Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 32 60.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 24.5%
  • Καλή

Votes: 4 7.5%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.8%
  • Κακή

Votes: 2 3.8%

• Total voters
    53
Re: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Περναμε σε epic φαση.

Η "καβαλαρια" θα μπορουσε να ειναι και κλεισιμο σειρας αν δεν υπηρχαν οι whitewalkers.

Πατέρας της χρονιάς ο Στανις.
Το ίδιο συμβαίνει και στα βιβλία?

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Η σεζον δεν μου αρεσει γενικα καθως εχει τραβηχτει η ιστορια μακριααπο τα βιβλια με αποκορυφωμα το 9ο επεισοδιο οπου το 90% των σκηνων δεν εχουν σχεση με αυτα που συμβαινουν στα βιβλια...
Επιτέλους. Να ξεκοψει από τα βιβλία να γλιτώνουμε τα spoiler και τις γκρίνιες.
Το timeline των γεγονότων αυτών που βλέπουμε σε ποια βιβλία είναι ; η επόμενη σεζόν υπάρχει σε βιβλίο ή θα δούμε κάτι που δεν έχει γραφτεί ακόμη ;

Απάντηση: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Και αυτο το κορίτσι, όποτε δει κατι μεγαλο και σκληρό του ανεβαίνει καβάλα..
Από το μέσρι τωρα, διπλό σταυρωτό καρεκλάτο με μονή χειροπέδα και ελαφρά σκαμπιλάκια, τωρα βάζει τα θερια στα σκέλια και χορεύουν οι ορμόνες καρσιλαμά (που λεει κι ο Θοδωρής).
Αξια.

Επιτέλους. Να ξεκοψει από τα βιβλία να γλιτώνουμε τα spoiler και τις γκρίνιες.
Το timeline των γεγονότων αυτών που βλέπουμε σε ποια βιβλία είναι ; η επόμενη σεζόν υπάρχει σε βιβλίο ή θα δούμε κάτι που δεν έχει γραφτεί ακόμη ;
Εκτός από το κομμάτι των Γκρευτζόυ που απο ότι λένε θα υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης σεζόν θα είναι νέο βιβλίο το οποίο στοχευει να εκδοθεί πριν την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα βγει μετά το τελος της :p

Δηλαδή δεν έχει γραφτεί μέχρι που φτάνουν οι white walkers ή τι θα γίνει με την Νταινερις που της αποδεκατιζουν τον στρατό.

παραπονάκια:

1) Αφού το γομάρι έχει κολλήσει Οστρακιά, γιατί δίνει το χέρι του στη Ντενέρις?
2) Ο δράκος ο μεγάλος ο κακός πως παγιδεύτηκε έτσι από 300 άνδρες? Εδώ νεαρότερος ολόκληρη πόλη κατέστρεψε με μια ανάσα. Λίγο βλακεία μου φάνηκε η φάση.

5574fe07ca2dc24e4d264528_GOT509_102414_NW_1286%5B1%5D.jpg

Aπιθανο επεισοδιο μονο και μονο με την εξελιξη με την Νταινερις....

υγ

η ασθενεια του Μορμοντ δεν ειναι κολλητικη ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

MagaliVilleneuve_DaenerysTargaryen_drogon.JPG

Drogon

παραπονάκια:

1) Αφού το γομάρι έχει κολλήσει Οστρακιά, γιατί δίνει το χέρι του στη Ντενέρις?
2) Ο δράκος ο μεγάλος ο κακός πως παγιδεύτηκε έτσι από 300 άνδρες? Εδώ νεαρότερος ολόκληρη πόλη κατέστρεψε με μια ανάσα. Λίγο βλακεία μου φάνηκε η φάση.
1) έχω την εντύπωση ότι η πληγή μεταδίδει την ασθένεια. Μέχρι να επεκταθεί και παραπέρα. Και τον κοντό πάντως τον έπιασε όταν τον έσωσε.
2) τότε ήταν μικρότερος, δυσκολότερο να τον πετύχεις, πετούσε συνέχεια και είχε και τα αδέρφια του. εδώ ήταν ένας μεγάλος ακίνητος στόχος και οι άλλοι είχαν το πλεονέκτημα του του να είναι ψηλά στις κερκίδες.
Και τελικά δεν ήταν τόσο μεγάλος ακόμη και τρομερός όσο φαινόταν. Ελπίζω να ελευθερώσει και τους άλλους δύο και να κάψει όλη την πόλη να τελειώσει αυτή η ιστορία. Μέσα στις αρπιες έτσι πως ήταν ντυμένοι ήταν και σκλάβοι και αφεντες που δεν είναι χαρούμενοι με την νέα κατάσταση. Οπότε δεν αξίζουν διακρίσεις. Ας ξυπνήσει μέσα της ο κατακτητής.

