Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 16.0%
  • Καλή

Votes: 7 9.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    75
Οκ .. θα δούμε τι έγινε! :cool:

Ενδεικτικά τα προηγούμενα 9-άρια έχουν πάρει :

1.09 - 9.5
2.09 - 9.7
3.09 - 9.9

Λοιπόν, όντως δε με τρέλλανε το επεισόδιο.. :p

Αν και είχε συνολικά αρκετή ένταση..
Μπορεί να είχε ότι είχε.. αλλά και γι' αυτά καθ' αυτά τα γεγονότα όπως έγιναν θα του έβαζα ένα 9.5! :cool:

Θα το αναλύσω αργότερα.

Last edited:
Λοιπόν, όντως δε με τρέλλανε το επεισόδιο.. :p

Αν και είχε συνολικά αρκετή ένταση..
Μπορεί να είχε ότι είχε.. αλλά και γι' αυτά καθ' αυτά τα γεγονότα όπως έγιναν θα του έβαζα ένα 9.5! :cool:

Θα το αναλύσω αργότερα.

αργότερα γιατί σε μας θα το παίξει το βράδυ!!

Από τα χειρότερα επεισόδια.Πολύ μελό για αυτά που διαδραματιζόταν και τα οποία να μην ήθελαν 50+ λεπτά για να μας τα δείξουν.

Εγώ ποια, απλά περιμένω να τελειώσει η σειρά. Απλά βαρέθηκα. Ακόμα και αυτά που θεωρούνται ανατροπές, για μένα απλά είναι κλασικός Μάρτιν. Πολύ μπλα μπλα, τσόντα να δέσει και λίγο σφάξιμο. Τίποτα ιδιαίτερο. Κρίμα.

Εχει κουράσει ειναι αλήθεια.
Και το πρόβλημα ειναι πως δεν βλέπουμε φως στο τουνελ.
Ακόμα και στα βιβλία καθυστερεί ο άτιμος.

Αν αντέξω , παιζει απο την επομενη σεζον ή να το εγκαταλείψω προσωρινά και να δω ολες τις σεζόν οταν ολοκληρωθεί , ή να βλέπω κάθε σεζόν οταν τελειώνει.
10 επεισόδια ειναι πολύ λίγα και η αναμονή είναι σπαστική.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Εγώ ποια, απλά περιμένω να τελειώσει η σειρά. Απλά βαρέθηκα. Ακόμα και αυτά που θεωρούνται ανατροπές, για μένα απλά είναι κλασικός Μάρτιν. Πολύ μπλα μπλα, τσόντα να δέσει και λίγο σφάξιμο. Τίποτα ιδιαίτερο. Κρίμα.

Και το τελευταιο δεν ειχε καν τσοντα.
Παντως κι εγω προσανατολιζομαι να κανω αυτο που λεει ο vader.
Μονο τα spoilers που θα φαω, με κανουν και το σκεφτομαι λιγο...

Λοιπόν ας πω και εγώ λίγα πράγματα για αρχή! :cool:

Κατα 1ον να πω ότι ελπίζω το 10ο επεισόδιο να καλύψει ότι μένει από το τέλος του 3ου βιβλίου! :cool:
(Γιατί λογικά δεν γίνεται να το τραβήξουν για την 5η σεζόν..)

Το ζήτημα είναι τώρα πως θα το καλύψει.. αν και δεν ξέρω ακριβώς τι μένει να δούμε..
.. αλλά τελικά νομίζω θα είναι πολύ δυνατό το finale!

Αποφασίζουν λοιπόν να αφιερώσουν ένα ολόκληρο επεισόδιο στο τείχος..
Κατ' εμέ με αυτά που είδα νομίζω ότι ήταν λάθος αυτό δεδομένου ότι θα δούμε Jon Snow και στο 10ο..

Θα προτιμούσα μάλλον να πετάξουν την μέση του επεισοδίου και κάτι άλλο και στην συνέχεια να τελειώσουν πάλι με το τείχος..
Θα προλάβουν λοιπόν να αναπτύξουν σωστά τις άλλες ιστορίες που πρέπει να δούμε για να τελειώσει το 3ο βιβλίο ?

Στη αρχή είδαμε κάμποσα λεπτά ηρεμίας με ολίγο μελό ιστορίες.. νομίζω θα μπορούσε να ήταν πιο περιορισμένο αυτό.

Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ συνολικά στην συνέχεια ήταν η άμυνα που έκαναν.. και κατά 2ον η σκηνή της μάχης σε κάποια πράγματα..
Τις αφήνω όμως για παρακάτω τις πολλές λεπτομέριες.

Last edited:
λίγο ανιαρό το επεισόδιο...

άλλοι πεθαίνουν και άλλοι τη βγάζουν καθαρή!

βέβαια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους καταλαβαίνουν δε μπορούσαν αν δείξουν τίποτε άλλο...

Επειδη δεν θυμαμαι λεπτομερειες απο το βιβλιο για εμενα το επεισοδιο ηταν πολυ καλο...
Ισως να ειναι μονοτονο για μερικους που εστιαζει μονο στο τειχος αλλα θα δωσει κυρος στο 10ο...

Οι διαφορες επεισοδιου και βιβλιου
http://uk.ign.com/wikis/game-of-thrones/The_Watchers_on_the_Wall_Differences

Τα υπολοιπα αυριο...

Last edited:
Λεω να κανω μια προβλεψη και ας μου απαντησει καποιος που εχει διαβασει τα βιβλια.
Με ενα ναι ή ενα οχι ε? Χωρις πολλα σποιλερς...

Επειδη ο "Δεν ξερεις τιποτα" δεν ειναι Τσακ Νορις για να φαει το Μανς και να τη βγαλει καθαρη
απεναντι σε ενα στρατο βλεπω την καταλληλη στιγμη να κανουν την εμφανιση τους σαν απο μηχανης
θεοι τα ζομπια του Walking Dead και να τη σκαπουλαρει.
Αντιστοιχα βλεπω να τη σκαπουλαρει και ο Τυριον ειτε απο κανενα ντου στο Κινγκς Λαντινγκ
(βλεπε Στανις), ειτε απο κανενα αλλο αντιστοιχο καλο timing...
Α και για να επιβεβαιωθω ως προς τον τροπο που χρησιμοποιει το fantasy element γα να μας
τραβαει απο τη μυτη ο Μαρτιν, βλεπω να εχουμε και ολιγη δραση με τα δρακακια, οπως και δηποτε!

Για πειτε πετυχα τιποτα?

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 4 {Προσοχή Spoilers}

Λεω να κανω μια προβλεψη και ας μου απαντησει καποιος που εχει διαβασει τα βιβλια.
Με ενα ναι ή ενα οχι ε? Χωρις πολλα σποιλερς...

Επειδη ο "Δεν ξερεις τιποτα" δεν ειναι Τσακ Νορις για να φαει το Μανς και να τη βγαλει καθαρη
απεναντι σε ενα στρατο βλεπω την καταλληλη στιγμη να κανουν την εμφανιση τους σαν απο μηχανης
θεοι τα ζομπια του Walking Dead και να τη σκαπουλαρει.
Αντιστοιχα βλεπω να τη σκαπουλαρει και ο Τυριον ειτε απο κανενα ντου στο Κινγκς Λαντινγκ
(βλεπε Στανις), ειτε απο κανενα αλλο αντιστοιχο καλο timing...
Α και για να επιβεβαιωθω ως προς τον τροπο που χρησιμοποιει το fantasy element γα να μας
τραβαει απο τη μυτη ο Μαρτιν, βλεπω να εχουμε και ολιγη δραση με τα δρακακια, οπως και δηποτε!

Για πειτε πετυχα τιποτα?

Τελικα εχεις και συ αυτο το fantasy :p

Για τα δρακάκια, καλά να'μαστε σίγουρα υπάρχει μέλλον.. αλλά δεν ξέρω πότε..
Όπως είχαν πει οι παραγωγοί είμαστε η μόνη σειρά που έχει δράκους! :p

Να δούμε μόνο πόσες σεζόν θα βγουν τελικά.. (μάλλον κανείς δεν ξέρει ακόμη..) :p
.. αλλά μακάρι να το πάνε μέχρι τέλος των βιβλίων!

Το επεισόδιο ήταν επικό, μια κλαση πάνω από blackwater σαν σκηνοθεσία με λεπτομέρειες αλλά και εφέ (η φάση με το δρεπάνι απίστευτη). Η μάχη του τείχους είναι η μεγαλύτερη μάχη των 5 βιβλίων φυσιολογικό να κρατήσει ένα επεισόδιο μονη της όσο και αν ξενισε. Πως θα χωρέσουν όσα έχουν μείνει στο 10 δεν ξέρω μόνο