Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Κανείς... στο βιβλίο! Οι σεναριογράφοι ελευθεριάζουν ασύστολα! :Banane0:

Χαχαχα... όντως! Κι εγώ αναρωτιόμουν εχθές αν έπαθα τέτοιο λάπσους και δεν θυμάμαι τίποτα απ' το βιβλίο...

Αλλά, εντάξει μωρέ, ας το δούμε κι αλλιώς: θέλουν οι άνθρωποι να δώσουν ενδιαφέρον και σασπένς στη σειρά και σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία! Για μας τα κάνουν!

Παντως η ποιοτητα του τελευταιου επεισοδιου ηταν κακιστη. Το χειροτερο απο ολα εως τωρα.....

Λογικά, ο ξερακιανός warlock με την παράξενη φωνή.

Κι εγω ετσι νομιζω.
Αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα προλαβει να τα "χαρει"......θα τα δουμε να τρωνε ...κρεας.

Εικονα . Τα υπολοιπα ηταν κορυφαια.

Να αγιασει το χερι του νανου λεμε !!:D
Κι εγω διάβασα πολλά παράπονα. Υπάρχουν βέβαια και τα απείραχτα streams.
Κι εγω ετσι νομιζω.
Αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα προλαβει να τα "χαρει"......θα τα δουμε να τρωνε ...κρεας.

Τώρα που έμαθαν να δουλεύουν το BBQ... ;)

Κορυφαίο παιδιά το τελευταίο επεισόδιο.. μιλάμε έχω πάθει τραλαλα με την σειρά!
Και όσους φιλους λέω να το δούνε το σνομπάρουν.. τι χάνουν οι άχρείοι :)

Πάντως με βλέπω φέτος να αγοράζω το πρώτο βιβλίο για την παραλία θα είναι ότι πρέπει ..!!

Aυτος ο Greyjoy γιατί ξηγιέτε έτσι τώρα;;; με χάλασε πολύ αυτό τώρα.....

Game of Vouli επρεπε να λέγετε η σειρά... μιλάμε μου θυμίζουν τους Ελληνες που τρώγόμαστε μεταξύ μας..

Last edited:
O Greyjoy πάντα έτσι ήταν, κλασσική περίπτωση κομπλεξικού που μόλις πάρει δύναμη στα χέρια του θέλει να τα πηδήξει όλα, κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Ενταξει ετσι κι αλλιως θα περιμενω τα bluray οταν βγουνε.

Εχω τον πρωτο κυκλο και λαμπουν στην κυριολεξια.

Η εικόνα στα BD ειναι εξωπραγματική για τηλεοπτική σειρά.
Ακόμα δεν έχω δει τα extras του πρώτου κύκλου. Δεν ειναι και ότι βολικότερο έτσι σκόρπια που είναι, πελάγωσα ο άνθρωπος.

Τι έγινε ρε παιδιά; Μπερδεύτηκαν στο μέτρημα εκει στο ΗΒΟ; Στο "προσεχώς" του 7ου επεισοδίου έγραφε οτι μένουν 2 ακόμα επεισόδια...:chinscratch:

Κατα τ' άλλα, πολλά μαθήματα ιστορίας και λίγη δράση στο τέλος. Αμα δεν έχει Νάνο το επεισόδιο...

To "προβλημα" που εντοπιζω στον δευτερο κυκλο ειναι οτι εχουμε πλεον ξεσκισει την ιστορια σε πολλα σημεια....Δεν προλαβαινουμε σε ενα επεισοδιο να δουμε ολα τα θεατρα ενδιαφεροντος.

Κανονικα επρεπε να τα κανουν διπλα τα επεισοδια σε αυτον τον κυκλο.

To "προβλημα" που εντοπιζω στον δευτερο κυκλο ειναι οτι εχουμε πλεον ξεσκισει την ιστορια σε πολλα σημεια....Δεν προλαβαινουμε σε ενα επεισοδιο να δουμε ολα τα θεατρα ενδιαφεροντος.

Κανονικα επρεπε να τα κανουν διπλα τα επεισοδια σε αυτον τον κυκλο.

Σίγουρα. σε πολλά σημεία μοιάζει σαν να ξέχασαν να βάλουν σκηνές όπως στην περιπτωση...
...του KingSlayer. Πότε δραπέτευσε, ποτε τον ξανάπιασαν χαμπάρι δεν πήραμε. Θα περίμενε κανείς να δει και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόδραση.
Ή το ταξίδι του Robb Stark για να συζητήσει παράδοση. Πότε συμφωνήθηκε αυτό; Εγώ θυμάμαι την Cersei να σκίζει το χαρτι με τους όρους του.

Δεν έχει συνοχή ο 2ος κύκλος και χάνουν πολύτιμο χρόνο σε σκηνές μικρού ενδιαφέροντος. Στον πρώτο κύκλο είχαμε και παρασκήνια, δολοπλοκίες. Τώρα βλέπουμε μόνο τα αποτελέσματα.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Θα συμφωνήσω φίλοι μου απόλυτα μαζί σας ότι έχει απλώσει πολύ και χάνεται η ουσία....

Θα συμφωνήσω πως μας τα χάλασαν λίγο στο τελευταίο επεισόδιο.

Παρόλα αυτά έχει μια σκηνή που μου άρεσε πολύ και που πιστεύω είναι πιστή σε αυτό που προσπαθεί να ακολουθήσει η σειρά, δηλαδή πρώτα να σε σε κοιμίσει νανουρίζοντάς σε και ξαφνικά να σε σπρώχνει κάτω από το κρεβάτι ρίχνοντάς σου απανωτές κλωτσιές!!!

Ο διάλογος μεταξύ του αλυσοδεμένου βασιλοφάγου και και του ξαδέλφου ήταν πραγματικά εξαιρετικός τόσο σε διάρκεια όσο και σε κορύφωση. Η σκηνή του διαλόγου με παρέσυρε. Σχεδόν συμπάθησα τον βασιλοφάγο. Η επόμενη σκηνή με το λιώσιμο του κεφαλιού του ξαδέλφου με απώτερο σκοπό μια ελάχιστη πιθανότητα να δραπετεύσει, με ταρακούνησε αφήνοντάς με άφωνο. Η εξέλιξη της πλοκής βέβαια με τη σύλληψη που ακολουθεί είναι αμήχανη και μοιάζει σαν ο σκηνοθέτης να τρέχει να προλάβει την ώρα που έχει ήδη περάσει.

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να δείξει και λίγος ο χρόνος. Θα ήθελε τουλάχιστον 10 επεισόδια ακόμη για να χωρέσει τον όγκος του σεναρίου.

Το βιβλίο ειναι γραμμένο σε κεφάλαια ανα χαρακτήρα αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να δίνουν χρόνο εκεί που πρέπει.

Στο χθεσινό ξόδεψαν 5 λεπτά για το αν έχει πηδήξει ο Snow ή όχι ενω ξεπέταξαν τη σφαγή των Thirteen στα γρήγορα.
Γενικά οι σκηνές στην Qarth μου φαίνονται πολύ αποσπασματικές

Καλα,κατι πρεπει να κανουν, με την σωστη κατανομη του τηλεοπτικου χρονου ως προς την υποθεση ,δεν ειναι δυνατον να σπαταλανε χρονο σε ασημαντα πραγματα και ξαφνικα να πατανε fast forward.Για μενα το τελευταιο,ηταν κακο επεισοδιο.

Last edited: