Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Να δουμε αν θα παει ετσι.
Φοβαμαι μην κανει καμια κοιλια τωρα...

Μάλλον το ανάποδο ισχύει...στο βιβλίο υπάρχουν και κάποια extra γεγονότα που δεν αναφέρονται στην σειρό λόγω χρόνου....
όχι π.χ το σκηνικό με το σκυλί και το βουνό δεν υπάρχει, η σχέση του ρενλυ με τον λόρας αποκαλύπτετε στο 2ο βιβλίο το σκηνικό με τον Σταρκ γίνετε βράδυ με βροχή κλπ.

Last edited:

Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια.

Μπερδευτηκα καπως στο πρωτο , ασχετη μου φανηκε η εισαγωγη με το ανθρωπομορφο τερας , τα κομμενα μελη και τα εντοσθια θα μπορουσαν να απουσιαζουν.

Στο δευτερο καπως αρχισαν να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα προς το παρον.

Πράγματι πολύ καλό το επεισόδιο.... το πότε περνάει η ώρα δεν το καταλαβαίνω.

Η σειρά είναι απίθανη!τέινει να γίνει από τις πολύ αγαπημένες μου!

Ειναι η πρωτη φορα που παρακολουθω σειρα και να αποφευγω να διαβαζω επιμελως οτιδηποτε μην τυχον και μου χαλασει την εκπληξη.
Απλα εχω μεινει αφωνος με την αφηγηματικη σκηνοθεσια. Θα αφησω το βιβλιο για το καλοκαιρι για να το ξαναζησω. Ξερει κανεις αν ολοκληρωνεται το πρωτο βιβλιο της σειρας στα 10 επεισοδια ?
Ανανεωθηκε και δευτερη σαιζον ? (το δευτερο βιβλιο ?)

Για οσους εχουν δει και το 6ο επισοδειο:
(ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ)

Εκτιμιση: Το χερι θα γινει καποια στιγμη Βασιλιας
Ο Ρομπερτ (βασιλιας) θελει να σκοτωσει την Καλισι γιατι ξερει οτι ειναι δρακος, και ξερει οτι ο γιος δρακου θα γ@μει & θα δερνει, και θα του παρει το στεμμα. Ο γιους της βασιλισσας τωρα, εκεινο το ξανθο αγορι, ειναι αφενος μπασταρδο (δεν ειναι του βασιλια παιδι), και αφεταιρου, ειναι επισης δρακος, αδελφος της Καλισι.... Για να δουμε.. Εννοειται δεν εχω διαβασει το βιβλιο.

Το ξανθο αγορι ειναι μπασταρδο αλλα δεν ειναι αδελφος της Καλησι. Απο τα ξανθα μαλλια, μαλλον ειναι καρπος την βασιλισσας και του αδελφου της (που εχει ξανθα μαλλια).

Αυτο μαλλον ανακαλυψε ο Τζον Αρρυν (διαβαζε το βιβλιο) και τον σκοτωσανε.