Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Εγώ ένα θα πω. Καλό επεισόδιο αλλά πολύ του κώλου ρε παιδί μου. Πιο πολύ θα ταίριαζε ο τίτλος επεισοδίου "4 κώλοι και ένα μ@υνί". Προσωπικά το βρίσκω ανούσιο το γυμνό στην συγκεκριμένη σειρά. Έτσι για να το βάλουμε μου φαίνεται.

Βλεποντας τα δυο τελευταια μαζι , εχω να πω οτι ο πυρετος ανεβαινει κατακορυφα και με την Δρακοκορη και με τους εκτος του τοιχους που οπουναναι θα σκασουν μυτη....

Εγώ ένα θα πω. Καλό επεισόδιο αλλά πολύ του κώλου ρε παιδί μου. Πιο πολύ θα ταίριαζε ο τίτλος επεισοδίου "4 κώλοι και ένα μ@υνί". Προσωπικά το βρίσκω ανούσιο το γυμνό στην συγκεκριμένη σειρά. Έτσι για να το βάλουμε μου φαίνεται.

Μάλλον ξεχνάς τι γινόταν στις δύο προηγούμενες σαιζόν :p

Τα βιβλία έτσι κι αλλιώς έχουν πολύ "χειρότερες" σκηνές.

Ποιος ήταν που την περασμένη σεζόν γκρίνιαζε γιατί η κοκκινομάλα έλεγε συνέχεια "You know nothing Jon Snow" και θεωρούσε τους διαλόγους ανούσιους? :flipout:

Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα. Κάτι τέτοια περιμένουν κάποιοι εδώ μέσα για να αρχίσουν να με κράζουν ;)

Γιατί σε χάλασε η σκηνή με τον Karstark;

xaxaxa δεν έχεις ανάγκη.
Δεν με χάλασε ακριβώς απλώς δεν ήταν νομίζω εύκολο να καταλάβουν όσοι δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία ότι
o Ρομπ γίνεται όσο εξελισεται η πλοκή γιος του πατέρα του κάτι που δεν αρέσει 100% στην μάνα του. Ξεκίνησε νεαρός που συνδίαζε την ορμή την γεναιότητα και την σκληρότητα των Σταρκ με την καπατσοσύνη και την ευφυία των Ταλλυ. Ετσι ένωσε τον στρατό του και κέρδισε νίκες με βάση και τα 2. Πριν τον αποκεφαλισμό στο βιβλίο μας θυμίζει ένα από τα τελευταία μαθήματα που του έδωσε ο πατέρας του. Στο πρώτο επεισόδιο όταν είχαν πιασει αυτόν που είχε φύγει από το τείχος μετά το επεισόδιο με τους Αλλους ο πατέρας του τον αποκεφάλισε και του είπε ότι όταν δικάζεις κάποιον πρέπει να έχεις τη δύναμη να επιβάλλεις και την απόφαση με τα ίδια σου τα χέρια. Τέτοιες λεπτομέρειες που δείχνουν την ένταση των χαρακτήρων τα βιβλία είναι γεμάτα αλλά στη σειρά κάποιοι είναι "αδικημένοι" δεν παρουσιάζονται πάντα όπως θα μπορούσαν με βάση το υλικό που υπάρχει. Η αντίστοιχη σκηνή του Kingslayer ας πουμε ήταν στην μπανιέρα και ήταν καταπληκτική

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το ότι ΔΕΝ έχουμε
• Εύκολα προβλέψιμη εξέλιξη
• Συνεχόμενα Happy Endings

Εκεί που παρασύρεται κάποιος να πιστέψει σε ένα plot, τσουπ έρχεται η ανατροπή.

Όταν είδα πάντως την σκηνή με τον Karstark, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο πρώτο επεισόδιο.

Ε ναι. Νομίζω ότι όλοι μας αναπολήσαμε το μάθημα του Νεντ Σταρκ. Η σκηνή στη μπανιέρα είναι απο τις κορυφαίες και ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Τζειμη

Στη πρωτη σεζον για δευτερολεπτα.Εχει αλλαξει και ο ηθοποιος που παιζει τον Beric.

Ε ναι. Νομίζω ότι όλοι μας αναπολήσαμε το μάθημα του Νεντ Σταρκ. Η σκηνή στη μπανιέρα είναι απο τις κορυφαίες και ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Τζειμη

Ο Βασιλοκτόνος (συγνώμη .... Τζέιμη) έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ, το δεύτερο για την ακρίβεια.

Μη ξεχνάτε τη σκηνή στο κλουβί, που ως αιχμάλωτος μετά από μια συναισθηματική ανταλλαγή απόψεων που "μαγνητίζει" τον νεαρό, στο τέλος τον πνίγει πανηγυρικά!!!

Σκασανε μύτη σήμερα και οι περίληψεις για τα δυο τελευταία επεισόδια της σεζόν.