Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Το θέμα είναι να μην χρειάζεται ένα ολόκληρο χρόνο να περιμένουμε να δούμε ένα άντε δύο Καλά επεισόδια....Και σε όλα τα υπόλοιπα να βαράμε ενέσεις άσσο τη βαρεμάρα...

Μια χαρά ήταν και τα υπόλοιπα επεισόδια , δεν είναι λογικό να έχουμε μάχες και ναυμαχίες με δράκους κάθε φόρα , και νόημα σεναριακά δεν έχει και βαρετό θα ήταν μετά από λίγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Μια χαρά ήταν και τα υπόλοιπα επεισόδια , δεν είναι λογικό να έχουμε μάχες και ναυμαχίες με δράκους κάθε φόρα , και νόημα σεναριακά δεν έχει και βαρετό θα ήταν μετά από λίγο.
Η κοιλιά δύο ολόκληρων σεζόν (με εξαίρεση ενός επεισοδίων στην κάθε μία) οδήγησαν ακριβώς σε βαρεμάρα...δε λέω να είναι τσίτα όλα τα επεισόδια αλλα ολοκλήρωσες σεζόν σχεδόν για υπνοτισμο με ατέρμονους διαλόγους δεν βοηθάνε μια σειρά που επαναλαμβάνω έχει 10!!!! επεισόδια το χρόνο. Την επόμενη χρονιά πρέπει να κάνεις επανάληψη για να ακολουθήσεις τα δαιδαλώδη γεγονότα και τα υπεραριθμα ονόματα...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

σεζόν σχεδόν για υπνοτισμο με ατέρμονους διαλόγους δεν βοηθάνε μια σειρά που επαναλαμβάνω έχει 10!!!! επεισόδια το χρόνο. Την επόμενη χρονιά πρέπει να κάνεις επανάληψη για να ακολουθήσεις τα δαιδαλώδη γεγονότα και τα υπεραριθμα ονόματα...

Αυτό ακριβώς!

Και με όσους το έχω συζητήσει (φανατικούς και μη) δεν διαφωνούν

Τωρα, γιατί το βλέπουν, δεν καταλαβαίνω...

Εντάξει, όλοι διψάμε και για άλλο LOTR αλλα αυτό δεν ειναι Άρχοντας αλλα Δυναστεία με σκηνικά Άρχοντα

Είδα κι εγώ στην αρχή τα ωραία κοστούμια, σκηνικά κλπ και χάρηκα

Αλλα μετά κατάλαβα ότι η αναλογία μπλα μπλα / δράσης ειναι 9 / 1

Αυτό ακριβώς!

Και με όσους το έχω συζητήσει (φανατικούς και μη) δεν διαφωνούν

Τωρα, γιατί το βλέπουν, δεν καταλαβαίνω...

Εντάξει, όλοι διψάμε και για άλλο LOTR αλλα αυτό δεν ειναι Άρχοντας αλλα Δυναστεία με σκηνικά Άρχοντα

Είδα κι εγώ στην αρχή τα ωραία κοστούμια, σκηνικά κλπ και χάρηκα

Αλλα μετά κατάλαβα ότι η αναλογία μπλα μπλα / δράσης ειναι 9 / 1
Τι να κανουμε. Καποιοι γουσταρουν adventure games και καποιοι γουσταρουν splatter . Η σειρα εχει και τα δυο. Αλλα με το μπλα μπλα εχει πιο πολυ νοημα και κορυφωση το splatter. Νοιαστηκε κανεις για τον Ρικον; Ειλικρινα. Αν ειχαν βαλει σαλτες ομως θα υπηρχε μια συναισθηματικη φορτιση. Πιο πολυ με εθλιψε ο θανατος του γιγαντα...

Τι να κανουμε. Καποιοι γουσταρουν adventure games και καποιοι γουσταρουν splatter

I am the adventure guy btw (αγαπημένη σειρά το breaking bad)

Αλλα άλλο μπλα μπλα με νόημα και άλλο μπλα μπλα τύπου Λάμψης που χρειάζεται και googlάρισμα μετα για να καταλάβεις το έγινε

Προσωπικά, έχω την αίσθηση ότι η σειρά απλώς "εκμεταλλεύεται" (με αποτυχημένο, καλλιτεχνικά, τροπο) την επιτυχία του Άρχοντα

Αυτό συμπεραίνω και απο συζητήσεις με φανατικούς θεατές της:

Όλο ότι βαριούνται μου λένε, όλο ότι δεν γίνεται τπτ και στο τέλος η μόνη απάντηση στο γιατί την βλέπουν ειναι κατι μεταξύ συνήθειας / hype / μαζοχισμού 

Anyway, πεει ορέξεως (και βίτσιων 😋 ), Κολοκυθόπιτα

I am the adventure guy btw (αγαπημένη σειρά το breaking bad)

Αλλα άλλο μπλα μπλα με νόημα και άλλο μπλα μπλα τύπου Λάμψης που χρειάζεται και googlάρισμα μετα για να καταλάβεις το έγινε

Προσωπικά, έχω την αίσθηση ότι η σειρά απλώς "εκμεταλλεύεται" (με αποτυχημένο, καλλιτεχνικά, τροπο) την επιτυχία του Άρχοντα

Αυτό συμπεραίνω και απο συζητήσεις με φανατικούς θεατές της:

Όλο ότι βαριούνται μου λένε, όλο ότι δεν γίνεται τπτ και στο τέλος η μόνη απάντηση στο γιατί την βλέπουν ειναι κατι μεταξύ συνήθειας / hype / μαζοχισμού ο˜‹

Anyway, πεει ορέξεως (και βίτσιων ο˜‹ ο˜‹), Κολοκυθόπιτα
Breaking Bad , prison break για εμενα σειρες που ποτε δεν ειδα πανω απο τα τρια πρωτα επεισοδια. Αδιαφορες. Στο GoT υπαρχουν δυο φανατικοι. Αυτοι που εχουν διαβασει τα βιβλια και αυτοι που δεν εχουν. Μαλλον κανεις συζητησεις με τους πρωτους. Εγω θεωρω τη σειρα αριστουργημα και ως φανατικος Tolkien αναγνωστης, δεν βρισκω κατι σχετικο με LoTR. Ισα ισα που η σειρα μου κεντρισε το ενδιαφερον γιατι ελειπε η μαγεια στην αρχη. Ελειπαν οι δυναμεις εκεινες (WW, δρακοι) που θα σε αποσπουσαν απο την ουσια, του ποιος θα κατσει στον θρονο. Μεχρι που ηρθε η μαγεια και κανει ολες τις ραδιουργιες και δολοπλοκιες για τον θρονο , τοσο ασημαντες που το kings landing μοιαζει πλεον με τον μικροκοσμο μιας φαρμας μυρμηγκιών...

ΥΓ Η δικη μου μαζοχιστικη σειρα ειναι το The Leftovers

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Φοβερό επεισόδιο με σκηνές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κινηματογράφο.

Γιατί το λες αυτό; Τι θα γίνει στο king's landing, που κινείται ο Bran, που είναι η Αρυα;

Μετα απο αυτή την μάχη λίγο με νοιάζει που ειναι η αρυα.

Στο GoT υπαρχουν δυο φανατικοι. Αυτοι που εχουν διαβασει τα βιβλια και αυτοι που δεν εχουν. Μαλλον κανεις συζητησεις με τους πρωτους.

Μπα, με τους 2ους

Anyway...

Η διαφορά του τελευταίου επεισοδίου με θα προηγούμενα είναι ο τρόπος που έχει γυριστεί...Είναι κινηματογραφικό...Έχει ίσες δόσεις δράσης και μπλα-μπλα...Και αυτό το μπλα μπλα έχει ουσία...τα περσινά ήταν γυρίσματα σειράς...η διαφορά είναι ότι στα γυρίσματα σειράς εχουμε πολλούς διαλόγους για να γεμίσει η ώρα και λιγοστεψουν θα έξοδα..5-6 ηθοποιοί που εξαντλούν τα αυτονόητα. Φέτος και ειδικά στο τελευταίο βλέπεις κινηματογράφο...σκηνές ουσίας με ξόδεμα..
Οποτε η Κάνε λίγα επεισόδια κινηματογραφικά η πολλά σαν σειρά.
Και σε μια ταινία που θα με τυράννουςσε 3 ώρες για να μου δώσει ένα Γκραντ φινάλε δεν ξέρω αν θα εμένα ξύπνιος για να το δω.
Το τελευταίο τα σπάει πάντως.

Last edited:
Η ταινια έχει πόλους διάλογους παρά δράση, σε κάθε επεισόδιο πάντα κάτι γίνεται μικρό μεν γεγονός, μεγάλο δε για την ιστορία τις ταινίας.
Πιστεύω το μυστικό είναι να περιμένεις να τελειώσει η σεζόν και μετά να δεις και τα 10 επεισόδια μαζεμένα. Ο ποιο τυχερός είναι αυτός που δεν έχει δει καθόλου μέχρι τώρα και θα δει όλες τις σεζόν αφού τελειώσει η σειρά., αν καταφέρει να αποφύγει τα μεγάλα spoiler.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Η διαφορά του τελευταίου επεισοδίου με θα προηγούμενα είναι ο τρόπος που έχει γυριστεί...Είναι κινηματογραφικό...Έχει ίσες δόσεις δράσης και μπλα-μπλα...Και αυτό το μπλα μπλα έχει ουσία...τα περσινά ήταν γυρίσματα σειράς...η διαφορά είναι ότι στα γυρίσματα σειράς εχουμε πολλούς διαλόγους για να γεμίσει η ώρα και λιγοστεψουν θα έξοδα..5-6 ηθοποιοί που εξαντλούν τα αυτονόητα. Φέτος και ειδικά στο τελευταίο βλέπεις κινηματογράφο...σκηνές ουσίας με ξόδεμα..
Οποτε η Κάνε λίγα επεισόδια κινηματογραφικά η πολλά σαν σειρά.
Και σε μια ταινία που θα με τυράννουςσε 3 ώρες για να μου δώσει ένα Γκραντ φινάλε δεν ξέρω αν θα εμένα ξύπνιος για να το δω.
Το τελευταίο τα σπάει πάντως.

