Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Εχεις pm.
για να μην την χαλασω στους υπόλοιπους παρά ειναι spoiler.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και αυτό αφιερωμένο στον vader...:a0210:

Last edited:
Οι μετοχές της Δρακομάνας έχουν ανέβει. Θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Gerard Butler στο The Garden of Last Days όπου θα παίζει μια stripper ενω θα κάνει και guest εμφάνιση στο...Futurama στο ρόλο της αγαπημένης του Dr. Zoidberg!

Ως stripper θα είναι κατά ονομασία μόνο ή θε επιδείξει και "υποκριτικές" ικανότητες? 

Οσο γι'αυτες, τις επεδειξε στην πρωτη σαιζον μια χαρα.
Τι αλλο να επιδειξει πλεον ως στριπερ? Μονο τον εσωτερικο της κοσμο δεν μας εδειξε...:jester:

Πιστευω πως αργα η γρηγορα η Δρακομανα θα υποδεχθει στην παρεα της καποιον/ους απο τους Σταρκ...Επισης οπως διαβαζω σε διαφορα site, οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια λενε οτι εχει πολλες ανατροπες εκει που δεν το περιμενεις αρα το προφανες (οτι η Καλησι θα κερδισει το θρονο λογω δρακων) δεν πιστευω να ισχυει και οτι η φωτια των δρακων θα ειναι πολυ χρησιμη για τα ζομπι...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Η σειρά προβάλεται με ιδανικό τρόπο.Κρατάει το ενδιαφέρον, η ιστορία έχει ανατραπεί πολλές φορές, - άρχοντες γίνονται διωκόμενοι, δούλοι και το αντίθετο- και κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα γίνει.
Από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες είναι η Arrya Stark, ο Jamie (πλέον) Lannister και η Deny. Δεν υπάρχει όμως μια σκηνή που να μην είναι απολαυστική και με κάνει να θέλω να δω τη συνέχεια...αυτό δεν είναι το ζητούμενο από ένα σήριαλ;

Ωραίο επεισόδιο. Έδωσαν ικανοποιητικό χρόνο στους περισσότερους, αν και δεν τους είδαμε όλους, δε γίνεται αλλιώς όμως. Προμηνύονται πολύ σημαντικές εξελίξεις στη συνέχεια, ενώ από ότι κατάλαβα τόσο ο Gendry (Baratheon) όσο και η Arya έχουν πολλά να κάνουν στο μέλλον. ;)

ρε παιδια,σορρυ,αλλα αν και ειναι μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει,μηπως στην 3 σεζον τα επεισοδια τα ψιλοτραβανε λιγο με πολυ μπλα μπλα?δεν λεω απαραιτητο και αυτο αλλα μηπως το ξεμακρενουν λιγο?τουλαχιστον ετσι μου φενεται εμενα.

Στα δύο τελευταία επεισόδια το μπλα-μπλά έχει βελτιωθεί πάντως. Απο τη μία ο μονόλογος του Jamie στο 5ο, απο την άλλη ο διάλογος Baelish-Varys στο τελευταίο, φαίνεται οτι δίνουν περισσότερη προσοχή στους διαλόγους.

Μα τα βιβλία στο διάλογο (και τον εσωτερικό μονόλογο) στηρίζονται, όχι στη δράση! Όσο πιό πιστά γίνεται η μεταφορά τους τόσο περισσότερο μπλα μπλα θα έχουν.

Μα οι διαλογοι περιεχουν και την ιντριγκα που χρειαζεται μια καλη σειρα...
Οπως επισης λεει και ο Kosh ειναι και πιο φθηνα απ το να παραστησουν μαχες...
Αγαπημενοι χαρακτηρες που εννοειται θελω να φτασουν ως το τελος των βιβλιων: Arya (εξυπνη αλλα μικρη για να κανει λογικα πραγματα),Gendry (εχω μια ακραια σκεψη οτι μπορει να γινει ακομα και Βασιλιας),Tyrion (πολυ λογικος-εξυπνος),τα Starkακια,John Snow (κατεβαζει εναν ικανοποιητικο στρατο στο Νοτο) και η Δρακομανα (ωρες ωρες ψωνιζεται απιστευτα με τους δρακους)...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Μα οι διαλογοι περιεχουν και την ιντριγκα που χρειαζεται μια καλη σειρα...
Οπως επισης λεει και ο Kosh ειναι και πιο φθηνα απ το να παραστησουν μαχες...
Αγαπημενοι χαρακτηρες που εννοειται θελω να φτασουν ως το τελος των βιβλιων: Arya (εξυπνη αλλα μικρη για να κανει λογικα πραγματα),Gendry (εχω μια ακραια σκεψη οτι μπορει να γινει ακομα και Βασιλιας),Tyrion (πολυ λογικος-εξυπνος),τα Starkακια,John Snow (κατεβαζει εναν ικανοποιητικο στρατο στο Νοτο) και η Δρακομανα (ωρες ωρες ψωνιζεται απιστευτα με τους δρακους)...
Συμφωνώ.Θα ήθελα από τη μεριά μου τον Jamie και την Deny, και outsider τον Clegane...

Παντως για να μην παρεξηγηθω μπορει να ακολουθουν το μπλα μπλα του βιβλιου και για λογους παραγωγης και κοστους αλλα δεν με χαλαει.

Η φαντασια ειναι κατι που λατρευα και παρολο που πλεον εχουμε συνηθισει σε επικες ψηφιακα γεννημενες μαχες στις οθονες μας οι καλυτερες παραγωγες εποχης χλαμυδας ηταν κυριως "μπλαμπλαδικες" και με ελαχιστες σκηνες μαχης εως καθολου μιας και μιλαμε για στουντιακες κυριως παραγωγες εσωτερικων και μονο γυρισματων.

Ειχαμε και στην Ελλαδα μια τετοια απο οσο θυμαμαι το Πορφυρα και Αιμα με τον Νικο Βασταρδη στον ρολο του Ρωμανου Διογενη.. Την θυμαται κανεις ?