Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Βλέποντας το trailer του 4ου επεισοδίου (κυκλοφορεί στο YouTube) θα πρότεινα στους φίλους, που έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται, να το δουν, και μετά εδώ είμαστε να τα σχολιασούμε.

Υ.Γ. Αρχίζουν τα καλά......

Εμενα παντως μου αρεσει η σειρα,δινει απαντηματα σε σχετικα γρηγορο χρονικο διαστημα δεν ειναι lost επ ουδενει λογο,
και οσο για δραση δεν περιμενα να δω τον αρχοντα των δαχτυλιδιων στην τιβι.
το μονο ειναι τα πολλα προσωπα αλλα οκ το βλεπω χαλαρα δεν τρεχει και τιποτα αν μου ξεφυγει και καμια βαθυστοχαστη εννοια.

Ρε τι γίνεται... Φοβερό επεισόδιο πραγματικά.
Dany is coming... :smile:

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Bλεπουμε σε λιγοοοο:SFGSFGSF:

Ενα πολύ ωραίο επεισόδιο το οποίο θα καλύψει και τους γκρινιάρηδες της μη-δράσης. Η ιστορία κλιμακώνεται και ξετυλίγεται πολύ ομαλά και δε μπορώ να κρατηθώ μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Θέλω το 5 ΤΩΡΑ 😄

Εχει πολύ μεγάλη σημασία τελικά ακόμα και το πιο αναμενόμενο να ξέρεις πως να το παρουσιάσεις
Πολύ καλό

Ωραίος και ο
Ντονταριον αν και άλλαξε ελπίζω να εξηγήσουν και να υπενθυμίσουν τι έχει γίνει

@kostas

Το είπε ο ίδιος στον ¨Σκυλο¨ ότι του έδωσε διαταγή ο Νεντ να κυνηγήσει τον αδερφό του γιατι είχε αρχίσει να σκοτώνει τους χωρικούς¨ το ιδιο γίνεται και στο βιβλίο περισσότερες πληροφορίες θα πάρουμε στο επόμενο επεισοδιο

Μια από τα ίδια .Μόνο τα τελευταία 5 λεπτά άξιζαν με την Καλίση

A καλά που δεν το είδα δηλαδή. Οταν μαζευτούν όλα κάποια στιγμή θα το δω το καλοκαίρι....

Μ' αρέσει που περιμένουν κάποιοι αλλαγές. Εχει φανεί το ύφος της σειράς. Είναι μια πολύ ωραία εμφανίσιμη τούρτα, με σχέδια, με κερασάκια με με με και την κόβεις και μέσα είναι κούφια......

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Μια από τα ίδια .Μόνο τα τελευταία 5 λεπτά άξιζαν με την Καλίση

Σε αυτό τουλάχιστον είχαμε κάποιες εξελίξεις. Φορτώνει το πράγμα.

Ολόκληρη η night's watch διαλύθηκε, δεν το λες και μικρό πράγμα. Πλησιάζει και ο γάμος του βασιλιά, όσοι ξέρουν τα βιβλία καταλαβαίνουν τι σημαίνει.
Πρώτη φορά λυπήθηκα τον Jamie.

A καλά που δεν το είδα δηλαδή. Οταν μαζευτούν όλα κάποια στιγμή θα το δω το καλοκαίρι....
Μ' αρέσει που περιμένουν κάποιοι αλλαγές. Εχει φανεί το ύφος της σειράς. Είναι μια πολύ ωραία εμφανίσιμη τούρτα, με σχέδια, με κερασάκια με με με και την κόβεις και μέσα είναι κούφια......

Ακριβώς όπως τα λες .Το ίδιο θα κάνω και εγώ . Θα τα αφήσω να μαζευτούν αν δω ότι στο επόμενο δεν γίνει τίποτα που μάλλον δεν θα γίνει . Το αστείο είναι ότι και με γνωστούς μου που μίλαγα χτες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και αυτοί εκτός από έναν που άρχισε να ψάχνει τα φόρα μπας και βγάλει ακρη για να μας εξηγήσει .Αλλιώς μη σου πω ότι έχω και 10 ερωτήσεις του στυλ "Ποιος είναι αυτός και ποιος ο ρόλος του και γιατί ?"

Θα δώσω προτεραιότητα σε άλλες ..

Σε αυτό τουλάχιστον είχαμε κάποιες εξελίξεις. Φορτώνει το πράγμα.
και γύρισε ο Θιον εκεί που τον βασάνιζαν, και έριξε πάγο ο Λανιστερ στην κόρη του, και ξεκίνησαν δολοπλοκίες του ευνούχου με την γριά, και αλλάζει η σχέση Τζειμι-Μπριεν, και εμφανίστηκε ο Ντονταριον
Μιλάμε για σημαντικά που παρουσιάστηκαν και δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο για να τα παρακολουθήσεις και να καταλάβεις. Τα άλλα που για την ώρα δεν έχουν σημασία και πρέπει να συνδιάσεις παλιοτερα επεισόδια ή να έχεις διαβάσει τα βιβλία δεν τα αναφέρω καν

Last edited:

Μιλάμε για σημαντικά που παρουσιάστηκαν και δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο για να τα παρακολουθήσεις και να καταλάβεις. Τα άλλα που για την ώρα δεν έχουν σημασία και πρέπει να συνδιάσεις παλιοτερα επεισόδια ή να έχεις διαβάσει τα βιβλία δεν τα αναφέρω καν

Εκτός απο την περιπέτεια του αχώνευτου νησιώτη, όλα τα άλλα είναι στην κατηγορία "πολύ μπλά-μπλά" που ενοχλεί μερικούς
laugh_mini2.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Zωντανεψαμε λιγακι!
Και πολυ ωραια χρωματα (αν και μικρο αρχειο 1,5gb - λετε να φταιει η τιβι::)