E οχι και γυρισμα σειρας η περσινή μαχη με τους νεκρους! Το χτεσινο επεισοδιο ειναι ενα κλικ πιο κατω απο την εμφανιση του night King και τη σκηνη που με ενα νευμα σηκωνει τους "νεους" νεκρους του στρατιωτες.Το βλεμα του Jon Snow καθως φευγει ηττημενος, ακομη μου εχει μεινει στο μυαλο. Εκεινο το επεισοδιο ειναι για εμενα το καλυτερο της σειρας μεχρι τωρα.

Η τελευταία σεζόν πάντως είναι πιο τηλεοπτική. Παρακολουθείται καλύτερα και πιο άνετα. Ίσως γιατί έχει απεμπλακεί από τον σεναριακό βρόγχο του Γιωργάκη. Να πω την αμαρτία μου, το προτιμώ. Οι 3η και 4η κούρασαν λίγο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

E οχι και γυρισμα σειρας η περσινή μαχη με τους νεκρους! Το χτεσινο επεισοδιο ειναι ενα κλικ πιο κατω απο την εμφανιση του night King και τη σκηνη που με ενα νευμα σηκωνει τους "νεους" νεκρους του στρατιωτες.Το βλεμα του Jon Snow καθως φευγει ηττημενος, ακομη μου εχει μεινει στο μυαλο. Εκεινο το επεισοδιο ειναι για εμενα το καλυτερο της σειρας μεχρι τωρα.
Έχεις δίκιο..με εξαίρεση αυτό λοιπόν....Για τα υπόλοιπα ισχύει αυτό που είπα..αν και Για μένα πάντα το χθεσινό ήταν το κορυφαίο όλων..!.. Καλογυρισμένες σκηνές , καταπληκτικά πλάνα, ευρηματική σκηνοθεσία....
τίποτα θυμίζει πακέτα επεισόδια...
Η σκηνές τις μάχης χορευτικές, υπέροχες με πρωτότυπες λήψεις.
Απλά κορυφαίο.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Οι night walkers έχουν άλλη χάρη!

Η σκήνη πάντως στο χθεσινό οπου ο Snow αφου εχει δει τον Ρίκον
νεκρό
βγαζει σιγα σιγά το σπαθί του καθώς η αντιπαλη στρατιά τον πλησιαζει , ηταν οσο επική μπορούσε...
Το καλύτερο πλάνο ολης της σειράς ...

και οι δύο μάχες ήταν καταπληκτικές, κινηματογραφικού επιπέδου

ειδικά η 2η τίμησε και τη φήμη της σειρας αναφορικά με το σπλατερ κλπ - μου θύμισε την μάχη στο cold mountain από τον Αμερικανικό εμφύλιο όπου έγινε ο κακός κυριολεκτικά χαμός

πάντως σχετικά με την εξέλιξη, για εμένα ήταν έκπληξη που

είχαμε μόνο καλά νέα, αν εξαιρέσει κανείς ότι σκοτώθηκε ο αδερφός του Σνοου και της Σανσα, το οποίο έτσι και αλλιώς ήταν σιγουράκι - GoT με happy ending & χωρίς να σοκαρει άσχημα μου κάνει λίγο κάπως, δεν ξέρω

ο γίγαντας και οι δράκοι εκπληκτικοί! ειδικά ο γίγαντας!

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Η σκήνη πάντως στο χθεσινό οπου ο Snow αφου εχει δει τον Ρίκον
νεκρό
βγαζει σιγα σιγά το σπαθί του καθώς η αντιπαλη στρατιά τον πλησιαζει , ηταν οσο επική μπορούσε...
Το καλύτερο πλάνο ολης της σειράς ...
Ακριβώς αυτό..!

Να πούμε ότι πλέον ο άρχοντας του Winterfell είναι ο Μπραν...
Ούτε ο Snow ούτε η Σανσα...
Δεν συζητάμε ότι το επεισόδιο ήταν επικό...
Ελπίζω το τελευταίο επεισόδιο να έχει αποκαλύψεις...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk