Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Ναι παιδιά καλό θα ήταν να ΜΗΝ αποκάλυψη κάποιος τι γίνεται παρακάτω!!

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

, το spoiler alert είναι για αυτούς που δεν έχουν δει ακόμα τα επεισόδια ακόμα και όχι για αυτούς που έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία! Οι τελευταίοι καλα θα κάνουν να κρατήσουν το στόμα τους ερμητικά κλειστο αλλιώς θα στείλουμε τους μπράβους! :p

Ετσι.

Εχω εναν φιλο πουναι σαν το "βουνο" μην τον στειλω τωρα να καθαρισει :D

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Το ιδιο παει και σε σενα Τακη ...Γραφεις σε thread που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ spoilers ...
To τι κανουν τα ηλιθια apple μηχανακια σου :p μας ειναι παντελως αδιαφορο ... :p

Χρησταρα κανόνισε να πεις κανένα spoiler και θα σε φάει ο μαύρος χάρος.. Ξέρεις, αυτός από τα ποδάρια της κοκκινης! :p

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Αυτός που λέτε είναι ο.... που θα... τον ....

,,,άστο καλύτερα! Βλέπω απειλές! :smash::smash:

Άστο γιατί βλέπω τον Kosh να σε κάνει μαύρο , σαν τον καπνό.

Παντως το επιασα τι θα κανει και σε ποιον.

Πάντως εγώ θα πω μόνο πως, σε σχέση με τα βιβλία, η σειρά το παρακάνει ΠΟΛΥ με το σεξ, αλλά το παράκανε και με το θέμα που συζητάτε. Στα βιβλία δε δίνεται τόση έμφαση στο γραφικόν του πράγματος, το ον αναφέρεται σα μια σκιά που ίσα που την αντιλαμβάνεται κανείς. Τα εφέ εντυπωσιασμού ήταν λίγο του κ**ου, μετά συγχωρήσεως.

Πάντως εγώ θα πω μόνο πως, σε σχέση με τα βιβλία, η σειρά το παρακάνει ΠΟΛΥ με το σεξ, αλλά το παράκανε και με το θέμα που συζητάτε. Στα βιβλία δε δίνεται τόση έμφαση στο γραφικόν του πράγματος, το ον αναφέρεται σα μια σκιά που ίσα που την αντιλαμβάνεται κανείς. Τα εφέ εντυπωσιασμού ήταν λίγο του κ**ου, μετά συγχωρήσεως.

Ότι γενικά έχει αποκλίσεις και κολλάει σε θέματα εντυπωσιασμού συμφωνώ.

Αλλά για το "ον" διαφωνώ. Το βιβλίο το ανέφερε ακριβώς όπως το έδωσαν. Με τα χέρια, το κεφάλι κλπ. Μέχρι και το ότι σάστισε ο Ντάβος. Αυτό που δεν φάνηκε στην ταινία είναι η φράση με την οποία κλείνει το κεφάλαιο, ότι η σκιά ήταν γνώριμη στον Ντάβος.

Μπορεί να έχεις δίκιο, δεν το ξανάπιασα το βιβλίο για να επαληθεύσω τα γραφόμενά μου. Αλλά, η αίσθηση που μου δημιουργήθηκε ως αναγνώστη ήταν λίγο πολύ αυτή που περιέγραψα, ίσως γιατί το βιβλίο είναι (φυσιολογικά και αναμενόμενα) τόσο πλουσιότερο σε λεπτομέρεια, που ένα συμβάν σαν κι αυτό -όσο εντυπωσιακό κι αν είναι- μικραίνει σε κλίμακα, γιατί εντάσσεται σε έναν πολύ μεγαλύτερο καμβά. Στην οθόνη, που (αναγκαστικά) παραλείπονται, όχι μόνο οι ψυχολογικές αντιδράσεις και βαθύτερες σκέψεις των ηρώων, αλλά και συμβάντα και "σεκάνς" ολόκληρες, μια τέτοια σκηνή εντυπωσιασμού αποκτά πολύ μεγαλύτερο βάρος, και ΚΤΓΜ θα έπρεπε να τη χειριστούν με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.

edit: απαντώ στον dimkasta

Έτσι. Το spoilerάκι με τη σκέψη του Ντάβος τό γραψα για να ιντριγγάρω πιο πολύ αυτούς που αναρωτιούνται τι είναι. :)

Γιάννη συμφωνώ με το Σώτο... λάθος σειρά βλέπεις αν σε ενοχλεί το υπερφυσικό... Εκτός αν τραβάς τη "γραμμή" στις γεννήσεις τεράτων από ζουμπουρλούδικες κοκκινομάλλες...

Οι δρακοι μπορει να πεις οτι ειναι πλασματα που υπηρξαν καποτε (εστω και με μια δοση υπερβολης)... αλλα οι καπνοι παλι με "τρομαζουν".
Στην αρχη παντως νομιζα οτι προκειται για σειρα εποχης.... τωρα αρχιζω και ξενερωνω.

Λοιπον θα σας πω εγω τι ειναι ...
Ειναι ο
Venom απο το marvel universe :p
Eτσι και αλλιως του μοιαζει πολυ ...:7SFGSFG: