Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones - HBO

σόρυ εννοούσα το βίντεο από την ταινία. demux tsmuxer chinese to me.... :chinese:

μπορεί να το κάνει κάποιος και να μου στείλει στο email το Mp3 pleaaaaseee.... 1.5 λεπτό είναι....

Εχεις πμ. Thank you :worshippy:

Αν ηθελες το βιντεο απο την ταινια, συννεονηση μπουζουκι καναμε :D

Re: Game of Thrones - HBO

To Heavy version του audio theme πάντως του τύπου στο Youtube είναι μακράν καλύτερο από αυτό της σειράς.......:D

Το theme song είναι πράγματι κορυφαίο και ταιριάζει απόλυτα, αναρωτιέμαι γιατί δεν το σχολιάσαμε νωρίτερα. Πολύ καλή δουλειά από τον συνθέτη. Δεν μου άρεσε η διασκευή γιατί αλλάζει τον αέρα. Είναι μουσική που παραπέμπει σε παλιά εποχή με τοπικά όργανα και είναι πολύ καλά δεμένη. Είναι σαν να βγάζεις διασκευή στο theme του Braveheart... Αδιανόητο. (Εϊμαι και κιθαρίστας..)

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Συγνώμη αλλά διαφωνώ. Πολύ καλή διασκευή ο τύπος στο βιντεάκι. Και καλή μίξη αφού όλα τα όργανα τα παιζει ο ίδιος.
Δεν μιλάμε για το είδος των οργάνων. Εννοείται ότι σε ένα επικό κομμάτι κολλάνε καλύτερα τα βιολιά, χάλκινα κλπ όργανα, αλλά για σύγχρονο ήχο θεωρώ μια χαρά το έπαιξε ο τύπος.

Διαβάζω ότι το official soundtrack θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα.

Εχουμε μαθει καθόλου ΤΙ ποσοστό τηλεθέασης έχει η σειρά στην Αμερική ?

Ειναι πολυ σημαντικό για την εξέλιξή της και το ΠΟΣΟ θα συνεχιστεί να παράγεται ... Πάντως μέχρι στιγμής είναι ΚΑΘΑΡΑ "παιχνίδι χαρακτήρων" και ΟΧΙ "επική ταινία δράσης " ......

Re: Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Συγνώμη αλλά διαφωνώ. Πολύ καλή διασκευή ο τύπος στο βιντεάκι. Και καλή μίξη αφού όλα τα όργανα τα παιζει ο ίδιος.
Δεν μιλάμε για το είδος των οργάνων. Εννοείται ότι σε ένα επικό κομμάτι κολλάνε καλύτερα τα βιολιά, χάλκινα κλπ όργανα, αλλά για σύγχρονο ήχο θεωρώ μια χαρά το έπαιξε ο τύπος.

Διαβάζω ότι το official soundtrack θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα.

Από αυτήν την οπτική γωνία συμφωνώ, αλλά δεν θα μπορούσα να το βάλω αντί για το υπάρχον στο Intro.. Ο τύπος σίγουρα έχει ταλέντο και καλά κάνει που μας δίνει και διαφορετικά ακούσματα.
Ανυπομονώ για το soundtrack!

Φαγωθήκατε να δείτε λίγη δράση... νομίζω το καινούργιο επεισόδιο θα σας συγκλονίσει :worshippy:

Σήμερα τελείωσα το βιβλίο....Εχει να γίνει χαμός! :violent-smiley-008:
ΩΡΑΙΑΑΑΑ !!!

"The Winter is coming" ....οπως ελεγε και το πρωτο επεισοδιο .... :SFGSFGSF:
Αντε να δουμε :-)

Ειναι πολυ σημαντικό για την εξέλιξή της και το ΠΟΣΟ θα συνεχιστεί να παράγεται ... Πάντως μέχρι στιγμής είναι ΚΑΘΑΡΑ "παιχνίδι χαρακτήρων" και ΟΧΙ "επική ταινία δράσης " ......

Στην Αμερικη δεν ξεκινησε οσο καλα ειχε ξεκινησει το Boardwalk Empire του Σκορτσεζε (παλι στο HBO) αλλα απο το 2ο επεισοδιο και μετα εχει μεγαλη ανοδο. Το ιδιο συμβαινει οσον αφορα και την προβολη του στο Αγγλικο Sky (το δειχνει το Sky Atlantic HD).

Έχει πάρει ήδη το οκ για 2η season....

Πραγματικά το 5ο ηταν πολύ καλό....

Δεν παίζει εκπληκτικά η πιτσιρίκα μικρή κόρη του Star?

Δεν είμαι αγόρι....χαχαχα

Έχει πάρει ήδη το οκ για 2η season....

Πραγματικά το 5ο ηταν πολύ καλό....

Δεν παίζει εκπληκτικά η πιτσιρίκα μικρή κόρη του Star?

Δεν είμαι αγόρι....χαχαχα
απλώς τα μισά που συμβαίνουν δεν υπάρχουν στο βιβλίο

Σαν να είχε λίγο δράση το τελευταίο:SFGSFGSF:
Επίσης το μαθημα με τους οίκους χρησιμότατο