Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
H ιστορία του Rat Cook απο ποιο ελληνικό μύθο είναι κλεμμένη ρε παιδιά; Δεν μπορώ να θυμηθώ...
Όταν ο άλλος είπε "Pyp, Sam..." περίμενα να ακούσω και ένα "Frodo!" :flipout:

Εντάξει, καλό επεισόδιο ήταν. Δεν ήθελα να τελειώσει.

Ειλικρινά στο τέλος στη σκηνή με την Καλίση, δεν αγχωθήκατε μη πεταχτεί κανά βέλος ? :D

Για πέστε μας βρε παιδιά εσείς που διαβάζετε τα βιβλία. Το τέλος που δίνεται στην σεζόν αντιστοιχεί σε κάποιο βιβλίο;
Ρωτώ γιατί μου φάνηκε λίγο άνευρο, έστω και αν δημιουργούσε κλίμα με την αποθέωση της Kαλίσι. Ένα πράγμα σας rock star σε συναυλία...! LOL
Καλό το τέλος και πολλά υποσχόμενο το νέο έτος με τη νέα σεζόν αλλά είναι η εντύπωσή μου ή μήπως το τρέξανε με τα χίλια; Τα ονόματα και τα πρόσωπα έπασαν σαν βροχή και οι εξελίξεις έτρεξαν σε όλα τα επίπεδα και χωρίς εξαίρεση. Έχασα την μπάλα!
Όπως και νά'χει νομίζω πως μέχρι στιγμής η σειρά είναι άξια της φήμης της και αν όχι η καλύτερη, βρίσκεται χαλαρά μεταξύ των 5 κορυφαίων όλων των εποχών. Άντε .... και του χρόνου!!!

Τι ωραίος τύπος
o μπασταρδος του Μπόλτον?:twoguns:
Η σκηνή στο συμβούλιο που τον έστειλε για νανι είναι απίστευτη, όπως και της Αρυα, του Γκρευτζου με την κόρη του και του Μπολτον με τον Φρευ.
Αντίθετα μέτρια μου φάνηκε η επανασύνδεση των Σερσει-κινγκσλαυερ όπως και το πέρασμα του τείχους από Σαμ και Μπραντον με διαφορετικό προορισμό για τον καθένα
Θα ήθελα κάτι με μεγαλύτερη αγωνία για τελευταία σκηνή σεζον από την Καλησι να αποθεώνεται
Και του χρόνου

Και ποιός αντέχει να περιμένει σχεδόν ένα χρόνο; Θα αρχίσω να διαβάζω τα βιβλία μου φαίνεται απο το σημείο που μας άφησε. Στο a feast for crows πάω απ´ευθειας ή πρέπει να διαβάσω κατι κι απο το a storm of swords ;

Δυστυχώς η σειρά τά χει κάνει ψιλομαντάρα με τη σειρά...

Σχεδόν γλυκό το τέλος

Και του χρόνου καλύτερα εύχομαι!

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Σχεδόν γλυκό το τέλος

Και του χρόνου καλύτερα εύχομαι!

+1
Μετα την πικρα του προηγουμενου επεισόδιου, λίγη "γλυκα" χρειαζόταν...

Άνευρο μέχρι ύπνου ,υποτονικό και μέτριο επεισόδιο με δεδομένο και τον φωτισμό και μόνη σκηνή της Καλίσι . Τα ίδια λένε και τα blogs ανά τον κόσμο ότι θα περίμεναν κάτι πιο δυνατό έστω και στο τέλος.

Το τελευταίο recap της σεζόν από την καταπληκτική σειρά άρθρων του Wired φέτος.
http://www.wired.com/underwire/2013/06/game-of-thrones-recap-finale-3/
Στο κάτω μέρος έχει και links προς τα άρθρα για όλα τα φετινά επεισόδια.

… πολλές αλλαγές από τα βιβλία …
Χωρίς να τα έχω διαβάσει – έχω την εντύπωση ότι πολλές από τις αλλαγές ήταν επιτυχημένες
Για ένα καλύτερο τηλεοπτικό αποτέλεσμα
Και ας είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές

Κορυφαίο για δωράκι …

http://www.thinkgeek.com/product/f3a3/

f3a3_GOT_MOD.jpg

Πολύ καλό επεισόδιο, ολοκλήρωσε επάξια μια σπουδαία σεζόν.

Το ξαναγράφω, όσοι θέλουν μακελειά σε κάθε επεισόδιο, σκοτωμούς και μάχες, ας δουν κάτι άλλο.

Ο φίλος που ρωτούσε για τα βιβλία, στο Storm of Swords έχει (ακόμα) τόσα κι άλλα τόσα. Στο β' μισό, γίνεται της κακομοίρας.

Και του χρόνου να 'μαστε καλά.

Ο φίλος που ρωτούσε για τα βιβλία, στο Storm of Swords έχει (ακόμα) τόσα κι άλλα τόσα. Στο β' μισό, γίνεται της κακομοίρας.
Και του χρόνου να 'μαστε καλά.
Ωραια , τοτε ξεκινω με το a storm of Swords περιπου στη μεση. Θελω ουτως ή άλλως να δω πως περιγραφεται ο red wedding στο βιβλιο.