Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Δες στα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου πόσο φαρδύ φαίνεται το πρόσωπο της και πόσο χοντρός ο λαιμός της.
Καμιά σχέση με την πραγματικότητα:
Michelle-Fairley-BAFTA-LA-TV-Tea-2012-game-of-thrones-32266142-422-594.jpg

Βγήκε και το soundtrack της σειράς, όπως περίμενα μετα την ροκ διασκευή του The Bear And The Maiden Fair.

01: Main Title
02: A Lannister Always Pays His Debts
03: Dracarys
04: I Paid The Iron Price
05: Chaos Is A Ladder
06: Dark Wings, Dark Words
07: You Know Nothing
08: Wall Of Ice
09: Kingslayer
10: I Have To Go North
11: White Walkers
12: “It’s Always Summer Under The Sea” (Shireen’s Song) – Kerry Ingram
13: Reek
14: “The Bear And The Maiden Fair” – The Hold Steady
15: The Night Is Dark
16: The Lannisters Send Their Regards
17: Heir To Winterfell
18: Mhysa
19: For The Realm

Last edited:
Θα ξεκινήσω τα βιβλία. Έλεγα να πιάσω το 2ο για αρχή και να περάσω το 1ο καθώς μου είπαν πως η σειρά ήταν αρκετά πιστή παραγωγή και η αλήθεια είναι ότι με το 2ο θα είμαι πολύ πιο κοντά σε νέο υλικό οπότε θα είναι και πιο εύπεπτη η "επανάληψη". Τι λέτε όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία?

Θα ξεκινήσω τα βιβλία. Έλεγα να πιάσω το 2ο για αρχή και να περάσω το 1ο καθώς μου είπαν πως η σειρά ήταν αρκετά πιστή παραγωγή και η αλήθεια είναι ότι με το 2ο θα είμαι πολύ πιο κοντά σε νέο υλικό οπότε θα είναι και πιο εύπεπτη η "επανάληψη". Τι λέτε όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία?

Διάβασε τα όλα. Αν παρακάμψεις το πρώτο, η σύγχυση σου όσο αφορά τι έχεις δει και τι έχεις διαβάσει, θα είναι ακόμα μεγαλύτερη...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Για τον Σνοου
Ψάχνει ευκαιρία να ξεφύγει και να πάει στο Μαυρο Κάστρο να ειδοποιήσει. Ο "καυγάς" είναι η ευκαιρία του και ξέρει ότι η Υγκριτε δεν θα τον ακολουθήσει, άσχετα αν πήρε το μέρος του. Ο όρκος του στη φρουρά είναι ισχυρότερος από την "αγάπη" του. Αλλος ένας Σταρκ με αξιές οπότε
38432423.jpg

tumblr_mgxr40UJUb1rq41c0o1_250.gif

Ετσι γινεται στο βιβλιο, ή υποθετεις οτι θα το εξηγησουν ετσι?
Γιατι το λες με τοση σιγουρια? Η ιδια του εχει ξεκαθαρισει
οτι ειναι πρωτα πιστη σε αυτον και μετα στους ανθρωπους της.
Οχι μονο το εχει πει αλλα το απεδειξε κιολας προσπαθωντας να τον προστατεψει
εναντια σε αυτους! Εγω πιστευω πως αν την επαιρνε μαζι του, θα δεχοταν και θα ελεγε
κι ενα τραγουδι. (Μην σχολιασω τωρα τη χαρα της οταν της ελεγε ποσο θα της πηγαινουν τα
μεταξωτα φορεματα)
Αν αυτος κατοπιν ολων αυτων την αφηνει στο ελεος των δικων της
χωρις να το σκεφτει καθολου... βραστα.

Σε οτι εχει να κανει με τον χοντρούλη , ουτε στο φετινο επεισοδιο πηγε να του επιτεθει ο undead.

Το ειδα...
Αυτο δεν απανταει στην ερωτηση μου ομως.

Μολις διάβασα τα απαντα του στην GOT Wiki :p

Ειδες καμμια απαντηση στο ερωτημα μου?
Απλα αν υπαρχει λεω ε? Δεν θελω να την μαθω προωρα. (σιγα μην υπαρχει)

Δες στα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου πόσο φαρδύ φαίνεται το πρόσωπο της και πόσο χοντρός ο λαιμός της.
Καμιά σχέση με την πραγματικότητα:
Michelle-Fairley-BAFTA-LA-TV-Tea-2012-game-of-thrones-32266142-422-594.jpg

Στο βιβλιο γδερνει το προσωπο της με τα νυχια της οταν βλεπει να σκοτωνουν τον Robb

@NtinNton θα κανω την καρδια μου πετρα και δεν θα μιλησω...αν με πιανεις :P

Last edited:
@Gal'en o Snow ειναι
και θέλει να παραμείνει μέλος της Night's Watch οπότε δεν μπορεί να έχει γυναίκα,παιδιά οικογένεια, σπίτι, περιουσία, αξιώματα. Φυλάει τα βασίλεια και μόνο αυτό. Ο ορκος κατάταξης τους είναι
Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all nights to come

Και μόνο που πήγε μαζί της έχει σπάσει τους όρκους του, θυμάσαι πως τιμωρούνται οι επίορκοι της φρουράς?

Ο Σαμ όπως και οι υπόλοιποι της φρουράς
γλύτωσαν με την βοηθεια της φωτιάς το μόνο υλικό μαζί με αυτές τις λεπίδες που σκοτώνει τους others, με τεράστιες απώλειες

Last edited:

@Gal'en o Snow ειναι
και θέλει να παραμείνει μέλος της Night's Watch οπότε δεν μπορεί να έχει γυναίκα,παιδιά οικογένεια, σπίτι, περιουσία, αξιώματα. Φυλάει τα βασίλεια και μόνο αυτό. Ο ορκος κατάταξης τους είναι
Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all nights to come

Και μόνο που πήγε μαζί της έχει σπάσει τους όρκους του, θυμάσαι πως τιμωρούνται οι επίορκοι της φρουράς?

Ο Σαμ όπως και οι υπόλοιποι της φρουράς
γλύτωσαν με την βοηθεια της φωτιάς το μόνο υλικό μαζί με αυτές τις λεπίδες που σκοτώνει τους others, με τεράστιες απώλειες

Οπως λες κι εσυ τον ορκο τον εχει σπασει ηδη.
Περαν αυτου ομως το να αδιαφορησει και για τη ζωη της το βρισκω τραβηγμενο απο τα μαλλια.
Ας την εσωζε και ας την παραταγε σε ασφαλες μερος μετα.
Ειμαι τελειως απογοητευμενος.
Και συνηθως οι Σταρκ που με απογοητευουν δε ζουν πολυ.:devil-smiley-029:
Εξαιρειται η απαισια η Σανσα που μου ειπατε οτι εχει τον απεθαντο, παναθεμα την.:flipout:

Για το Σαμ λεω για την τελευταια σκηνη της 2ης σαιζον που εχει μεινει μονος του και περναει γυρω του
ολος ο στρατος των undead. Τελειως καραγκιοζιλικι μου φανηκε.
Ειναι ιδεα μου?

Του τά σπασε δεν ξέρεις τίποτα και δεν ξέρεις τίποτα...
Μάλλον εκείνη τελικά δεν ήξερε τίποτα... Εγώ το ψηλοχάρηκα... Βέβαια αυτό μετά το σπόιλερ ότι είναι πιστός στο nightswatch. Όπως είναι τώρα, μας έχει αφήσει απλά να αναρωτιώμαστε.

Για τη σκηνή με το Sam συμφωνώ, αν και νομίζω ήταν μόνο ένα ζόμπι-αρχηγός που τον είδε και όχι στρατός. Σε συνδυασμό με τα άλλα αφήνει να εννοηθεί ότι τα ζόμπι έχουν μια λογική σ αυτά που κάνουν... ότι έχουν απώτερους σκοπούς και ίσως βλέπουν τους ζωντανούς υπεροπτικά. Ίσως γι αυτό να παραβλέπουν και το Sam

Για να θεσω ενα ερωτημα που ισως και να εχει σημασια παρακατω στα βιβλια...

Αληθεια μετα το 9ο επεισοδιο ποιος είναι ο αρχοντας του Winterfell η αλλιως του Βορρα?