Game of Thrones • Season.1 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    35
Re: Game of Thrones - HBO

Ξέρεις φίλε Ναθ το πρώτο βιβλίο είναι ακριβώς αυτό .Πρώτο Βιβλίο.Δεν τελειώνει τίποτα συνεχίζεται η περιπέτεια στο δεύτερο και το τρίτο (το οποίο διαβάζω τώρα) χωρίς να υπάρχει κάποιο κλείσιμο κύκλου ή κάποιο διάλειμμα να πάρεις μία ανάσα

Mε πεθανες :D

Οχι τιποτα αλλο αλλα αργουν κατα πως φαινεται ακομα οι εκδοσεις των ενιαιων βιβλιων.
Απο οτι ειδα προχτες τα αποθεματα στα διαιρεμενα καλα κρατουν κατι που σημαινει οτι αργουν ακομα ....

900 σελιδες ειναι και τα δυο βιβλια του Game of Thrones.

Νομίζω ότι αυτό είναι Kosh η νέα έκδοση????
http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1312

Αρα αν δεν έχουν κάνει λάθος αυριο κυκλοφορεί

Πάντως όσοι ασχολούντε με τα βιβλια καλό είναι να μην γράφουν σε αυτό το τόπικ τουλάχιστον για γεγονότα που δεν έχουν ακόμα παιχθεί στο σηριαλ

Αν εχεις δικιο τοτε απο το βιβλιοπωλειο που επισκεφθηκα μου ειπανε @@ριες. Οντως αυτο μοιαζει να ειναι . Και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. Αρκετα τιμια .

Αυριο θα σας πω.

Αργό, και πολύ-πολύ προβλέψιμο μέχρι στιγμής.

Πάντα συμπαθείς οι Sean Bean & Lena Headey (αν και δεν μπορώ να τη συνηθίσω με τίποτα ξανθιά, λόγω Gorgo & Sarah Connor), αλλά δεν μπορούν να διασώσουν τη σειρά.

Και ειναι επεισοδιαρα. Οχι αυτο που περιμενεις... αλλα καλυτερο !!

Η ηρεμια πριν την καταιγιδα και πριν τον ....χειμωνα.

Οι πανοπλιες των Royal Guards ειναι εκπληκτικες.

Μόνο 2 επεισόδια έμειναν τι θα πρωτοκαλύψουν?
Και μετά ποιος περιμένει 1 χρόνο?

Και επισήμως η αγαπημένη μου σειρά φέτος... Δεν αντέχω να περιμένω για νεα επεισόδια!

χθες εκατσα κ ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια!!! λιγο βιαιο μου φανηκε οποτε το σιγουρο ειναι οτι θα το δω μονος μου η γυναικα δε τη παλεευει.....

ερωτηση κρισεως μετα τα δυο πρωτα επεισοδια....

εκεινη την εποχη μονο στα 4 τις κουτουκωναν τις γυναικες ρε παιδια αντε να βαλουμε κ καμμια αλλη σταση μεσα ημαρτονννννν :flipout::flipout::flipout:

εκεινη την εποχη μονο στα 4 τις κουτουκωναν τις γυναικες ρε παιδια αντε να βαλουμε κ καμμια αλλη σταση μεσα ημαρτονννννν :flipout::flipout::flipout:
Αν δεις και τα παρακατω επεισόδια , θα καταλαβεις γιατι .... Θελουν να δειξουν οτι οι γυναικες τοτε ( ΕΚΤΟΣ μεμονωμενων περιπτώσεων), ηταν εργαλεια ικανοποιησης και οχι ανεξαρτητες προσωπικοτητες, ειδικα στους "βαρβαρικούς" λαούς ..... -bye-

Αν δεις και τα παρακατω επεισόδια , θα καταλαβεις γιατι .... Θελουν να δειξουν οτι οι γυναικες τοτε ( ΕΚΤΟΣ μεμονωμενων περιπτώσεων), ηταν εργαλεια ικανοποιησης και οχι ανεξαρτητες προσωπικοτητες, ειδικα στους "βαρβαρικούς" λαούς ..... -bye-

ειδες ομως τι σου κανουν τα χρονια εμπειριας???? οταν εισαι απτα 9 στην αγορα καταφερνεις κ τους "κρετινους" να τους κανεις ερωτιαριδες!!! Σημερα τελειωσα το δευτερο επεισοδιο οπου αποφασισαν να δοκιμασουν κατι καινουργιο :BDGBGDB55:

ασχετα με τα παραπανω παντως οσο παει κ καλυτερευει η σειρα!! Λογικα θα ξεπεταξω κανα δυο επεισοδια ακομα σημερα!!! :grinning-smiley-043

Και επισήμως η αγαπημένη μου σειρά φέτος... Δεν αντέχω να περιμένω για νεα επεισόδια!

Στον δημδημ να τα πεις αυτα που εκανε και τον δυσκολο στην αρχη....

+1
"Φορτωσα" και το archos με τα 4 πρωτα βιβλια, στα αγγλικα (αντε να δω ποτε θα τα διαβασω).