Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Νομίζω εμάς δεν μας πειράζει και πολύ άμα αλλάζουν οι ιστορίες! :cool:
Λογικά και εσείς πρέπει να συνηθίσετε ότι θα δείτε μία άλλη εκδοχή του GOT!
Αν ήθελαν να το αλλάξουν, ας το έκαναν απο την αρχή. Όχι 3 σαιζόν by the book και στην τέταρτη κάνουμε ό,τι μας κατέβει....

Αν ήθελαν να το αλλάξουν, ας το έκαναν απο την αρχή. Όχι 3 σαιζόν by the book και στην τέταρτη κάνουμε ό,τι μας κατέβει....

Κωστα την 3η σεζον την σταματησανε καπου στα 2/3 του 3ου βιβλιου και τωρα προκειμενου το υπολοιπο 1/3 να το βαλουν σε μια σεζον με 10 επεισοδια βαζουν και προσθετες σκηνες και μαλιστα αρκετες ωστε να εχει και δραση...
Εχεις δικιο στο οτι τωρα το θυμηθηκαν μετα απο 3 σεζον...
Το 6ο επεισοδιο θα το δω το βραδυ αλλα μεχρι τωρα περιμενα οπως ειχα γραψει να ειναι η καλυτερη σεζον κι απ τις 3 προηγουμενες μαζι και τελικα με εχει απογοητευσει μεχρι τωρα...
Βεβαια ξεροντας τι θα συμβει στα βιβλια και στη σειρα πιστευω οτι θα με ανταμειψει και ειδικα στα 3 τελευταια επεισοδια...
Μιλαω προσωπικα γιατι δεν ξερω πως φαινεται στον καθενα...

Last edited:
η δίκη όχι μόνο άρχισε αλλά τα σπάει κιόλας..... σουπερ επεισόδιο με κορυφαίες ερμηνείες από όλη την οικογένεια

ειδικά το φινάλε έχει κάτι το λυτρωτικό όπως ο μωβ γάμος - και για να μη σποϊλεριασω δεν αναφέρομαι στην έκβαση της δίκης

συνολικά το καλύτερο ίσως του κύκλου, δικαιώνει όλες τις προσδοκίες που μας δημιούργησαν οι προηγούμενοι 3 κύκλοι για τον tyrion ως τον κορυφαίο ίσως χαρακτήρα της σειράς.....

Καταπληκτικό επεισόδιου όπως και όλα τα προηγούμενα (με εξαίρεση το πέμπτο). Ως κάποιος που δεν έχει διαβάσει πέραν των δύο πρώτων βιβλίων (και αυτό εκ των υστέρων της εμφάνισης της σειράς) η σειρά απλά τα σπάει τη Τετάρτη σεζόν. Ο imp αγαπημένος χαρακτήρας φαίνεται να ξεκινάει τον γολγοθά του λίγο πριν τη "λύτρωση" του......

Ο Τυριον εχει ραμματα για τη γουνα ολων...

Θυμηθειτε τι εγινε παλια (1η σεζον) στο Eyrie σε μια αλλη μονομαχια που ηταν να κανει ο Τυριον...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό ήταν επεισόδιο!! :cool:

Ακόμη μία σκηνή που θα μείνει στην ιστορία του GOT!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Fixxxer στο βιβλίο έτσι έγινε με τον Tyrion? :cool:

Παίζει άραγε να διαλέξει ο Tyrion τον Jaime για μονομάχο ? :cool:

Fixxxer στο βιβλίο έτσι έγινε με τον Tyrion? :cool:

Παίζει άραγε να διαλέξει ο Tyrion τον Jaime για μονομάχο ? :cool:

Αν ηθελε να τον σκοτωσει φανταζομαι θα τον διαλεγε καθως με το καλο χερι κομμενο και με αντιπαλο το Βουνο δε νομιζω να ειχε τυχη...
Τη θεση του Τυριον θα παρει ενας αλλος που ζηταει εκδικηση αφου πρωτα μαθει μια αληθεια...

Και για μένα νομίζω ότι ηταν το καλύτερο επεισόδιο της σεζον.Ο Τύριον για μια ακόμα φορά καταπληκτικός.Ο φίλος απο πάνω μου έβαλε υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι ο μονομάχος...

Αυτό για τον Jaime το φαντάστηκα κυρίως ως εκδίκηση προς..

.. τον πατέρα του ο Tyrion! :p
Μετά φαντάζομαι ότι ο πατέρας του θα έβαζε έναν κακό αντίπαλο.. και θα την γλυτώνανε και οι 2! :p

Το ξέρω ότι συμπαθιούνται μεταξύ τους!

Χμ.. δεν πάει το μυαλό μου για ποιον λες..

Όσο για την Shae.. είναι αυτό που "είναι"! :p
http://www.avclub.gr/forum/showthre...oilers?p=1056940786&viewfull=1#post1056940786

Κάτσε κάτι μου ήρθε.. :p

.. o Oberyn Martell! :cool:

Αυτός απ' ότι θυμάμαι ήθελε να μάθει κάτι πράγματα!

Και γω κατά κει κλίνω...
.Και λόγω του ότι γενικά στην Δίκη δεν είναι με το μέρος της πλειοψηφίας...απλά δεν ξέρω πως θα το δικαιολογήσει...αν τελικά πάει αυτός..
.