Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Πω ρε σεις μηπως επρεπε να εχω διαβασει πρωτα το βιβλιο τελικα ?

Εκτος του οτι δεν αντεχεται τοση αγωνια για το επομενο ξερω οτι βλεπω μονο τον αφρο απο ενα ολοκληρο κυμα.

Και εγω το ίδιο σκέφτομαι κάποιες φορες αλλα δεν θέλω και να ξέρω τι θα γίνει παρακάτω (περισσότερο απ' όσο ξέρω ήδη, άτιμο companion..)

Βλέπω το κύμα να φουσκώνει. Αν έχετε προσέξει στους τίτλους τελους αναφέρει μια Dragon Unit με καμιά 15αριά ονόματα. Θα δούμε πολύ δράκο! :Banane0:

Εκτος του οτι δεν αντεχεται τοση αγωνια για το επομενο ξερω οτι βλεπω μονο τον αφρο απο ενα ολοκληρο κυμα.

Εννοείται οτι μετά απολαμβάνεις την σειρά περισσότερο καθώς με τον χαμό που γίνεται πια από πρωταγωνιστές και μέρη ψιλοχάνεται η μπάλλα αν δεν το έχεις διαβάσει. Για την τρίτη σεζόν μάλιστα σκοπεύω το καλοκαίρι κάνω επανάληψη το βιβλίο που είναι και το πιο "γεμάτο" σε πρόσωπα και δράση

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

no spoilers !!! :ernaehrung004:
Σιγά το spoiler. Όλοι αυτούς περιμένουμε να ανοίξουν τα φτερά τους :smile:
Ετσι κι αλλιώς, απλη εικασία είναι.
Πολύ καλό το τρίτο επεισόδιο .
Όλα τα λεφτά στο επεισόδιο ήταν ο Τύριον.
Όλα καλά στο τελευταίο επεισόδιο αλλα...αντε να βαλω spoiler για να μην γκρινιάζει ο Kosh ;)

...ελπίζω να μην μας δείχνουν τις περιπτύξεις του Renly με τον Loras με τόση λεπτομέρεια, όπως δείχνουν τα άλλα "πικάντικα" :p

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Όλα καλά στο τελευταίο επεισόδιο αλλα...αντε να βαλω spoiler για να μην γκρινιάζει ο Kosh ;)

...ελπίζω να μην μας δείχνουν τις περιπτύξεις του Renly με τον Loras με τόση λεπτομέρεια, όπως δείχνουν τα άλλα "πικάντικα" :p

Αν εχεις δει ολα τα Torchwood αυτα ηταν soft :p

Η σειρά είναι απλά εξαιρετική. Η όλη παραγωγή είναι πέραν κριτικής και συγκρίνεται μόνο με κινηματογραφικά blockbuster. Αν και είναι νωρίς να κάνουμε μια πρώτη κρίση νομίζω ότι ο δεύτερος κύκλος -τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια και ειδικά στο τρίτο- γίνεται, λίγο υπερβολικά πυκνός στην αφήγηση και στη δόμηση των χαρακτήρων. Προφανώς λόγω του ότι το βιβλίο (δεν το έχω διαβάσει) είναι πυκνογραμμένο και η πλοκή πρέπει να προχωρήσει βλέπουμε μάλλον σε ορισμένα σημεία κάπως κατακερματισμένη τη ροή της υποθέσεως, ενώ μπορεί να εκπλησσόμαστε (τουλάχιστον εγώ) από τη συμπεριφορά χαρακτήρων που ίσως τους είχαμε αξιολογήσει κάπως διαφορετικά στο πρώτο μέρος (κοίτα greyjoy). Πάντως από μόνο του το γεγονός ότι στο τρίτο ειδικά επεισόδιο υπήρξε τέτοια εσωτερική διεργασία στην παρουσιάση παράλληλων ουσιαστικά συμβάντων, τα οποία προωθούν την υπόθεση, είναι από μόνο του επίτευγμα. Και μη με παρεξηγήσετε παρακολουθώ κι εγώ άφωνος τον καταιγισμό των εξελίξεων! Τόσο που σκέφτομαι να περιμένω να τελειώσει και να το δώ μονορούφι μετά (καλά...λέμε τώρα).

Last edited:
Όπως έγραψα και πριν μερικές μέρες, η 2η σαιζόν μου θυμίζει πολύ το 2ο μέρος του Lord of the Rings: πολλές παράλληλες ιστορίες που θα συγκλίνουν στο τέλος σε μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ελπίζω να μην διαψευστώ.

Παρακολουθώντας τα Iron Islands και τους κάτοικους τους, ειδα αρκετά που μου παραπέμπουν σε...HP Lovecraft! Θεοί στο βυθό της θάλασσας, ανάγλυφα πλάσματα με πλοκάμια στους τοίχους, φράση-χαιρετισμός "what is dead can never die", εντελώς Lovecraftian όλα αυτά. Tο Innsmouth το φανταζόμουν σαν τις πόλεις των Iron Islands.

