Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 32 60.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 24.5%
  • Καλή

Votes: 4 7.5%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.8%
  • Κακή

Votes: 2 3.8%

• Total voters
    53
Απάντηση: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Αν θυμάμαι καλά και στα αντίστοιχα δύο τελευταία βιβλία δεν έχουν μεγάλη παρουσία, τον Bran τον αφήνουν κάπου στο δρόμο για τον βορρά στο πέμπτο βιβλίο (όπως στα επεισόδια του τέταρτου κύκλου)...

Λες για 2 παιδακια που ειχαν καψει και τελικα ήταν αλλα παιδια?...

Ναι αυτά.

Re: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Μολις χθες ειδα το πρωτο επεισοδιο της 5ης σεζον...
Δεν με ενθουσιασε το επεισοδιο το οποιο ηταν εισαγωγικο...

Εδω οι διαφορες σειρας και βιβλιου για το 1ο επεισοδιο

Περίμενα μετά από τέσσερα εισαγωγικά επεισόδια να έρθει το επεισόδιο που θα ανεβάσει το ενδιαφέρον στη σειρά .
Δεν ήρθε ούτε με το 5ο .
Να δούμε αν θα έρθει φέτος .

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Περίμενα μετά από τέσσερα εισαγωγικά επεισόδια να έρθει το επεισόδιο που θα ανεβάσει το ενδιαφέρον στη σειρά .
Δεν ήρθε ούτε με το 5ο .
Να δούμε αν θα έρθει φέτος .

Αν εχεις διαβασει τα βιβλια θα ξερεις αν θα ερθει το επεισοδιο που θα ανεβασει τη σειρα...:p

Χθες ειδα το 2ο επεισοδιο το οποιο ειχε ενα ενδιαφερον στις σκηνες της Αρυα και του Τζον, υπηρχαν βεβαια σκηνες οπου στα βιβλια δεν συμβαινουν...

Εδω οι διαφορες σειρας και βιβλιου για το 2ο επεισοδιο...

Έτσι όπως πάει φέτος, μου θυμίζει την λειτουργία των turbo στην δεκαετία των 80. Lagαρε, lagαρε και μετά τα έδινε όλα.

Μου φαίνεται πως στα τελευταία επεισόδια, θα γίνει χαμός.

Χθες ειδα και το 3ο επεισοδιο της σειρας οπου τα ενδιαφεροντα σημεια ηταν η Αρυα οπου οποιος δεν εχει διαβασει τα βιβλια αναθεμα κι αν καταλαβαινει τι ειναι και τι εχει το House of Black and White, ο Τζον επιτελους κανει και κατι σωστο και η Σανσα στα βιβλια ποτε δεν παντρευεται τον Ραμσει...
Ενα ψιλο ενδιαφερον παρουσιαζει το ταξιδι του Τυριον...

Αυτο που βλεπουμε ειναι οτι σιγα σιγα τα αγορια γινονται αντρες και τα κοριτσια γυναικες και οι αποφασεις τους σιγα σιγα θα ειναι πιο λογικες παρα συναισθηματικες και αθωες οπως οταν ηταν παιδια με μια μικρη εξαιρεση την Αρυα τουλαχιστον αυτο συμβαινει στα βιβλια...

Εδω οι διαφορες σειρας και βιβλιου...

Με μπέρδεψες. Η Άρυα, στο βιβλίο τι αποφάσεις παίρνει; Λογικές ή συναισθηματικές;

Εγώ από σκοπιά μου τις βλέπω σαν απόλυτα ψυχρές και εκδικητικές. Τώρα για το αν είναι λογικές, θα δυσκολευόμουνα να απαντήσω.

Φέτος αποχαιρετούμε κάθε επαφή με τα βιβλία
Η σειρά είναι κάτι το διαφορετικό από τα βιβλία

Με μπέρδεψες. Η Άρυα, στο βιβλίο τι αποφάσεις παίρνει; Λογικές ή συναισθηματικές;

Εγώ από σκοπιά μου τις βλέπω σαν απόλυτα ψυχρές και εκδικητικές. Τώρα για το αν είναι λογικές, θα δυσκολευόμουνα να απαντήσω.

Γι αυτο ειπα οτι μια μικρη εξαιρεση ειναι η Αρυα :)
Μπορεις να πεις οτι οι ψυχρες και εκδικητικες αποφασεις ειναι λογικες με βαση το οτι της εχουν σκοτωσει τη μιση οικογενεια...

Και κατι που λεγεται και γραφεται για τον Τυριον

Υπαρχει περιπτωση ο Τυριον να εχει αιμα Ταργκαρυεν (απο τον Παραφρων Βασιλια καθως "κουτουπωσε" τη μανα του και γυναικα του Ταιγουιν) και να μπορεσει να καβαλησει καποιον δρακο

Επισης το 6ο βιβλιο Winds of Winter κατα πασα πιθανοτητα θα κυκλοφορησει του χρονου οταν αρχισει η 6η σεζον...

Φέτος αποχαιρετούμε κάθε επαφή με τα βιβλία
Η σειρά είναι κάτι το διαφορετικό από τα βιβλία

Συμφωνω απολυτα οι παραγωγοι εχουν αρχισει και κανουν τελειως αλλα πραγματα...

Εγώ φέτος θα αποχαιρετήσω τη σειρά μάλλον :) Πολύ το χάλι στα 5 πρώτα επεισόδια. Πλέον βαριέμαι να τη βλέπω. Πολλά ονόματα, πολλά φέσια, πολλά μπερδέματα χωρίς λόγο. Κάπου με έχασε.

Κι εγώ κάπου έχω χάσει το ενδιαφέρον μου. Τις προηγούμενες σεζόν περίμενα με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο. Τώρα... χαλαρά
Η γνώμη μου είναι (χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία), ότι και τα επόμενα επεισόδια θα είναι λίγο υποτονικα και να ανάβουν τα αίματα στο τέλος.

Αν δεν κάνω λάθος, και ο κύκλος με το ματωμένο γάμο κάπως έτσι δεν κυλούσε μέχρι να έρθουν τα πάνω-κάτω;

Πάντως και στα βιβλία, την συγκεκριμένη περίοδο που υποτίθεται ότι συμπίπτει με τα τωρινά επεισόδια , ψιλοβαρέθηκα διαβάζοντας.

Το τεταρτο βιβλίο και το μισό πεμπτο είναι πιο βαρετά και από το να δεις το πιο βαρετό επεισόδιο της σειράς σε επανάληψη και πεμπτη φορά

Το τεταρτο βιβλίο και το μισό πεμπτο είναι πιο βαρετά και από το να δεις το πιο βαρετό επεισόδιο της σειράς σε επανάληψη και πεμπτη φορά

ΕΤΣΙ!

Όντως οι περισσότεροι απ' ότι διαβάζω λένε ότι δεν τραβάει και πολύ η σεζόν φέτος ως τώρα..
Ακόμη δεν είδαμε πολύ δυνατές σκηνές..

Στο τελευταίο η πιο ενδιαφέρουσα σκηνή ήταν με την Arya, ενώ απολαμβάνουμε και πάλι τις ατάκες του Tyrion!

Ενώ η καημένη η Sansa εξακολουθεί να τραβάει τα πάνδεινα!

Άντε να δούμε τι θα προλάβουμε να δούμε μέχρι το finale..

Ακομα να γδυσουν τη Σερσει?

Most boring episode ever

Από το κακό στο χειρότερο

Ότι και να κάνουν στα επόμενα επεισόδια δε σώζεται η χρονιά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΙΜΗΟ
Όλες οι εξελίξεις που είδαμε χωρουσαν να μπουν στο προηγούμενο επεισόδιο – και θα ήταν πιο ενδιαφέρον
Αντίστοιχα
Ας συμπίεζαν όλο το επεισόδιο σε ένα τέταρτο και ας προχωρούσαν σε εξέλιξη

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Ακομα να γδυσουν τη Σερσει?
Τι εννοείς;
Αν ξέρεις κάτι από τα βιβλία.... μην το γράψεις