Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

ποιος περιμένει την νοβα?
πολύς κόσμος που δεν είναι εξοικιωμένος με το net και δεν έχει ιδέα ούτε καν για αυτό το forum περιμένει να το δει από τη nova.

Ναι, 10 λένε. Πολύ λίγα για να χωρέσει όλη αυτή η ιστορία (πράγμα που φαίνεται από το πρώτο επεισόδιο).

Σαφώς και τα 10 επεισόδια είναι λίγα για ένα βιβλίο 800 σχεδόν σελίδων. Το θέμα είναι τι θα κάνουν με το τρίτο βιβλίο στο οποίο γίνεται επιεικώς ο κακός χαμός.....

Προβλέπεται χαμός στην 2η σαιζόν. Το πρώτο επεισόδιο έστησε το σκηνικό. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο αλλα ευτυχώς διαψεύστηκα.

BTW, αυτός ο Eros Vlahos που εμφανίζεται στη λίστα των guest stars τι μέρος του λόγου είναι; Πατριωτάκι; :p

"Απότομο" σε κοψίματα επεισόδιο. Ειδικά στο κομμάτι με τον Στανις αφησαν πολλες πληροφορίες στην άκρη. Είναι πολύ πιο δύσκολα τα βιβλία 2-3 καθώς ο χαμός είναι μεγάλος

Πάντως "χάθηκα" πάλι στο πρώτο επεισόδιο αν κι έχω παρακολουθήσει την πρώτη σαιζόν και το γεναιολογικό δέντρο στο site της ταινίας. Πολύ "μπουκωμένα" - "στριγμωγμένα" γεγονότα. Καταιγισμός πληροφοριών ταυτόχρονα. Οπως και στην πρώτη σαιζόν. Πρέπει να το ξαναδώ....

Ναι 10 επεισόδια θα είναι πάλι. Δυστυχώς.

Προβλέπεται χαμός στην 2η σαιζόν. Το πρώτο επεισόδιο έστησε το σκηνικό. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο αλλα ευτυχώς διαψεύστηκα.

BTW, αυτός ο Eros Vlahos που εμφανίζεται στη λίστα των guest stars τι μέρος του λόγου είναι; Πατριωτάκι; :p

Τελικά δεν άντεξα και το είδα ... μια μέρα νωρίτερα από την Νοva σε HD και με τον ... χασάπη να έχει βάλει γράμματα στο "πιτς φυτίλι" (τι είναι τούτοι ρε παιδιά δεν πρόλαβα να πάω σπίτι, και όλα ήταν στη θέση τους! Μιλάμε για καλύτερη οργάνωση και από παραγωγή τηλεόρασης!)

Θα συμφωνήσω πως το θέμα ανοίγει και άλλο, όπως ήταν φυσικό, με τους "οίκους" να αρχίζουν τα χοντρά παιχνίδια! Η εικόνα της σειράς σε επίπεδο παραγωγής, φωτογραφίας και ήχου συνεχίζει να είναι εξαιρετική! Οι διάλογοι σε βοηθούν να κατανοήσεις την πλοκή παρόλη τη πληθώρα ονομάτων και καταστάσεων και οι χαρακτήρες αναπτύσονται με τέτοιο τρόπο που προσωπικά λίγες φορές έχω δει να επιτυγχάνεται σε τηλεοπτική σειρά.
Το μόνο κακό είναι πως θα βλέπουμε τη σειρά επεισόδιο-επεισόδιο, γιατί πραγματικά δε χορταίνεται σε μικρές δόσεις. Όταν μάλιστα έχεις δει, όπως εγώ τη πρώτη σεζόν της σειράς σε 3 ημέρες, η ανυπομονησία γίνεται μεγαλύτερη.

Όσο αφορά στον Έρωτα Βλάχο (Eros Vlachos) , αν και δεν αναφέρεται πουθενά η καταγωγή του, είναι σίγουρα πατριωτάκι γεννημένος στην Αγγλία!

Κάτι δεν έχω καταλάβει ....ή κάτι δεν έχω καταλάβει !! Βλέπω στον "αέρα" το επεισόδιο Νο 2 . Ισχύει ?

Κάτι δεν έχω καταλάβει ....ή κάτι δεν έχω καταλάβει !! Βλέπω στον "αέρα" το επεισόδιο Νο 2 . Ισχύει ?

Ισχύει........( άντε να βρούμε υπότιτλους τώρα............)

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Ισχύει........( άντε να βρούμε υπότιτλους τώρα............)

Μεχρι το απογευμα το συνεργειο του σουμπζ.τιβι θα τους εχουν ετοιμους μαλλον:)

Πάντως "χάθηκα" πάλι στο πρώτο επεισόδιο αν κι έχω παρακολουθήσει την πρώτη σαιζόν και το γεναιολογικό δέντρο στο site της ταινίας. Πολύ "μπουκωμένα" - "στριγμωγμένα" γεγονότα. Καταιγισμός πληροφοριών ταυτόχρονα. Οπως και στην πρώτη σαιζόν. Πρέπει να το ξαναδώ....

Ναι 10 επεισόδια θα είναι πάλι. Δυστυχώς.
Αν χάνεσαι ακόμα, προτείνω να διαβάσεις τα βιβλία. Θα καταλάβεις πολύ καλύτερα τι γίνεται. Μακριά απο το companion της αγγλικής έκδοσης όμως, αποκαλύπτει τα πάντα.

.......
Το μόνο κακό είναι πως θα βλέπουμε τη σειρά επεισόδιο-επεισόδιο, γιατί πραγματικά δε χορταίνεται σε μικρές δόσεις. Όταν μάλιστα έχεις δει, όπως εγώ τη πρώτη σεζόν της σειράς σε 3 ημέρες, η ανυπομονησία γίνεται μεγαλύτερη.

Όσο αφορά στον Έρωτα Βλάχο (Eros Vlachos) , αν και δεν αναφέρεται πουθενά η καταγωγή του, είναι σίγουρα πατριωτάκι γεννημένος στην Αγγλία!

Γι' αυτό μας έκανε τη χάρη το HBO Go και έβγαλε το 2ο επεισόδιο χθές. Τι να μας πει η Νόβα; ;)

Το...πατριωτάκι δεν το θυμάμαι καθόλου. Χθες είδα το S01E10 αλλα δεν τον πήρε το μάτι μου κάπου, ουτε το όνομα μου λέει κάτι.

Αμ πως. Τι νομίζεις, τα online κανάλια εκει είναι όπως τα δικά μας με ανάλυση VCD; ;)

Κυκλοφορεί σε XvidHD και x264.

μιλάμε μας πιάνει τρελή ανυπομονησία. Τόσο καιρό περιμέναμε, τώρα θα τα χαλάσουμε. Πάντως εγώ θα το δω το βράδυ με φίλους. 2 μερούλες διαφορά από την Αμερική της αντεχω! Το έχουμε κάνει event της εβδομαδας!

ΟΚ ειπαμε αλλαγες και κοψιμο για να χωρεσουν σε δεκα επεισοδια αλλα αρχισαμε να το πηδαμε λιγο το ζητημα.