Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Εχει αναφερθεί κάπου ότι είναι εξ ολοκλήρου από πάγο;

διότι υπάρχει και η "ανάλαφρη" λύση του μυστηρίου, ότι μπορεί από κάτω να υπάρχει βουνό/βράχος και να έχει επικαλυφθεί από μεγάλο στρώμα πάγου.

Πολύ σωστό. Άλλωστε μοιάζει να είναι λαξευμένο και όχι φυσική κατασκευή.

Για όποιον θέλει να κάνει επανάληψη πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου , κυκλοφορεί το "Game of Thrones - A Gathering Storm" που περιλαμβάνει σε περίληψη τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Δεν ηξερα οτι τα "δρακουλινια" ,ψηνουν τα ψαρια "on-the-fly" πριν τα φανε...:p
Και γω έμεινα όταν το είδα αλλά μάλλον κάνουν πρόβα για αργότερα ...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Και γω έμεινα όταν το είδα αλλά μάλλον κάνουν πρόβα για αργότερα ...

Αργότερα (οχι φέτος) γίνεται της καρακαριόλ*ς με τα δρακουλίνια :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Τα κορίτσια της σειράς μας ..

GAME_OF_THRONES1.jpg
Emilia Clarke
GAME_OF_THRONES2.jpg
Rose Leslie
GAME_OF_THRONES3.jpg
Carice Van Houten
GAME_OF_THRONES4.jpg
Sophie Turner
GAME_OF_THRONES5.jpg
Gwendoline Christie
GAME_OF_THRONES6.jpg
Sibel Kekilli
GAME_OF_THRONES7.jpg
Lena Headey
GAME_OF_THRONES8.jpg
Oona Chaplin
GAME_OF_THRONES11.jpg
Nathalie Emmanuel
GAME_OF_THRONES12.jpg
Natalie Dormer

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Για όποιον θέλει να κάνει επανάληψη πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου , κυκλοφορεί το "Game of Thrones - A Gathering Storm" που περιλαμβάνει σε περίληψη τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου.
Η να ρίξει μια ματιά στο post μου, ΕΔΩ

Είναι επανάληψη του 1ου και 2ου κύκλου -bye-

(Send from mini iPad)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

ή αλλιώς Γερμανή πορνοστάρ, Dilara. Καλό κορίτσι από μικρό.

Τουρκάλα πορνοστάρ. Οι γονείς της πήγαν στη Γερμανία τρία χρόνια πριν γεννηθεί.

Δεν ήξερα ότι ήταν πορνοστάρ, πάντως πρωταγωνιστούσε στην εκπληκτική ταινία του Φατίχ Ακίν, Gegen die Wand.

BTW, πάρα πολύ καλό επεισόδιο. Από τα καλύτερα όλης της σειράς. Θεωρώ ότι η απόφασή τους να "σπάσουν" το βιβλίο σε δύο σεζόν (όπως ήταν άλλωστε σπασμένο σε δύο τόμους σε μερικές εκδόσεις, λόγω του όγκου του) έκανε πολύ καλό στο ρυθμό.

Τη δεύτερη σεζόν τη βρήκα μέτρια, ακριβώς γιατί δεν "έπαιρναν" το χρόνο που απαιτούνταν και πολλές εξελίξεις έμοιαζαν ξεκάρφωτες.

Αν το πρώτο επεισόδιο είναι δείγμα γραφής για το τι θα ακολουθήσει, περιμένω την καλύτερη σεζόν έως τώρα. :Banane0:

Πολύ μπλε μάτι ρε παιδί μου :love:

Δράκοι, μαγεία, φαντάσματα..... Αλλά το μυστήριο του παγωμένου τοίχους το λύσαμε. Άμα δεν έχει κάποιος με τι να ασχοληθεί. Σκέψου τώρα αυτός ο καθηγητής ότι διδάσκει κιόλας.

Εδώ διδάσκει ο ΓΑΠ, τι να λέμε τώρα......... :flipout::flipout:

Καταπληκτικό το νέο επεισόδιο!
Όταν τελείωσε νόμιζα ότι είχα δεί δίωρη ταινία.

Kostas_Y και εγώ κόλλησα με τη μουσική στο τέλος.

Καλά το On-the-fly μέσα σε τόσα ήταν το λιγότερο – σχεδόν το είχα ξεχάσει – αν δε το αναφέρατε :D
Πέταξε και ατάκα η καλή μας, ‛αργούν να μεγαλώσουν τα δγακακια’ (είναι τόσο μικρά που δε λένε ακόμα το Ρ)
Συμφωνώ, αμάν πια τρίτη σεζόν είμαστε , άντε να μεγαλώσουν :p

Επεισόδιο που βλέπεται και δεύτερη φορά και τρίτη εύκολα καπάκι.

Νομίζω είδαμε σχεδόν όλους όσους επιβίωσαν και θα μας απασχολήσουν φέτος.

Η κάλυψη του wired συνεχίζει να είναι υποδειγματική (καλά είχαν τρελή κάλυψη όλη την προηγούμενη εβδομάδα για να θυμηθούμε τι παίζει)

http://www.wired.com/underwire/2013/04/game-of-thrones-season-three-recap/

Γέλασα πολύ με την ατάκα τους:
Except the little girl’s ball actually contains some sort of horrid little Starship Troopers bug that attacks Dany.
:D

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Καταπληκτικό το νέο επεισόδιο!
Όταν τελείωσε νόμιζα ότι είχα δεί δίωρη ταινία.
Εγώ πάλι είπα "τι, τελείωσε κιόλας;". Πέρασε η ώρα σαν δρακάκι που πετάει.
Καλά το On-the-fly μέσα σε τόσα ήταν το λιγότερο – σχεδόν το είχα ξεχάσει – αν δε το αναφέρατε :D
Πέταξε και ατάκα η καλή μας, ‛αργούν να μεγαλώσουν τα δγακακια’ (είναι τόσο μικρά που δε λένε ακόμα το Ρ)
Συμφωνώ, αμάν πια τρίτη σεζόν είμαστε , άντε να μεγαλώσουν :p
Αρκετά γρήγορα μεγαλώνουν. Αν συνεχίσουν έτσι, νομίζω θα τους δούμε σε δράση αυτή την σαιζόν, ακόμα και στην...εφηβεία τους.

