Εχει αναφερθεί κάπου ότι είναι εξ ολοκλήρου από πάγο;
διότι υπάρχει και η "ανάλαφρη" λύση του μυστηρίου, ότι μπορεί από κάτω να υπάρχει βουνό/βράχος και να έχει επικαλυφθεί από μεγάλο στρώμα πάγου.
Και γω έμεινα όταν το είδα αλλά μάλλον κάνουν πρόβα για αργότερα ...Δεν ηξερα οτι τα "δρακουλινια" ,ψηνουν τα ψαρια "on-the-fly" πριν τα φανε...![]()
Και γω έμεινα όταν το είδα αλλά μάλλον κάνουν πρόβα για αργότερα ...
Η να ρίξει μια ματιά στο post μου, ΕΔΩΓια όποιον θέλει να κάνει επανάληψη πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου , κυκλοφορεί το "Game of Thrones - A Gathering Storm" που περιλαμβάνει σε περίληψη τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου.
Τα κορίτσια της σειράς μας ..
Sibel Kekilli![]()
ή αλλιώς Γερμανή πορνοστάρ, Dilara. Καλό κορίτσι από μικρό.
Δράκοι, μαγεία, φαντάσματα..... Αλλά το μυστήριο του παγωμένου τοίχους το λύσαμε. Άμα δεν έχει κάποιος με τι να ασχοληθεί. Σκέψου τώρα αυτός ο καθηγητής ότι διδάσκει κιόλας.
Εγώ πάλι είπα "τι, τελείωσε κιόλας;". Πέρασε η ώρα σαν δρακάκι που πετάει.Καταπληκτικό το νέο επεισόδιο!
Όταν τελείωσε νόμιζα ότι είχα δεί δίωρη ταινία.
Αρκετά γρήγορα μεγαλώνουν. Αν συνεχίσουν έτσι, νομίζω θα τους δούμε σε δράση αυτή την σαιζόν, ακόμα και στην...εφηβεία τους.Καλά το On-the-fly μέσα σε τόσα ήταν το λιγότερο – σχεδόν το είχα ξεχάσει – αν δε το αναφέρατε
Πέταξε και ατάκα η καλή μας, ‛αργούν να μεγαλώσουν τα δγακακια’ (είναι τόσο μικρά που δε λένε ακόμα το Ρ)
Συμφωνώ, αμάν πια τρίτη σεζόν είμαστε , άντε να μεγαλώσουν![]()
Οχι όλους. Τα μικρά των Stark, ο Jaime με την ψηλή, η αγαπημένη μου Arya με τον διάδοχο...Νομίζω είδαμε σχεδόν όλους όσους επιβίωσαν και θα μας απασχολήσουν φέτος.
Μια απ' τα ίδια, ούτε που το κατάλαβα το πως πέρασε η ώρα!!!
και εγώ νόμιζα ότι μόνο σε μενα φάνηκε ο "σκορπιός" που επιτέθηκε στην Ντανι παραλίγο να μείνει από μπαταρία. Το λιγότερο αστείο εως απαράδεκτα προχειρο. Γενικά μετριο μου φάνηκε το επεισόδειο ξεκίνησαν νωρίς να ξεφευγουν από το βιβλίο και σε θέματα αρκετά σημαντικά (Ντανυ-Μπαρισταν) ή ακόμα και πολύ σημαντικά (Σανσα-LF ουσιαστικά ακύρωσαν τα μισά κεφάλαια της Σανσα που ψάχνει να βρει βοηθεια και σύμμαχο διαφυγής). Μονο οι σκηνές του Τυρον είναι πραγματικά πολύ δυνατές και οι 2 συναντήσεις του με αδερφη και πατέρα πολύ καλές. Επίσης μου άρεσε και το πως άρχισαν την αποκατάσταση την Μαρτζ που στο προηγούμενα πλησίαζε πιο πολύ στο τσουλάκι.
Δεν ηξερα οτι τα "δρακουλινια" ,ψηνουν τα ψαρια "on-the-fly" πριν τα φανε...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.