Δηλαδή δεν έχει γραφτεί μέχρι που φτάνουν οι white walkers ή τι θα γίνει με την Νταινερις που της αποδεκατιζουν τον στρατό.
Για τους whitewalkers δεν έχει καν αναφερθεί στον αρχηγο στα βιβλία αρα η σειρά είναι ήδη μπροστά.
Για την Ντανυ από όσα έδειξε χθες μόνο την επίλεκτη προσωπική φρουρά πειραξαν. Ο στρατός της Ντάνυ είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες άτομα και οι άρπυες ουσιαστικά κάνουν απλά ανταρτοπόλεμο ώστε να φύγουν δεν υπάρχει τρόπος να τον αποδεκατίσουν (τουλάχιστον με τέτοιους τρόπους γιατί στα βιβλία γίνονται και άλλα)

Η σεζον δεν μου αρεσει γενικα καθως εχει τραβηχτει η ιστορια μακριααπο τα βιβλια με αποκορυφωμα το 9ο επεισοδιο οπου το 90% των σκηνων δεν εχουν σχεση με αυτα που συμβαινουν στα βιβλια...

Φίλε μου σε καταλαβαίνω που θες να δεις τα βιβλιά στην TV
Αλλά..

Οι βαθμολογίες των επεισοδίων εκεί έξω είναι ενδεικτικές για το τι θέλει ο κόσμος
Γιατί βλέπουμε άραγε οι περισσότεροι αυτή τη σειρά ?
Σίγουρα για επεισόδια σαν τα δύο τελευταία
Θέλουμε δράκος και μάχες
Θέλουμε ένταση, σαγηνευτικές παρουσίες
Καλή ηθοποιία και σκηνοθεσία και παραγωγή τύπου ΑΑΑ Movies
Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι ότι καλύτερο έχουμε δει φέτος
Επικά επεισόδια

Νταξ ο δράκος τα έσπασε!!! Την είδα τρείς φορές τη σκηνή!

Νταξει αν το πηγαιναν συμφωνα με τα βιβλια η σειρα θα ειχε και λιγο χιουμορ...
Επισης πολλοι που βλεπουν μονο τη σειρα θα καταλαβαιναν καλυτερα ολα αυτα που γινονται και ειδικα την εκπαιδευση της Αρυα...
Ο μονος λογος για να παιξει η Brienne φετος ειναι μονο η εμφανιση της LS κανενας αλλος...
Τον Bran τον εχουν τελειωσει απο περσι...
Ο Τyrion εχει ενα ενδιαφερον μετα την αφιξη του στο Essos περισσοτερο απ οσο στα βιβλια...
Τελος παντων ελπιζω τουλαχιστον ο Μartin να εκσοδει το 6ο βιβλιο πριν την πρεμιερα της 6ης σεζον...

Eντάξει, γενικά έχουν πολλά "φέσια" αυτές οι σειρές. Το δεχόμαστε εφόσον τις βλέπουμε. Δηλαδή κι εγώ απόρησα που το δεξί χέρι του Στάνις πήγε στην κόρη και της έδωσε το παιχνιδάκι και ενώ αυτή είναι άρρωστη αυτός τη φίλησε κλπ. Ο νάνος θα έπρεπε να έχει 10 φορές την ασθένεια επίσης κλπ.
Εμένα λίγο με χάλασε που η Ντάνυ έφυγε πάνω στο δράκο και παράτησε τους άλλους κάτω και δεν ενδιαφέρθηκε. Λογικά αυτοί θα σκοτωθούν όλοι, πώς τους παρατάς έτσι.... υποτίθεται ότι χτυπάει και η καρδούλα σου για έναν από αυτούς. Εφόσον πίσω τους έχουν δεκάδες άλλους που θα τους επιτεθούν, άρα φεύγεις, τους παρατάς και τους λες "καλό θάνατο". Αλλά φυσικά δεν θα σκοτωθούν επειδή είναι παραμύθι και το ξέρουμε και μας αρέσει :-)