άσε. και εγώ σε αυτή τη φάση βρίσκομαι. αλλά από την άλλη αν έχεις διαβάσει τα βιβλία δεν θα έχεις και πολύ αγωνία για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.
εδώ βγάλανε και ένα ωραίο game που αφορά το game of thrones. (κολληματικό μόνο αν θέλεις τη 3d τηλεόραση)

άσε. και εγώ σε αυτή τη φάση βρίσκομαι. αλλά από την άλλη αν έχεις διαβάσει τα βιβλία δεν θα έχεις και πολύ αγωνία για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο.
εδώ βγάλανε και ένα ωραίο game που αφορά το game of thrones. (κολληματικό μόνο αν θέλεις τη 3d τηλεόραση)

κολληματικό δε θα το έλεγα αλλά σίγουρα προσοδοφόρο αν σου κάτσει η τηλεορασίτσα ή στη χειρότερη τα βιβλία!

Εγώ ένα πράγμα θα ήθελα να ξέρω:

Είναι δυνατόν οι αδερφές να πηδάνε τέτοιες γκόμενες? Και η γκόμενα να του προσφέρει να τον ξεκινήσει ο γκόμενος??????

Εγώ ένα πράγμα θα ήθελα να ξέρω:

Είναι δυνατόν οι αδερφές να πηδάνε τέτοιες γκόμενες? Και η γκόμενα να του προσφέρει να τον ξεκινήσει ο γκόμενος??????

Αν θελει η άλλη να γίνει σώνει και καλά βασίλισσα και η "βασίλισσα" να κρυψει οτι ειναι τουλίπας, όλα γίνονται. Γεμάτη η ιστορία απο τέτοιες περιπτώσεις. Και για τον Κάρολο της Αγγλίας δεν λέγανε οτι το σήκωνε το σακάκι όταν έμπαινε ο μπάτλερ στο δωμάτιο;

Οι διαφορές με τα βιβλία υπάρχουν, αλλά είναι λίγες και προφανώς εξυπηρετούν την οικονομία της σειράς, καθώς είναι πραγματικός άθλος να οπτικοποιήσεις αυτά τα βιβλία. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα, η σειρά είναι πραγματικά απίστευτη.

Αν θελει η άλλη να γίνει σώνει και καλά βασίλισσα και η "βασίλισσα" να κρυψει οτι ειναι τουλίπας, όλα γίνονται. Γεμάτη η ιστορία απο τέτοιες περιπτώσεις. Και για τον Κάρολο της Αγγλίας δεν λέγανε οτι το σήκωνε το σακάκι όταν έμπαινε ο μπάτλερ στο δωμάτιο;

Ξέρω κάτι γκόμενες που δεν το κάνουν για να γίνουν βασίλισσες αλλά γιατί απλά γουστάρουν. Εκεί το πήγαινα και όχι στο εάν γίνετε.
Και το ότι οι γαλαζοαίματοι δεν έχουν και πολλά κολλήματα είναι αποδεδειγμένο ιστορικά.

Ξέρω κάτι γκόμενες που δεν το κάνουν για να γίνουν βασίλισσες αλλά γιατί απλά γουστάρουν. Εκεί το πήγαινα και όχι στο εάν γίνετε.
Και το ότι οι γαλαζοαίματοι δεν έχουν και πολλά κολλήματα είναι αποδεδειγμένο ιστορικά.

Εντάξει, τότε πηγαίνουμε στην γυναικεία ψυχολογία η οποία ως γνωστόν είναι άβυσσος.

Η πρώτη "κίτρινη κάρτα" στους παραγωγούς σε σχέση με το βιβλίο είναι
η επιλογή της Margaery. Δεν είναι τόσο ξέκωλο σαν χαρακτήρας κρίμα να την παρουσιάσουν έτσι.
Αντίθετα μπράβο
για τη επιλογη της Brienne. Αν και θα περιμένω να την δω με τον "συνοδο" της η πρώτη εντύπωση είναι τέλεια. Οπως και η επιλογή να βάλουν την Shae διπλα στην Sansa πολύ καλή για την εξέλιξη
Κατά τα άλλα η σεζόν έχει σύνθημα
IMP

Και για όσους άρχισαν να βαριούνται λίγο υπομονή από το επόμενο αρχίζουν λογικά να εμφανίζονται και οι πραγματικά "κακοί" γιατί ένα χρόνο τώρα έχουμε πήξει στα καλά παιδιά

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Είδα ότι υπάρχουν και εκδόσεις 1080i .Πως πάνε από εικόνα ? Μήπως έχουν πολύ κόκκο?

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Είδα ότι υπάρχουν και εκδόσεις 1080i .Πως πάνε από εικόνα ? Μήπως έχουν πολύ κόκκο?

Καθόλου κόκκο. Είναι σχεδόν σε επίπεδα bluray.