Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Συνδρομητικό δεν είναι το ΗΒΟ; Δεν στηρίζεται και τόσο σε διαφημιστικά έσοδα.

Αν έχεις δει υπάρχει και σε αυτόν το τομέα τηλεθέαση με ratings και κοινό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Οοοοοοπ τι διάβασα πριν από λίγο
Θα εμφανιστεί στον 3ο κύκλο η βασίλισσα των Thorns 100% με υποψήφια την Betty White 50% ? Λες ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Δεν μου ταιριαζει καθολου σαν ηθοποιος αυτη σ'αυτο το ρολο..

To διαβασα κι εγω οτι το τελευταιο θα ναι μεγαλυτερο.Και παλι θα ειναι στριμωγμενο πολυ αφου ετσι οπως το φανταζομαι το story της daenerys πιανει μισο επεισοδιο μονο του..

Μην ξαναπει κανεις οτι εμεις ειμαστε αρρωστοι.....:slapface:

dgnvrs.jpg

Βγηκε και το τελευταιο της 2ης σεζον!

Ηπιο για τα γούστα μου.Το περιμενα ομως, μοιαζει με το τελευταίο του πρώτου κύκλου.

Ο Τζοφρυ βρηκε νεο επικο γκομενακι , τα δρακουλινια αγαπανε την μανουλα τους , νεες συμμαχίες , ο νάνος στο κρεββάτι
με ολα αυτά να είναι προπομποί ενός αιματηρού ( ? ) τρίτου κύκλου ...

Ποιός περιμένει τώρα ...

μην πιεζετε τα παιδια. Τα αγγλικα subs ηταν μια χαρα για την πρωτη προβολη, ετσι κι αλλιως θα ακολουθησει κι αλλη...

μην πιεζετε τα παιδια. Τα αγγλικα subs ηταν μια χαρα για την πρωτη προβολη, ετσι κι αλλιως θα ακολουθησει κι αλλη...

Kαι εγω με την αγγλικη το ειδα.Αψογοι υποτιτλοι για οσουν εχουν μια ανεση με τη συγκεκριμένη γλώσσα.

@vadergr
Προς τα εκει που εχουν στρατοπεδευσει οι Night Watch.
Το συγκεκριμενο κομματι ομως ειναι στα μισα του τριτου βιβλιου:furious3:

Στο τελος, τα
Ζομπι
, προς τα που κατευθύνονταν?Προς Νότο ή προς the Wall ?

Το ίδιο δεν είναι. Για να πας στο νότο περνάς από το τείχος και για να πας στο τείχος πηγαίνεις νότια :)

Άρια φυλή πάντως. Γαλανομάτηδες

Το ίδιο δεν είναι. Για να πας στο νότο περνάς από το τείχος και για να πας στο τείχος πηγαίνεις νότια :)

Άρια φυλή πάντως. Γαλανομάτηδες

Οντως για δαυτους ολα Νοτια ειναι!Απλα ρωτουσα αν εχουν σκοπο να πανε και περα απο το τειχος.

Τον ψηλο , δεν τον εδειξε παντως τι εκανε. Μια φορα την Σανσα δεν την πηρε.

Last edited by a moderator:
Αλλη μια ερωτηση ...

Με τον
Γκρευτζου τι εγινε ?Πέθανε?Εδειξε οτι την εφαγε απο τους δικους του και οτι περιμεναν οι 500 του Σταρκ απεξω.Μετα δειχνει το τελος της μαχης ( ? ) χωρις να ξεκαθαριζει ακριβως ποιοι πεθαναν και απο ποιους.Υποθετω οτι νικησαν οι 500 αλλα αν ηταν των Σταρκ, θα εμεναν στο καστρο.Μετα βγαινουν τα πιτσιρικια και κοιταζουν κατι εντρομα
χωρις να δείχνει τι ηταν αυτό ...
Αν ξέρει κανείς , ας απαντήσει με spoiler.

vadergr
δεν έγινε καμμία μάχη οι υπόλοιποι σιδερογέννητοι έμαθαν την προσφορά του Ρομπ (όλοι είναι ελευθεροι να φύγουν εκτός του Θιον) και αποφάσισαν οτι καλες οι μάχες και η δόξα αλλά καλύτερη η ζωούλα τους. Το γιατί κάηκε το winderfell προσεχώς φαντάζομαι αν και δεν μου αρέσει που μας το κράτησαν κρυφό στο 2ο βιβλίο το αναφέρει
Περίμενα ότι θα τελείωνε
με τα 3 σαλπίσματα αλλά αποφάσισαν να μας δώσουν και από το παρακάτω. Παντως λογικά η επόμενη εμφάνιση θα αργήσει λιγο. Γενικά άφησαν και άλλα από το 2ο βιβλίο εκτός σεζον

Η σεζον κρατήθηκε σε απίστευτα υψηλά στάνταρ. Κατουσία μόνο 1 σχετικά μέτριο επεισόδιο και όλα τα υπόλοιπα πολύ καλά με αποκορύφωμα τα 2 τελευταία που ξεφεύγουν σε ενταση πολύ. Το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο αλλά και αυτό ήταν αψογο

Πωπω με τα .....3 σαλπισματα
θυμηθηκα το LotR και τον στρατο των νεκρων.......

Ασε που νομιζω οτι κι εκεινων ο αρχηγος Βασιλιας ηταν γαλανοματης.....τι διαλα οι μαυροματηδες δεν εχουν δικαιωμα στην μεταθανατο ζωη ?

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Αλλη μια ερωτηση ...

Με τον
Γκρευτζου τι εγινε ?Πέθανε?Εδειξε οτι την εφαγε απο τους δικους του και οτι περιμεναν οι 500 του Σταρκ απεξω.Μετα δειχνει το τελος της μαχης ( ? ) χωρις να ξεκαθαριζει ακριβως ποιοι πεθαναν και απο ποιους.Υποθετω οτι νικησαν οι 500 αλλα αν ηταν των Σταρκ, θα εμεναν στο καστρο.Μετα βγαινουν τα πιτσιρικια και κοιταζουν κατι εντρομα
χωρις να δείχνει τι ηταν αυτό ...
Αν ξέρει κανείς , ας απαντήσει με spoiler.

Δεν το ειδατε ολοκληρο;

Και τα πιτσιρικια εδειξε με τον Μοργκουλις κλπ, και τα Ζομπι...

Last edited by a moderator: