Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Και εγώ με τον Βασιλιά το σύνδεσα γι'αυτό είπα παρελθόν.. μιας και δεν ξέρω και τα βιβλία..

Θυμάμαι την φάση με τον Tyrion.. και σκεφτόμουν εάν το είχε ξοδέψει όλο.. (?)
Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.. :cool:

Το ζήτημα είναι πάντως ότι εάν ετοιμάζει κάτι η Cersei.. θα πρέπει να τους φάει όλους μαζί! :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως δεν πιστεύω να ακολουθήσουν πολύ τα βιβλία σε κάποια πράγματα.. θα δούμε! :cool:

Κατι που μας ξέφυγε και δεν το αναφέραμε για το τελευταίο επεισόδιο. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ😄

Μόνο κάτι WW.. :p

Το trailer για το επόμενο.. "The Broken Man"

Γίνονται πολλά και διάφορα.. αλλά να δούμε τα αποτελέσματα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γραψατε αυτα που ηθελα να γραψω κι γω οποτε νομιζω οτι εχουμε καλυφθει κατα πολυ για το 6ο επεισοδιο...

http://www.thegrumpyfish.com/game-of-thrones-season-6-entire-plot-leaked-or-fan-fiction/ αυτο το λινκ εχει δωσει παρα πολλα spoilers οχι φυσικα με τη σειρα που ειναι τα επεισοδια...
Η αναφορα στην Αδελφοτητα με κανει αισιοδοξο για LS...
Επισης μαθαινουμε με τον πιο απλο τροπο πως λυνονται τα μαγια, νομιζω στα βιβλια θα ειναι κατι περισσοτερο...

Γραψατε αυτα που ηθελα να γραψω κι γω οποτε νομιζω οτι εχουμε καλυφθει κατα πολυ για το 6ο επεισοδιο...

http://www.thegrumpyfish.com/game-of-thrones-season-6-entire-plot-leaked-or-fan-fiction/ αυτο το λινκ εχει δωσει παρα πολλα spoilers οχι φυσικα με τη σειρα που ειναι τα επεισοδια...
Η αναφορα στην Αδελφοτητα με κανει αισιοδοξο για LS...
Επισης μαθαινουμε με τον πιο απλο τροπο πως λυνονται τα μαγια, νομιζω στα βιβλια θα ειναι κατι περισσοτερο...
ειναι fan fiction δεν εχει σχεση με τη σειρα.
Κάποιος απο τα τραιλερ και τις φωτογραφιες απο τα γυρίσματα εφτιαξε ατο το κείμενο. Σε όσες σκηνες δεν είαχαμ ε τρειλερ ή φωτο γυρισματων εχει πέσει πολυυυυυ εξω

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις μου φάνηκε το 6ο επεισόδιο ,
το σκεφτόμουν κιόλας , ότι μόνο με Καλίσι στα τελευταία λεπτά θα "έσωζαν" το επεισόδιο , όπως και έγινε .

Πάντως στα οράματα του Μπράν έδειξε 2 φορές τον αρχηγό των Walkers να αγγίζει το παιδάκι με το δάκτυλο..Το παιδάκι αυτό ήταν της Γκίλι;;

Την έχουμε δει αυτή την σκηνή..
οπότε δεν νομίζω να είναι το μωρό της Gilly..

‛Blood of my Blood’: Σ’ έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω

http://www.oneman.gr/keimena/diaske...d-s-exw-dei-kapoy-kapoy-se-kserw.4087927.html

Που είσαι βρε Θείε ?
Άσπρα μάτια κάναμε να σε δούμε! :laugh:

Πάντως στα οράματα του Μπράν έδειξε 2 φορές τον αρχηγό των Walkers να αγγίζει το παιδάκι με το δάκτυλο..Το παιδάκι αυτό ήταν της Γκίλι;;
Οχι , ηταν απο προηγουμενη σεζον . Ενα απο τα παιδια του Κρατσερ , αγορι, που τα εδινε ως προσφορα στους WW για να μην τον πειραζουν.