Εμένα λίγο με χάλασε που η Ντάνυ έφυγε πάνω στο δράκο και παράτησε τους άλλους κάτω και δεν ενδιαφέρθηκε. Λογικά αυτοί θα σκοτωθούν όλοι, πώς τους παρατάς έτσι.... υποτίθεται ότι χτυπάει και η καρδούλα σου για έναν από αυτούς. Εφόσον πίσω τους έχουν δεκάδες άλλους που θα τους επιτεθούν, άρα φεύγεις, τους παρατάς και τους λες "καλό θάνατο". Αλλά φυσικά δεν θα σκοτωθούν επειδή είναι παραμύθι και το ξέρουμε και μας αρέσει :-)

H δυναμη του Δρακου δεν ειναι να καθεται να πολεμαει σαν σαυρα στο εδαφος.....αλλα AIRBORN να ριχνει napalm.....

Kατσε και θα δουμε αν θα μεινουν και πολλοι μεσα στην αρενα....

Παντως πολυ ευκολα ξεπαστρεφτηκαν οι Ασπιλοι απο τους στασιαστες.....περιμενα να τους κανουν κιμα.....τωρα με τον με Μορμοντ στο κουρμπετι ελπιζω να αλλαξουν αυτες οι ελαφροτητες :D

Απάντηση: Game of Thrones • Season 5 {Προσοχή Spoilers} (2015)

Εντάξει, epic επεισόδιο και αυτό! Το finale τα έσπασε!

Στην αρένα ήταν μόνο η προσωπική φρουρά της Ντανι, αν κάνουν ντου όλοι οι ασπιλοι δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο στην πόλη

Πάντως "ψάρωσε" ακόμη και ο νάνος με το δράκο :) το βλέμμα του τα έλεγε όλα. Ουσιαστικά με το καβαλίκευμα στο δράκο έκανε μία επίδειξη δύναμης λίγο πολύ σαν την επίδειξη που έκανε ο βασιλιάς των white walkers με την ανάσταση αυτών. Έχουμε άτυπη μονομαχία πλέον. Για να δούμε και το 10ο

Λοιπόν πολύ καλό το επεισόδιο, αλλά το 8ο μου άρεσε πιο πολύ! ;)

Έχουμε και λέμε..

1ον
Ευτυχώς που δεν συμπάθησα ποτέ τον Stannis, και ούτε είπα καμιά καλή κουβέντα γι' αυτόν..
Κάποιοι άλλοι που το έκαναν, τώρα το μετάνιωσαν πολύ.. λένε για την πιο άσχημη σκηνή της σεζόν..
Μετά από αυτό ο βιασμός ήταν light σκηνή.. :p
Υπάρχουν 4 άτομα σίγουρα τώρα που θέλω να βρουν κακό ψώφο.. εύχομαι να τους κάνουν σουβλάκια οι δράκοι!! :devil-smiley-029:

** BTW η σκηνή αυτή υπάρχει στα βιβλία ?? .. Fixxxer ?? :cool:

2ον
Καλή η σκηνή στην αρένα.. αλλά όχι τέλεια..
Και εγώ την περίμενα αλλιώς την σκηνή με τον δράκο..
Είχα βάλει καπου βιντεάκι όταν η Dany αγόρασε τον στρατό της, και ο δράκος πετάει και τα καίει όλα!
Θα μπορούσε να γίνει έτσι στην αρχή πριν προσγειωθέί για να πάρει την "μαμά" του!

Φάνηκε επίσης ότι δεν είναι και πολύ άτρωτος προς το παρόν,
αν και πολλοί λένε ότι σίγουρα έχει να μεγαλώσει και άλλο!!

Όντως και η σκηνή που φεύγει η Dany φάνηκε κάπως.. που τους άφησε πίσω τους άλλους..
αλλά μην ανησυχείς Principe έχω να σας βάλω μία ωραία φωτογραφία από το επόμενο! :p

Χαχαχα nutsis .. αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν είδα την σκηνή.. θα της έπεσε λίγο σκληρή η "σέλα"! :p :laugh:

Last edited:

η σκηνή του Στανις δεν υπάρχει στα βιβλία