Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Ειναι πάντως απίστευτη η διαφορά τιμής του ελληνικού
http://www.bookdepository.co.uk/Geo...rones-4-Boxed-Set-George-Martin/9780345529053

Και όπως είναι γνωστό ο Anoubis δεν φημίζεται για τις χαμηλές τιμές του!
Αν μπορούσε θα χώριζε τα βιβλία σε 16 τόμους των 25+ ευρώ έκαστος.....

Έχω δώσει μια περιουσία για τη σειρά των βιβλίων DUNE!!

Το τέταρτο βιβλίο είχε κάποιες ιδιαιτερότητες που το κάνουν να "δείχνει" κατώτερο σε σχέση με τα 3 πρώτα, χωρίς να είναι. Χωρίς να προχωρήσω σε spoilers, είναι φανερό σε όλους από τη σειρά ότι το πρώτο βιβλίο θέτει τις βάσεις για την επικείμενη σύγκρουση και στο 2ο και 3ο βιβλίο όπως φαίνεται από τους τίτλους τους (Σύγκρουση Βασιλέων και Θύελλα από Σπαθιά), γίνεται ένας γενικός χαμός, όχι ολοκληρωτικός αλλά ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα. Στο τέταρτο βιβλίο λοιπόν υπάρχει μετά από αρκετό καιρό μια σχετική (και ύπουλη) ηρεμία στα 7 Βασίλεια και το βιβλίο περισσότερο εξετάζει τις επιδράσεις όλων αυτών των πολέμων. Οπότε έχει μια πιο αργή και ήρεμη αντιμετώπιση των πραγμάτων και μετά τον φρενήρη ρυθμό των 2 προηγούμενων βιβλίων (υπάρχουν 2-3 σκηνές σε αυτά που είναι πραγματικά από τις πιο συγκλονιστικές που έχω συναντήσει στη λογοτεχνία, κι ειδικά μια στο 3ο βιβλίο που αν φτάσει η σειρά μέχρι εκεί προβλέπω σπασμένες τηλεοράσεις όπως εγώ πέταξα το βιβλίο στο τοίχο όταν διάβασα εκείνο το κεφάλαιο) ήταν αναμενόμενο αυτό να απογοητεύσει κάποιους που περίμεναν να συνεχιστούν οι μάχες κι οι σφαγές. Επίσης επειδή το 4ο και το 5ο βιβλίο που βγαίνει τώρα το καλοκαίρι ήταν αρχικά ένα βιβλίο αλλά το έκοψε στα δύο ο συγγραφέας γιατί του έβγαινε πολύ μεγάλο, κάποιοι από τους πιο αγαπημένους στο κοινό χαρακτήρες δεν υπήρχαν καθόλου στο 4ο κι έτσι κάποιοι ξενέρωσαν από αυτό. Αλλά αν το πάρεις σαν μέρος μιας σειράς και καταλάβεις γιατί είναι πιο αργό σε σχέση με τα άλλα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αφού το τέταρτο και το πέμπτο ήταν γραμμένα σαν ένα βιβλίο τότε γιατί απέχουν εφτά χρόνια το ένα από το άλλο; (2004 το ένα και 2011 το άλλο)

Και εκεί που παραπονιόμασταν ότι προχωρα πολύ αργά έρχεται το έβδομο επεισόδιο να μας τρελάνει...
Φοβερό επεισόδιο.....

Πωπω...Της τρελής γίνεται! Πέρασαν 5 επεισόδια για να καταλάβουμε τι παίζει αλλά τώρα θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει...Πιστεύω πως αξίζει αρκετά σαν σειρά και δεν χρειάζεται τις τσ*ντούλες εδώ και εκεί για να μαζέψει κόσμο.

Φοβερό και το τελευταίο επεισόδιο.... πολύ καλή δουλειά σε επίπεδο παραγωγής.

Re: Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Η σειρά έχει "στρώσει".. Βλέπεται πολύ ευχάριστα. Έφτασα να ανυπομονώ να δω το επόμενο.. :p

Α εστρωσε εε ? :grinning-smiley-043

Εμ στα λεγαμε απο την αρχη....οτι μαλλον προκειται για κορυφαια σειρα.

Εχουν μεινει μονον τρια επεισοδια και πρωτη φορα σκεφτομαι να παω να δω τι θα γινει !!

Το τελος του 7ου μας αφησε τελειως στην ακρη της σανιδας να κανουμε τραμπαλα...
Ηθελα να πω την αληθεια λιγο ακομα να μεινει ο Βασιλιας ......εξαιρετικος ηθοποιος και αψογα σμιλεμενος χαρακτηρας.

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Πάντως και σ' αυτή την σειρά έχω την αίσθηση ότι το τρέχουνε πολύ.

Θα μου πείτε τώρα εσύ δεν δεν ήθελες δράση;

Ναι, άλλο δράση όμως και άλλο τρέξιμο για να τα προλάβουμε όλα σε 10 επεισόδια.

Τέλος πάντων. Το χέρι που είχε ο σκύλος ποιανού είναι τελικά;

βαζε κανα spoiler ρε συ.

Του θειου του θα ειναι προφανως....

Οποιος ξερει παρακαλειται να μην αποκαλυψει τιποτα. Μας αρεσει να φανταζομαστε.

Απάντηση: Game of Thrones - HBO

Η σειρα τα σπαει! Ευτυχως γιατι ειχαμε ξεμεινει απο καλες σειρες...

Όταν λέμε τελειώνει μέχρι ποιο βιβλίο θα έχουμε φτάσει;
Συνέχεια θα υπάρξει;

Το 1ο βιβλίο έχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ψωμί ακόμα. Και ζεστό ψωμί μάλιστα.
Κάπου είχα διαβάσει για 7 σεζόν στα σχέδια χωρίς το τελευταίο βιβλιο που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Last edited:

10 επεισοδια ειναι ο πρωτος κυκλος. Δεν ξερω και δεν εχω διαβασει αν στα 3 εναπομειναντα επεισοδια θα ολοκληρωθει το πρωτο βιβλιο....

Τρεμω μηπως δω κανα spoiler. Αν παντως δεν ολοκληρωθει θα το παρω και θα το διαβασω δεν αντεχω μεχρι του χρονου.

Θα ολοκληρωθεί. Τουλάχιστον για τα 2 πρώτα βιβλία θα αντιστοιχούν 2 σεζόν. Αν φτάσουν και στο 3ο βιβλίο και σε 3η σεζόν, εκεί θα παίξουν σκέψεις είτε για περισσότερα επεισόδια, είτε για 2 σεζόν γιατί είναι αρκετά μεγαλύτερο σε δράση από τα 2 πρώτα.

Το σενάριο του επόμενου επεισοδίου το έχει γράψει ο ίδιος ο Μάρτιν!

Το καλοκαιράκι αρχίστε τα βιβλία γιατί θα χαθεί η μπάλα...
Έχω ξαναγράψει ότι στην σειρά όλα μοιάζουν να συμβαίνουν απότομα κάτι που βοηθάει το σασπένς.
Απλά όπως έχει γίνει αντιληπτό μιλάμε για τουλάχιστον δεκαπέντε πρωταγωνιστές και άλλους τριάντα βασικούς ρόλους για τους οποίους ο Μάρτιν σε κάνει να αγωνιάς.Και αγωνιάς γιατί ο συγγραφέας δεν δείχνει κανένα σεβασμό στους ήρωές του. Εκεί που χτίζει έναν πρωταγωνιστή στην επόμενη σελίδα τον καθαρίζει.Έτσι δεν έχεις να κάνεις με ένα βολικό διάβασμα.

Μιλάμε δυόμιση χιλιάδες σελίδες σε ένα μήνα και τρώγομαι με τα ρούχα μου

10 επεισοδια ειναι ο πρωτος κυκλος. Δεν ξερω και δεν εχω διαβασει αν στα 3 εναπομειναντα επεισοδια θα ολοκληρωθει το πρωτο βιβλιο....

Τρεμω μηπως δω κανα spoiler. Αν παντως δεν ολοκληρωθει θα το παρω και θα το διαβασω δεν αντεχω μεχρι του χρονου.

Ξέρεις φίλε Ναθ το πρώτο βιβλίο είναι ακριβώς αυτό .Πρώτο Βιβλίο.Δεν τελειώνει τίποτα συνεχίζεται η περιπέτεια στο δεύτερο και το τρίτο (το οποίο διαβάζω τώρα) χωρίς να υπάρχει κάποιο κλείσιμο κύκλου ή κάποιο διάλειμμα να πάρεις μία ανάσα