Το επεισοδιο δεν ειχε σαφως την ενταση και την δραματικοτητα των προηγουμενων,ωστοσο ηταν αυτο που λεμε τοποθετηση των πιονιων προς την πιο καταλληλη θεση. Ολα δειχνουν να γινονται για καποιο λογο και με συγκεκριμενο στοχο.
Απο ολα τα πολυ σημαντικα που εγιναν, θα σταθω λιγο στο θεμα της Αρυα...
..που καπου πλεον αρχιζει να φαινεται ενα νοημα. Η μικρη οταν εφτασε το μονο που ειχε στο μυαλο της και την ψυχη ηταν μισος,θυμο και διψα για εκδικηση. Με ολη την εκπαιδευση που επαιρνε τοσο καιρο, καταλαβε οτι μονο αυτα δεν αρκουν οταν θες να τα βαλεις με τους αλλους,κυριως τους ισχυρους. Αυτο που εγινε νομιζω στις τελευταιες σκηνες με τον θιασο, ειναι οτι οταν ειδε μπροστα της την οικογενεια της να διακωμωδειται ουσιαστικα για τις αρχες και την ηθικη της, καταλαβε οτι δεν μπορει να ειναι μια αδικη και κερδοσκοπος δολοφονος οπως της ζητειται, αλλα γινεται η Mercy, μια βελτιωμενη και πιο ωριμη βερσιον της Αρυα Σταρκ δηλ. Πρεπει να βρει αυτους που αληθινα φταινε για την δυστυχια της και να τους εκδικηθει και οχι απλα να σπερνει πτωματα δικαιων και αδικων. Δεν ξερω αν αυτο ειναι ενα τελευταιο τεστ απτον δασκαλο της, ομως νομιζω οτι η Αρυα εχει παρει το μαθημα της.Δεν μπορει να ειναι ενα τιποτα,ειναι μια Σταρκ κι επομενως οφειλει να γυρισει στην πατριδα της,να επανασυνδεθει με οση οικογενεια της εχει μεινει και να γινει μια αρχοντισσα του Βορρα οπως ειναι το πεπρωμενο της.

Για εμάς που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία, η σειρά φαίνεται σαν διαφορετικές ιστορίες, κάθε μία απο τις οποίες θα μπορούσε με περισσότερη σάλτσα, να είναι αυτόνομη τηλεοπτική σειρά. Αυτά που γίνονται στον νότο, στην πρωτεύουσα, στον βορά και υπερβόρεια. Σαν τέτοιος θεατής, με αφήνουν αδιάφορο - ίσως γιατί δεν ξέρω την μέλλουσα σημασία τους - όσα γίνονται με τον Μπραν και την Αρυα. Βέβαια, λογικά κάποτε όλες οι ιστορίες κάπου θα συναντηθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά είμαστε ήδη στα μισα της 6ης σαιζόν και αυτό φαίνεται θα τραβήξει για αρκετά χρόνια ακόμα. Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που ζει περιμένοντας κάθε χρόνο την νέα σαιζόν και κάθε εβδομάδα το επόμενο επεισόδιο. Η σειρά είναι απόλυτα επιτυχημένη στους στόχους των παραγωγών αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι ωφέλιμο αυτό το never ending story. Πάντως έχει δημιουργήσει προηγούμενο και έχει βάλει ψηλά τον πήχυ για τις μελλοντικές σειρές που θα θέλουν να πραγματευτούν μεσαιωνικές καταστάσεις, θρόνους, βασίλεια και δράκους... Κάτι ανάλογο με το WoW στα pc games, όπου μετά απο αυτό, τίποτα δεν κατάφερε να ορθοποδήσει...

so-anything-happened.jpg

:flipout:

Nα μου το θυμηθείτε οτι στο τέλος θα συνειδητοποιήσουν όλοι μαζί οτι είναι απο καιρό νεκροί σε ατύχημα με αεροπλάνο και θα κλείσει.

Πωωωω και μονο η σκέψη σου χαλάει την όρεξη.
Αυτο το lost... Εφιάλτης!

Nα μου το θυμηθείτε οτι στο τέλος θα συνειδητοποιήσουν όλοι μαζί οτι είναι απο καιρό νεκροί σε ατύχημα με αεροπλάνο και θα κλείσει.

Πωωωω και μονο η σκέψη σου χαλάει την όρεξη.
Αυτο το lost... Εφιάλτης!
To Lost εχει γινει ο μεγαλυτερος φοβος ολων που βλεπουν μια σειρα. Ειχε επεισοδια που σε κρατουσαν σε αγωνια και σε αφηναν "μ@λ@κ@" (ειδικα αυτος ο John Lock σαν χαρακτηρας ακομη δεν το χωνεψα πως τον εφαγαν) αλλα αυτο το τελος με εκανε να μην την λησμονω σαν σειρα. Αν ειχε το φιναλε που της αξιζε θα την εβλεπα ξανα. Στο GoT παντως εχουμε την τυχη να μην συμμετεχει ο Lindelof στο σεναριο :p

Το ιδανικό μέρος για το soundtrack! :music-smiley-005:

Μια ειναι η εκτελεση του soundtrack τι να λεμε
Ερχεται ο χειμώνας Μωρε Επαε

Ωπα!!!!!