Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Κανένας απο αυτούς που έχετε δει ήδη (και για να είμαι ακριβής κανένας που έχει δείξει αρκετά έως τώρα).

Όπως έχει κανει αρκετές φορές ο Martin έως τώρα, η λογική που γράφει τα βιβλία είναι αντισυμβατική, οπότε κάντε τις εκτιμήσεις σας για τα δύο τελευταία επεισόδια, αλλά γενικά μάλλον θα υπάρχουν απρόοπτα.

Δεν γράφω τίποτα άλλο για το τι θα γίνει.

My lips are sealed :-P

Καλώς! :cool:
Thanks nasosmp! ;)

Φοβερή η τελευταία σκηνή .
Θα έλεγα η διαφορά της σειράς με όλες τις άλλες είναι δεν φοβάται να "καθαρίσει" τόσους αγαπημένους χαρακτήρες .
Αυτό είναι που δίνει σε έμας (που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία) το κάτι απρόσμενο .

η τελευταία σκηνή που θύμισε μια οχιά που είδα σε ένα δρόμο πριν κανα-δυο καλοκαίρια...

όπως και να'χει η 4η σεζόν βγήκε με poster "all men must die" - άρα δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα λιγότερο

Σε αυτή τη σαιζόν δεν έχει παίξει καθόλου αυτός εδώ:
Jaqen.png
Αυτός δεν χρώσταγε κάτι στην Άρυα;

Οι αρχαιοελληνικές αναφορές στο βιβλίο δεν είναι λίγες. Η Valyria, το χαμένο βασίλειο από το οποίο κατάγεται η δυναστεία των Targaryen ήταν ένα ηφαιστειογενές νησί (;) που καταστράφηκε από ένα γιγαντιαίο παλιρροϊκό κύμα. Σας θυμίζει κάτι;

Την έκρηξη της Σαντορίνης και το παλιρροϊκό κύμα που ακολούθησε! :cool:

-------------------------

Λοιπόν κάτι μου λέει ότι το 10ο επεισόδιο θα είναι πιο δυνατό από το 9ο.. :p
Αν και είναι σχετικά τα πράγματα! :cool:

Περιμένω πάντως να δω photos από τα επόμενα..

----------------------

stel67 εγώ δεν θυμάμαι πάντως καλά εάν "ξεχρέωσε" ο τύπος προς την Arya..

Last edited:
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

"Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάστρο θα χρησιμοποιηθεί για να απεικονίσει αντίστοιχο φρούριο στο Dorne, το νοτιότερο τμήμα του Westeros,
όπου θα γίνει και κάποια μικρή μάχη (προφανώς όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία ξέρουν τι ακολουθεί)"

Έλαα τώρα!! :D
Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία να μας πουν ποιοί χαρακτήρες εμπλέκονται σε αυτές τις σκηνές!! :cool:

Fixxxer που είσαι!

Ξέχασαν να αναφέρουν πόσοι επιπλέον τουρίστες και παπαράτσι θα πλακώσουν στο νησί! :p

Να παρέμβει άμεσα ο υπουργός πολιτισμού για διευθέτηση του θέματος! :cool:

Στην αρχη της σεζον σου προσφερα κατι και δεν το δεχτηκες με δικη σου ευθυνη :p

Τους χαρακτηρες μπορεις να τους βρεις ανετα καθως εχεις βαλει λινκ απο το καστ...

Jaqen.png

Βιαζεσαι λιγο, ολα θα γινουν

Κοντεψε να το χασει αυτο η Αρυα καποτε

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Jaqen.png

Το ξεπλήρωσε βοηθώντας την να αποδράσει από το Harenhal μαζί με τον Gendry και τον χοντρούλη.
Η αρχική συμφωνία ήταν τρεις ζωές σε αντάλλαγμα για τις τρεις ζωές πού έσωσε.

Όντως του ζήτησε και "καθάρισε" 2 Lannisterάδες, αλλά ο τελευταίος φόνος που ζήτησε ήταν του ίδιου Jaqen. Δεν θυμάμαι γιατί του ζήτησε να αφαιρέσει τη ζωή του, αλλά τελικά κατέληξαν στον παραπάνω συμβιβασμό.

Χωρίζοντας της έδωσε ένα νόμισμα και της είπε και την πρόταση κλειδί, αν θελήσει ποτέ να τον ξαναβρεί: "Valar morghulis"

Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία (και αποφεύγω να διαβάσω το wiki) νομίζω ότι κάποιο ρόλο θα παίξει στο μέλλον o assasin. Η Άρυα έχει ένα δυνατό χαρτί να παίξει ακόμα με το νόμισμα.

Book Buzz: 'Game of Thrones' could be 8 books

There might just be a little more for Game of Thrones fans to read.
While answering fan questions on Suvudu Universe, George R.R. Martin's editor Anne Lesley Groell wondered if there might be more than seven books in Martin's A Song of Ice and Fire series:
...

http://www.usatoday.com/story/life/...-of-thrones-george-rr-martin-8-books/9916331/

Ταραρά ταραρά ταραρά!! :p
(Τρομπέτες!) :laugh:

Μάλλον έχει (θέλει..) να σκοτώσει κάμποσους ακόμη ο Martin! :laugh:

Last edited:

http://www.spoilertv.co.uk/images/game-of-thrones/Season%204/Promotional%20Episode%20Photos/Episode%204.09%20-%20The%20Watchers%20on%20the%20Wall/

Έχουμε 4 πρώτες φωτογραφίες από το 9 αλλά δείχνουν ότι και το trailer..

Εντωμεταξύ όπως διαβάζω και αλλού, εντάξει σίγουρα θα έχει δράση και δυνατές σκηνές το 9ο..
(μιλάνε και για κάποιο πιθανό θάνατο..) :p (αλλά εντάξει χαλαρώστε ..) :cool:

αλλά πολλοί πιστεύουν ότι το 10 θα έχει 2-3 πολύ δυνατά γεγονότα!! :cool:

Έχω την αίσθηση ότι το 10 θα μου "αρέσει" περισσότερο! :cool:

Last edited:
Χεχε.. :cool:

Να βάλουμε και το μήνυμα από τον Martin προς τους φανς! :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ρε συ Βlue08 αφου εισαι τοσο φανατικος με τη σειρα γιατι δεν αρχιζεις να διαβαζεις τα 2 πρωτα βιβλια να πωρωθεις περισσοτερο?

‛Game of Thrones’ Author Talks 8 Books Rumor; Not Sure 7 Seasons Will Be Enough

‛Game of Thrones’ author George R.R. Martin discusses the possibility that both the books and the show will expand beyond their current plans.

http://screenrant.com/game-of-thrones-martin-8-books-7-seasons/

'Αλλο ένα άρθρο σχετικά με τα σημερινά νέα..

......

Fixxxer...
δεν έχω τόσο χρόνο για να αρχίσω και διάβασμα..
αλλά ο κύριως λόγος είναι ότι τελευταία έχω λίγο πρόβλημα με τα μάτια μου, και επειδή δεν αποφασίζω να βάλω προς το παρόν γυαλιά..
με το PC και την TV τα κουράζω κάπως.. οπότε δεν σηκώνουν και διάβασμα..

Αλλα οκ.. No problem και έτσι! :cool:

Οk Blue08...

Να αφησει τις αναπαντητες σε ερωτηματα και ανευ ουσιας συνεντευξεις ο Μαρτιν κσι να καθισει να τελειωσει το 6ο βιβλιο και να γραψει το 7ο...
Μου θελει να γραψει και σεναριο στη σειρα, δεν του φτανουν 6000 σελιδες ως τωρα...