Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 63 68.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 26.1%
  • Καλή

Votes: 4 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 1.1%

• Total voters
    92
Εκβιασμός : ¨Η δείχνεις βυζί, ή στο επόμενο επεισόδιο παίρνει την θέση σου - βάσει "λογικής ανατροπής" πάντα - η shae (Sibel Kekilli) που δεν έχει πρόβλημα και μπορεί να δώσει και κάτι παραπάνω, κι εσένα σε τρώνε οι δράκοι..."

Χμμμ... Δεν είναι κακή ιδέα... δεν είν'κακή, δεν είν'κακή...

Το γεγονός οτι το επεισόδιο μου φάνηκε άνευρο δεν έχει να κάνει με σκοτωμούς και μάχες.Ήταν απλά γλυκανάλατο κατά τη γνώμη μου.Συναισθηματικά επίπεδο.

Συγγνώμη αν σε αδίκησα, είναι όμως μια συχνή κριτική που ακούγεται για το GoT κι εμένα μου μοιάζει να προέρχεται από οπαδούς του Σβαρτσενέγκερ, γι' αυτό και μ' έχει κουράσει. ΟΚ, το GoT δεν είναι Wire, αλλά απαιτεί (κι επιβραβεύει) μια κάποια υπομονή από τους θεατές, ένα ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες, μια παρατηρητικότητα των μικρών συμβάντων και κινήσεων.

Στη βάση που το θέτεις λοιπόν τώρα, θα συμφωνήσω μόνο ως προς την τελική σκηνή
της Daenerys,
που τη βρήκα κι εγώ άνευρη και αμήχανη κι επιπλέον κάπως εκνευριστική. Επίσης μέτρια βρήκα τη σκηνή
του Theon, κυρίως γιατί φέτος ο Alfie Allen μου φαίνεται έξω απ' τα νερά του, ενώ πέρσι ήταν εξαιρετικός.

ΟΜΩΣ, όλες οι υπόλοιπες σκηνές ήταν ΚΤΓΜ δυνατές, ακόμα -ή κυρίως- και στις σιωπές τους και οι ηθοποιοί έκαναν σπουδαία δουλειά, με κορυφαίο
τον Liam Cunningham, που είναι ένας Davos σχεδόν Σεξπηρικός.

Καλό το επεισόδιο , περίμενα κάτι παραπάνω σαν season Finale.

Κοιτώντας τον Τζόφρι στην αρχή του επεισοδίου αναρωτιόμουν , αν αυτό το χαζοχαρούμενο, αντιπαθητικό στυλ ήταν και στα βιβλία ή δεν μπορεί ο ηθοποιός να αποδώσει σωστά αυτό που του ζήτησαν .

Το άλλο που μου έμεινε ήταν ότι για μια ακόμα φορά το επεισόδιο έκλεισε με Danny .

5aMzGWd.jpg

Εξαιρετική σεζόν, τη χάρηκα πιο πολύ από τη δεύτερη και νομίζω πως την επόμενη θα την χαρούμε πιο πολύ, όλοι !!! :):):)

Αντε σιγα σιγα να την ξεκινησω και εγω!!!μιας και ολοκληρωθηκε ολλη η 3 σεζον πια.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Επιτελους πεθαναν σχεδον ολοι οι Stark. Αντε καλα ξεκουμπίδια!

:behead:

θα έρθει και η ώρα των Λάνιστερ
σύντομα!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Είσαι πολύ παλιοχαρακτήρας! ;)
Βάλε και κανένα spoiler, υπάρχουν ανθρωποι που δεν το έχουν δει ακόμα!

Μπορει, αλλα και αυτοι ηταν παλιοχαρακτηρες...:p
Οι χαρακτηρες, οχι οσοι δεν το χουν δει...

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 3 {Προσοχή Spoilers}

Επιτελους πεθαναν σχεδον ολοι οι Stark. Αντε καλα ξεκουμπίδια!

:behead:

Έχουν μείνει 4 ακόμη (αν μετρήσουμε και τον Σνόου) , το "σχεδόν όλοι" είναι άστοχο σαν έκφραση...

Άντε να περιμένουμε τώρα μέχρι του χρόνου. Χώρια που πάλι θα έχουμε "αποχωρήσεις" αγαπημένων χαρακτήρων από το cast. Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που ο Μάρτιν καθυστερεί την ολοκλήρωση των βιβλίων είναι διότι προσπαθεί να βρει τρόπους να μακελεψει κάθε συμπαθητικό χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει

Yperion φιλολογε μου, ευχομαι...

...να σκοτωσουν και τους υπολοιπους Σταρκ!
:hanged:

Last edited by a moderator: