Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Το ξανθο αγορι ειναι μπασταρδο αλλα δεν ειναι αδελφος της Καλησι. Απο τα ξανθα μαλλια, μαλλον ειναι καρπος την βασιλισσας και του αδελφου της (που εχει ξανθα μαλλια).

Αυτο μαλλον ανακαλυψε ο Τζον Αρρυν (διαβαζε το βιβλιο) και τον σκοτωσανε.

Συμφωνώ!

Tsop εχεις διαβασει το βιβλίο ?:grandpa:

Οποιοι εχουν διαβασει το βιβλιο, ας μην λενε τι θα συμβει πλιζ...
(δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στον Tsop, αλλα γενικα προς ολους)

Οχι παιδες δεν εχω διαβασει το βιβλιο. Για αυτο και λεω μαλλον στο μηνυμα μου.

Απλα μου φαινεται πιο λογικη η εξηγηση που εδωσα. Μπορει ομως να εχω πεσει και εξω:a0210:

Μια χαρά τα λες Tsop δεν υπάρχει σχεση ανάμεσα στους Lannister (βασιλλισα,Tyron κ.λ.π.) και στους Targaryen. Εχουν απλώς ξανθά μαλλιά αν και των Targaryen είναι μάλλον πλατινέ (εξηγείτε από το γεγονός ότι δεν είναι αυτόχθονες αλλά έχουν έλθει από αλλού). Η μυθολογία της σειράς είναι εκπληκτική (και κουραστικής μια και πρέπει να τα διαβάσεις πολλές φορές)
@Kosh αν μιλάς για την ελληνική έκδοση υπάρχει μόνο ο 1ο από τους 2 τόμους του 1ου βιβλίου αυτή την στιγμή. Αναμένεται εως τα μέσα Ιουνίου να επανακυκλοφορήσουν ενοποιημένοι οι 2 τόμοι.
Το πρώτο βιβλίο της σειράς που ενέπνευσε την ομώνυμη τηλεοπτική παραγωγή του HBO κυκλοφορεί σύντομα σε ανανεωμένη, επίτομη έκδοση από τις εκδόσεις Anubis. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία και οι αποστολές θα εκτελεστούν κατά σειρά προτεραιότητας με την κυκλοφορία του βιβλίου.

Εννοείτε ότι όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα αγγλικά οι αντίστοιχε εκδόσεις είναι στη μισή ή και πιο κάτω τιμή

Last edited:

Τα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν όλα κανονικά...
Άρχισα να διαβάζω αφού είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν κρατιόμουν.
Ο Μάρτιν έχει προγραμματίσει εφτά βιβλία και έχει κυκλοφορήσει ήδη τα τέσσερα .Επειδή είναι ογκώδη ο Άνουβις τα έχει σπάσει σε δύο τόμους το καθένα - σύνολο οχτώ τόμοι ως τώρα .Έχω διαβάσει τους τέσσερεις (δηλαδή τα δύο πρώτα βιβλία <το παιχνίδι του Στέμματος> και το <Σύγκρουση Βασιλέων> και ήδη αγόρασα τους δύο τόμους του τρίτου βιβλίου και προχωράω με αγωνία.

Σύσταση μου διαβάστε τα βιβλία .
Χωρίς να υποτιμώ την σειρά, δεν υπάρχει το χτίσιμο που προσφέρει σε κάθε σκηνή το βιβλίο ούτε μπορείς να μπεις στην σκέψη του κάθε παίχτη στο παιχνίδι εξουσίας που υφαίνει με μαστοριά ο Μάρτιν

Από την άλλη η σειρά προσφέρει μια ατελείωτη σειρά από εκπλήξεις γιατί επειδή δεν έχει την δυνατότητα να αναλύσει σκέψεις, όπως το βιβλίο,μοιάζουν όλα να συμβαίνουν out of the blue

Τα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν όλα κανονικά...
Άρχισα να διαβάζω αφού είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν κρατιόμουν.
Ο Μάρτιν έχει προγραμματίσει εφτά βιβλία και έχει κυκλοφορήσει ήδη τα τέσσερα .Επειδή είναι ογκώδη ο Άνουβις τα έχει σπάσει σε δύο τόμους το καθένα - σύνολο οχτώ τόμοι ως τώρα .Έχω διαβάσει τους τέσσερεις (δηλαδή τα δύο πρώτα βιβλία <το παιχνίδι του Στέμματος> και το <Σύγκρουση Βασιλέων> και ήδη αγόρασα τους δύο τόμους του τρίτου βιβλίου και προχωράω με αγωνία.

Εχω αγοράσει τα τρία από τα τέσσερα στην αγγλική έκδοση σε hardcover και ξεκινώ το δεύτερο βιβλίο οσονούπω. Παράκληση : Οταν διαβάσεις το τέταρτο βιβλίο, μπορείς να συυγκρίνεις την γραφή και το ύφος του με τα προηγούμενα? Γιατί απέχουν αρκετά σε χρόνο μεταξύ τους......

Ο 2ος τόμος του 1ου βιβλίου έχει εξαντληθεί και θα επανακυκλοφορήσει ενοποιημένος σύμφωνα πάντα με τον υπεύθυνο του annubis στο Ζάππειο την Κυριακή το μεσημέρι που πέρασα από την έκθεση βιβλίου

@Kosh αν μιλάς για την ελληνική έκδοση υπάρχει μόνο ο 1ο από τους 2 τόμους του 1ου βιβλίου αυτή την στιγμή. Αναμένεται εως τα μέσα Ιουνίου να επανακυκλοφορήσουν ενοποιημένοι οι 2 τόμοι.

Οχι.

Υπαρχουν και οι 2 τομοι και των 4 βιβλιων. Τα εχω δει ολα.

8 βιβλια συνολο.

Αλλα θα με ενδιεφερε ενα ενοποιημενο στα ελληνικα. Την ιδια παπαρια ειχαν κανει και με τα Dune απο την ANUBIS αλλα και απο την προηγουμενη τους εκδοτικη εταιρεια που τα εκοψαν στην μεση καποια για να πουλησουν διπλα....

Ο 2ος τόμος του 1ου βιβλίου έχει εξαντληθεί και θα επανακυκλοφορήσει ενοποιημένος σύμφωνα πάντα με τον υπεύθυνο του annubis στο Ζάππειο την Κυριακή το μεσημέρι που πέρασα από την έκθεση βιβλίου

Στο Solaris στην Μποταση τα ειχε πριν λιγες μερες. Αλλα αν το βγαλουν ενοποιημενο θα το παρω. Διπλα λεφτα δεν τους δινω...

Εχω αγοράσει τα τρία από τα τέσσερα στην αγγλική έκδοση σε hardcover και ξεκινώ το δεύτερο βιβλίο οσονούπω. Παράκληση : Οταν διαβάσεις το τέταρτο βιβλίο, μπορείς να συυγκρίνεις την γραφή και το ύφος του με τα προηγούμενα? Γιατί απέχουν αρκετά σε χρόνο μεταξύ τους......

Φιλη που τα εχει διαβασει μουπε οτι το τεταρτο δεν εχει καμια σχεση με τα πρωτα τρια βιβλια...

Φιλη που τα εχει διαβασει μουπε οτι το τεταρτο δεν εχει καμια σχεση με τα πρωτα τρια βιβλια...

Ισως επειδή αρχικά επρόκειτο να είναι τριλογία
Και όλο το ίντερνετ μιλάει για ένα τέταρτο βιβλίο μάλλον βαρετό , φλύαρο που ελάχιστα προχωράει την ιστορία.Θα δούμε όταν φτάσουμε εκεί.

Πάντως χθες που αγόρασα τον πρώτο τόμο του τρίτου βιβλίου (θύελλα από ατσάλι -πολύ παλικαράδικος τίτλος γαμώτημου.Θα ντρέπομαι να το κρατάω στην παραλία 48 χρονών μακάκας) χθες λοιπόν στην Πρωτοπορία υπήρχαν στην σειρά και οι οχτώ τόμοι

Πάντως χθες που αγόρασα τον πρώτο τόμο του τρίτου βιβλίου (θύελλα από ατσάλι -πολύ παλικαράδικος τίτλος γαμώτημου.Θα ντρέπομαι να το κρατάω στην παραλία 48 χρονών μακάκας) χθες λοιπόν στην Πρωτοπορία υπήρχαν στην σειρά και οι οχτώ τόμοι
xaxaxaxaxa υπάρχουν και χειρότερα σκεψου αυτούς που θα κρατάνε "το νησί"

Απάντηση: Re: Game of Thrones - HBO

.Θα ντρέπομαι να το κρατάω στην παραλία 48 χρονών μακάκας) χθες λοιπόν στην Πρωτοπορία υπήρχαν στην σειρά και οι οχτώ τόμοι

Τάκη μην μασάς , κόλλα απ' έξω κανά εξώφυλλο από καμιά ποιητική συλλογή και καθώς θ' αγναντεύεις και την θάλασσα.......μιλάμε για πολύ στοχασμό... :flipout: -bye-

Ποιό είναι αυτό η Πρωτοπορία; για ρίξε κανα link.

www.protoporia.gr

Βιβλιοπωλείο στη γραβιάς.Ανεβαίνοντας την Ακαδημίας από την Κάνιγγος πρώτο φανάρι είναι η Θεμιστοκλέους , στο επόμενο κάνεις αριστερά και αμέσως ,πριν το φανάρι της Σόλωνος πάλι αριστερά, είναι η γραβιάς .Στο 7 είναι η Πρωτοπορία.