Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Ειδα και το 8ο επεισοδιο. Πολυ κουβεντα, εξελιξη ελαχιστη (αλλα η γιατρινα...καλη!)

Καλή η γιατρίνα, μήπως έχει κάποια σχέση με τη φιλεναδίτσα του Νάνου; Πολύ μοιάζουν.

Όσο για τους διαλόγους, πάλι είχαμε αδικαιολόγητους πλατειασμούς.

Έμαθα με όλες τις λεπτομέρειες τι έπαθε ο μικρός αδελφός της γιατρίνας πριν χρόνια αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανε η Lady Stark με τον Jamie. Για λίγο νόμιζα οτι τον απελευθέρωσε αλλά έδωσε εντολή στην ψηλή να τον καθαρίσει.

Αρχικά συμπτώματα της ασθένειας "Walking Dead Season 2" βλέπω και δεν μου αρέσει καθόλου...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Καλή η γιατρίνα, μήπως έχει κάποια σχέση με τη φιλεναδίτσα του Νάνου; Πολύ μοιάζουν.

Μαλλον προς Κ. Παπουτσακη φερνει λιγο η φιλεναδουλα(με το λακκακι!)

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Α μπράβο, κι έλεγα "Ποια μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει..." ;)

Εχουν αλλάξει αρκετά τα βιβλία λογικά ώστε να στήσουν το σκηνικό και να μαζεψουν τους πρωταγωνιστές για να γίνει το ξεκαθάρισμα στα 2 τελευταία επεισόδια της χρονιάς.
Η ιστορία με την γιατρίνα μελό σε βαθμό αηδίας με διαφορά η χειρότερη αλλαγή στα βιβλία μεχρι τώρα

και γω χθες το ξεπεταξα αντι της eurovision..... πολυ μπλαμπλα και απο κοκο τιποτα. Τουλαχιστον επιβεβαιωσα οτι κατι παιζοταν με τα κρεμασμενα κ καμμενα κορμια. Οσο για τη γιατρινα ειδατε η πολυ δουλεια τι κορμι κανει???? :worshippy:

Πραγματικά, μέτριο επεισόδιο. Το 7ο μου άρεσε πολύ, αλλά αυτό ήταν γεμάτο από ΑΣΧΕΤΟ μπλα-μπλα, μόνο και μόνο για να δοθεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας πριν από την καταιγίδα...

Και συμφωνώ με NtinNton, ως συνήθως:

Η ιστορία με τη γιατρίνας από την αρχή μου την έσπαγε, αλλά τώρα έχει ξεπεράσει τα όρια...

Για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία, ο χαρακτήρας αυτός δεν υπάρχει καν. Αντικαθιστά την αρχοντοπούλα του Crag, στο οποίο ο Robb δεν πηγαίνει... εκδρομή, αλλά το καταλαμβάνει μετά από μάχη, στην οποία τραυματίζεται. Η πιτσιρίκα τον περιθάλπει, κι έτσι προκύπτει το αμόρε. Σημείωση: όλα αυτά τα μαθαίνουμε από (πολύ σύντομη) αφήγηση εκ των υστέρων, μια και ο Robb δεν έχει υποκειμενικά κεφάλαια.

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Αυτο ειπε και η συζυγος μου!!!!! (εγω δεν ηξερα και ακομα δεν ξερω ποια ειναι αυτη!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Αυτο ειπε και η συζυγος μου!!!!! (εγω δεν ηξερα και ακομα δεν ξερω ποια ειναι αυτη!)

Παιδι ΑΑΑΑ - στα πιο νιατα της! Οταν την ειδα για πρωτη φορα ΟΛΟΣΩΜΗ (σε τηλεσηριαλ - 'Κοκκινο δωματιο' ; ) εμεινα:)

Νομιζω οτι αυτη εδω ειναι καλυτερη
Παπουτσακη
απο την ... Παπουτσακη :grinning-smiley-043
Σημερα βγηκε και το 2χ09 , αντε μπας και δουμε τιποτα συγκλονιστικο , αν και μαλλον μας το φυλανε για το τελευταιο επεισοδιο...

Σημερα βγηκε και το 2χ09 , αντε μπας και δουμε τιποτα συγκλονιστικο , αν και μαλλον μας το φυλανε για το τελευταιο επεισοδιο...

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΡΕ, ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!!!!

Fuck the kingsguard, Fuck the city, Fuck the King!!!!!!

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

; Σε 20 λεπτά το είδες;

Προφανώς έφτασα σε κάποιο σημείο και προφανώς σε κάποιο άλλο για το δεύτερο ποστ. Ενδιαφέρουσα πάντως η ερώτηση σου. Το νόημα της?

Πωπω ποιος περιμενει μεχρι το βραδυ τωρα να το δει αφου κοιμηθουν τα παιδια....

Μαριε παρε με τηλ να μου πεις την περιληψη ρε συ :D