Νομίζω είδαμε σχεδόν όλους όσους επιβίωσαν και θα μας απασχολήσουν φέτος.
Οχι όλους. Τα μικρά των Stark, ο Jaime με την ψηλή, η αγαπημένη μου Arya με τον διάδοχο...

και εγώ νόμιζα ότι μόνο σε μενα φάνηκε ο "σκορπιός" που επιτέθηκε στην Ντανι παραλίγο να μείνει από μπαταρία. Το λιγότερο αστείο εως απαράδεκτα προχειρο. Γενικά μετριο μου φάνηκε το επεισόδειο ξεκίνησαν νωρίς να ξεφευγουν από το βιβλίο και σε θέματα αρκετά σημαντικά (Ντανυ-Μπαρισταν) ή ακόμα και πολύ σημαντικά (Σανσα-LF ουσιαστικά ακύρωσαν τα μισά κεφάλαια της Σανσα που ψάχνει να βρει βοηθεια και σύμμαχο διαφυγής). Μονο οι σκηνές του Τυρον είναι πραγματικά πολύ δυνατές και οι 2 συναντήσεις του με αδερφη και πατέρα πολύ καλές. Επίσης μου άρεσε και το πως άρχισαν την αποκατάσταση την Μαρτζ που στο προηγούμενα πλησίαζε πιο πολύ στο τσουλάκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Εγώ πάλι είπα "τι, τελείωσε κιόλας;". Πέρασε η ώρα σαν δρακάκι που πετάει.
Μια απ' τα ίδια, ούτε που το κατάλαβα το πως πέρασε η ώρα!!!

και εγώ νόμιζα ότι μόνο σε μενα φάνηκε ο "σκορπιός" που επιτέθηκε στην Ντανι παραλίγο να μείνει από μπαταρία. Το λιγότερο αστείο εως απαράδεκτα προχειρο. Γενικά μετριο μου φάνηκε το επεισόδειο ξεκίνησαν νωρίς να ξεφευγουν από το βιβλίο και σε θέματα αρκετά σημαντικά (Ντανυ-Μπαρισταν) ή ακόμα και πολύ σημαντικά (Σανσα-LF ουσιαστικά ακύρωσαν τα μισά κεφάλαια της Σανσα που ψάχνει να βρει βοηθεια και σύμμαχο διαφυγής). Μονο οι σκηνές του Τυρον είναι πραγματικά πολύ δυνατές και οι 2 συναντήσεις του με αδερφη και πατέρα πολύ καλές. Επίσης μου άρεσε και το πως άρχισαν την αποκατάσταση την Μαρτζ που στο προηγούμενα πλησίαζε πιο πολύ στο τσουλάκι.

Για τη Σάνσα συμφωνώ, το θέμα όμως είχε αρχίσει να ξεφεύγει από την προηγούμενη σεζόν.

Αλλά στο θέμα του Μπάρισταν, πώς θα μπορούσαν να το χειριστούν αλλιώς; Να μη δείχνουν τη φάτσα του; Θα ήταν αστείο και ανακόλουθο με το βιβλίο με χειρότερο τρόπο! Από τη στιγμή που πρόκειται για τηλεοπτική σειρά (άρα τα τεχνάσματα του βιβλίου στο συγκεκριμένο δεν εφαρμόζονται), αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόταν στα φόρα ή και απ' τον καθένα προσωπικά. Το πράγμα δεν θα δούλευε, ήταν αδύνατον.

Φαντάζομαι θα αναπτύξουν μια άλλη δυναμική τώρα, για παράδειγμα κολλάει καλά η άμεση αποκάλυψή του με το ότι δεν έκαναν καθόλου λόγο για "προδοσίες" στα οράματα στον Οίκο των Απέθαντων (κακώς γενικά, αλλά στο συγκεκριμένο απέφυγαν την ανακολουθία).

εχεις δικιο για τον Μπαριστάν απλώς η όλη σκηνή
με το κατασκευασμα σκορπιο μου φάνηκε πολύ κατώτερη του αναμενομενου. Θα δούμε πως θα χειριστουν και τους υπολοιπους ήρωες και ειδικά τα παιδιά που έχουν "ξεχάσει" αρκετά πράγματα
Σαν να το έτρεξαν αρκετά πάντως για 1ο επεισόδιο είναι σίγουρο ότι θα σπάσουν το βιβλίο στα 2?

Σίγουρα 2 σεζόν. Αν και τα γεγονότα του 3ου βιβλίου μπορούσαν άνετα να κανουν πολύ περισσότερες απο 2.:)

Δεν ηξερα οτι τα "δρακουλινια" ,ψηνουν τα ψαρια "on-the-fly" πριν τα φανε...:p

Τότε δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία. Αναφέρεται καθαρά ότι οι Άνθρωποι και οι Δράκοι είναι τα μόνα όντα που τρώνε το φαγητό τους μαγειρεμένο!:idea: