Συγνωμη αλλα τα συγκεκριμενα σκυλακια τα ειδαμε πριν δυο σεζον να σκοτωνουν μια γυναικα στο δασος και στο χτεσινο επεισοδιο ειδαμε οτι ο Ramsay τα ταιζει και ανθρωπινο κρεας.Γιατί , τα άγρια σκυλιά που κυνήγηγαν τη σανσα και ήταν καλύτερα να παγώσει παρα να την φανε, τελικά αποδείχθηκαν κατι ημερα σκυλάκια που μύριζαν την σανσα οταν φτάσανε κοντά; τι γελεια σκηνή!
Παρατηρώ μια κόπωση στη σειρά...Μικρες χαζές λεπτομέριες που πριν δύο τρία χρόνια δε θα τολμούσαν να υπάρχουν...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ τα είδα να μυΡίζουν απλά τη σανσαΣυγνωμη αλλα τα συγκεκριμενα σκυλακια τα ειδαμε πριν δυο σεζον να σκοτωνουν μια γυναικα στο δασος και στο χτεσινο επεισοδιο ειδαμε οτι ο Ramsay τα ταιζει και ανθρωπινο κρεας.
Επρεπε να κοψουν κανενα δαχτυλακι δηλαδη; Εδω το yorki που εχω αν δεν του δωσω εντολη να φαει καθετε πανω απο τις κροκετες και περιμενει, φαντασου να μην ειχαν εκπαιδευση σκυλια δολοφονοιΕγώ τα είδα να μυΡίζουν απλά τη σανσα
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ μιλάω για το πώς είσαι γυρισμένη η σκηνή...Δεν σου δίνει την εντύπωση ότι δύο λυσσασμένα για ανθρώπινη σάρκα σκυλιά είναι έτοιμα να την κατασπαράξουν ....Επρεπε να κοψουν κανενα δαχτυλακι δηλαδη; Εδω το yorki που εχω αν δεν του δωσω εντολη να φαει καθετε πανω απο τις κροκετες και περιμενει, φαντασου να μην ειχαν εκπαιδευση σκυλια δολοφονοι![]()
Αν δεν τον καψουν ναι. Ή θα γινει ζομπι ή θα τον αναστησει η Μελισαντρε. Δεν ξερω για το μοτιβο του αιματος, αλλα το κοιταξε με περιεργεια ο Davos.Οταν επεσε ο Σνοου ειχε χυθει πολυ αιμα.....
οταν τον σηκωσαν ομως σαν να ειχε αλλαξει καπως το μοτιβο που ειχε σχηματιστει στο χιονι.....
Επισης δεν θα γινει ετσι κι αλλιως walker ?
Δυο θανατοι δεν εχουν επιβεβαιωθει πληρως.....
Ο ενας ειναι ο Στανις.....και ο αλλος ειναι ο Σκυλος.
Στα βιβλια εχουν πεθανει και οι δυο ?
Ποιος Στανις και Σνόου εδώ ο άλλος
κυβερνάει εδώ και δεκαετιες το μοναδικό βασίλειο που δεν κατακτήθηκε ποτέ από κανέναν (ακόμα και ο πρώτος Ταργκάριεν σύμμαχους τους έκανε δεν τους πολέμησε) και σε 3 λεπτά εξαφανίζεται ολόκληρη η οικογένεια μαζί με ένα από τους τρομερότερους πολεμιστες των βασιλείων σαν να ήταν μυρμηγκάκια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.