα και ο παραγοντας του μεταφυσικου εχει παντα γοητεια, ειδικα οταν αναφερεται σε εποχες ξεχασμενες στα βαθη του χρονου ή και σε ενα παραλληλο συμπαν...

Μπορει να εχεις δικιο, αλλα και ο παραγοντας του μεταφυσικου εχει παντα γοητεια, ειδικα οταν αναφερεται σε εποχες ξεχασμενες στα βαθη του χρονου ή και σε ενα παραλληλο συμπαν...

Fringe,Fringe,Fringe......:Banane0::Banane0::p

πάντως οι δράκοι καθώς και η "μαμά" τους θα παίξουν πολυ μεγάλο ρόλο στο μέλλον. Θα αλλάξει αρδην η ισσοροπία στα βασίλεια απ 'ότι μου λέει ο διπλανός μου που έχει διαβάσει τα βιβλία. Οπως ακριβώς έχει ειπωθεί και όπως δείχνει και η σειρά, ο συγγραφέας δεν δένεται με κανέναν. Ο ασήμαντος μπορεί να γίνει ο πλέον σημαντικός ή και το αντίθετο.

Re: Game of Thrones - HBO

Δεν άντεξα και τα παρήγγειλα τα βιβλία, τα 4 πρώτα από από amazon στα $27.75 (περίπου 20Ε).

Θεωρώ λάθος την εμπλοκή δράκων.Πιστεύω ότι ψευτίζει την ιστορία.Ήδη καθόμαστε στην άκρη της καρέκλας με τις ίντριγκες μεταξύ βασιλέων. Δεν χρειάζονται μεταφυσικά φαινόμενα -ούτε δράκοι ούτε νεκροζώντανοι

Εγώ πάλι αν δεν υπήρχαν τα μεταφυσικά φαινόμενα θα παρατούσα την σειρά....

Μην ξεχναμε οτι με τους δρακους ειχαν παρει την βασιλεια απο την αρχη οι Targaryen οποτε νομιζω οτι εχουν μια βαρυτητα.

παπαλα κ το 10ο επεισοδιακη....... ρε γμτ πανω στο καλο τσααακκκκ τιτλοι τελους!!!!! αντε κ του χρονου σπιτια μας χιχιχιιιιιι

Τι θα ηταν το μωρο αραγε ?????

Noμιζω θα ηταν τοσο μεγαλος δρακος, που αν γεννιοταν , δεν θα μπορουσαν να βγουν αλλοι κυκλοι/βιβλια (κοινως θα τους εσκιζε ολους...) :grinning-smiley-043

Η υπεροχη στον αερα (κοινως "αεροπορεια"), παντα ηταν σημαντικος παραγοντας για την τελικη επικρατηση σε μια μαχη :D

Παιδια μολις αρχισα να βλεπω την σειρα!!!εχω δει τα πρωτα 3 επεισοδια!!και φαινεται φοβερη!!!ελπιζω η συνεχεια να ειναι ακομα καλυτερη.

Παιδια μολις αρχισα να βλεπω την σειρα!!!εχω δει τα πρωτα 3 επεισοδια!!και φαινεται φοβερη!!!ελπιζω η συνεχεια να ειναι ακομα καλυτερη.
Νωρις το θυμηθηκες .....-bye-

Αν θες την συμβουλή μου, ΜΗΝ διαβασεις ξανα αυτο το θεμα εδω μεχρι να την τελειωσεις, γιατι θα δεις μεσα ΠΟΛΛΑ spoilers που θα σου χαλασουν την απολαυση .....

Η σειρα ειναι οντως φοβερη ... εγω εχω παραγγειλει και τα 2 πρωτα βιβλια και περιμενω να ερθουν ....:grandpa:

Απάντηση: Re: Game of Thrones - HBO

Θα εισηγηθω να φας ενα μηνιαιο μπαναρισμα για να σε προστατεψω απο το να μπαινεις εδω και να διαβαζεις τα σποιλερς...:D

διαβάζω τώρα το 1ο βιβλίο και πρέπει να πω ότι πρώτη φορά κάποια σειρά/ταινία ακολουθεί τόσο πιστά ένα βιβλίο στο οποίο βασίζεται.

βέβαια βοηθάει και η δομή του βιβλίου...

άντε να το τελείωσω να δω τι γίνεται παρακάτω...