Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 50 76.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 10.8%
  • Καλή

Votes: 4 6.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 6.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    65
Είδα και δευτερη φορά το 9ο επεισόδιο , νομίζω ότι είναι το κορυφαίο σε σειρά όλων των εποχών , συγκριτικά πρόσφατα είδα το Warcraft (μια ταινία φαντασίας που κόστισε 160 εκ. δολάρια) και σε σκηνοθεσία , σενάριο , ερμηνείες , ακόμη και ειδικά εφέ δεν πιάνει μία μπροστά στο GOT. Τόσο υψηλό είναι το επίπεδο.

Οτι καλυτερο υπαρχει και εχει υπαρξει...

Το ανωτατο θεαμα μεσα απο μαγεια δραση και σασπενς.

Ειδα το 9ο επισοδειο...

Τι ηταν αυτο ; Θύελλα !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ψηφησα κι ολας...Εξαιρετικη φυσικα αφου δεν εχει κατι πιο υπερθετικο....

Είδα και δευτερη φορά το 9ο επεισόδιο , νομίζω ότι είναι το κορυφαίο σε σειρά όλων των εποχών , συγκριτικά πρόσφατα είδα το Warcraft (μια ταινία φαντασίας που κόστισε 160 εκ. δολάρια) και σε σκηνοθεσία , σενάριο , ερμηνείες , ακόμη και ειδικά εφέ δεν πιάνει μία μπροστά στο GOT. Τόσο υψηλό είναι το επίπεδο.
Σαπόσνικ? Εσύ?lol

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία η σκηνή με τα φλογοβόλα!! :cool:

Σίγουρα μπορούμε να έχουμε καλές σκηνές και στο τελευταίο..

Κατά πρώτον περιμένουμε να δούμε προς τα που θα πάει η ιστορία με την Cersei και τον αδερφούλη της..
Και βέβαια η ιστορία με τον Bran και τους White Walkers..

Πάντως αυτό το επεισόδιο ήταν από τα λίγα που έγινε αυτό που ήθελαν οι θεατές, σκοτώθηκε δηλαδή ο πολύ κακός της σαιζόν ο Μπόλτον.
Στις προηγούμενες χρονιές όλες σχεδόν τις μάχες τις κέρδισαν οι κακοί της υπόθεσης. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να υπάρχει η μεγάλη ανατροπή στο επόμενο επεισόδιο. Αυτό το "και στο τέλος κερδίζουν οι καλοί" δεν ταιριάζει με αυτά που μέχρι τώρα είδα στο GoT.
Η μάχη στο castle black με τους άγριους ήταν η μόνη που θυμάμαι που κέρδισαν οι "καλοί".

Μέσα στον ορυμαγδό Μάθαμε και τελικά Γιατί έσφαξε ο king slayer τον βασιλιά

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το επεισόδιο ήταν εκπληκτικό, έγραψε τηλεοπτική ιστορία.Και προχώρησε και την πλοκή. Η Σάνσα εξελίσσεται σε πανούργο νου και δεν αποκλείω να θυμηθεί κάποια στιγμή ποιος είναι ο νόμιμος σύζυγός της αν αυτό επιτάσσει το συμφέρον (αναφέρομαι φυσικά στον Τύριον).

Η κατάσταση με τα κληρονομικά των Σταρκ έχει ως εξής: Νόμιμος κύριος του Winterfell είναι ο Μπραν, αλλά είναι σακάτης και δε μπορεί να κάνει παιδιά (ή κάνω λάθος;). Ο Τζον είναι νόθος, και μόνο ένα βασιλικό διάταγμα μπορεί να τον μετατρέψει από Σνόου σε Σταρκ. Χλωμό το βλέπω με τους Λάνιστερ στο θρόνο. Η Σάνσα είναι η πραγματική Σταρκ, αλλά είναι γυναικα και το φέουδο του Winterfell δεν περνάει σε γυναίκα. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, σε άλλες βαρωνίες, όπως στο Bear Island αυτό συνηθίζεται (ανάγκα και θεοί πείθονται).

Και μην ξεχνάμε τον Benjen Stark που έκανε την εμφάνισή του πριν μερικά επεισόδια. Είμαι περίεργος να δω πως θα λύσουν το γρίφο αυτό οι σεναριογράφοι.Αν έβαζα στοίχημα (που δε βάζω) θα πόνταρα στην κουρτίνα 3, Σάνσα. Η οποία είναι η μόνη Σταρκ που μας βγαίνει πανούργα και αδίστακτη μέχρι στιγμής. Πέρασε βέβαια δύσκολο σχολείο: Πρώτα ο Τζέιμι, μετά ο Ράμσεϋ...

Απο τη στιγμη που ο γαμος με τον Τυριον δεν ολοκληρωθηκε δεν νομιζω να ειναι συζυγος της ουσιαστικα. Εγω παντως στο χτεσινο παλι βρηκα σποντα οτι η Σανσα ειναι εγκυος απο τον Ραμσευ στον τελευταιο τους διαλογο.

Μέσα στον ορυμαγδό Μάθαμε και τελικά Γιατί έσφαξε ο king slayer τον βασιλιά

Αυτό είχε αναφερθεί και σε προηγούμενη σεζόν
Για να το δείχνουν στο όραμα του Μπράν και να ξανά αναφέρεται με λεπτομέρειες σίγουρα δεν είναι τυχαίο , όπως όλα άλλωστε σε αυτό το αριστούργημα :worshippy:

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Πάντως αυτό το επεισόδιο ήταν από τα λίγα που έγινε αυτό που ήθελαν οι θεατές, σκοτώθηκε δηλαδή ο πολύ κακός της σαιζόν ο Μπόλτον......

Kαι πως σκοτωθηκε !!!!
Μια στιγη σκεφτηκα να το ποσταρω στο " Τι γινεται τελικα με τα ροτβαϊλλερ" :flipout:
Αλλα λεω ασε μην το παρει στραβα ο Χρηστος και παω για μπανακι :music-smiley-005:

Για μενα τελειωσε...υπαρχει ο Ομηρος με την Ιλιαδα και Οδυσεια και ο Τζ.Ρ. Μαρτιν με το GoT
Αντε και με ενα Τολκιεν ενδιαμεσα.

..... Σάνσα. Η οποία είναι η μόνη Σταρκ που μας βγαίνει πανούργα και αδίστακτη μέχρι στιγμής. Πέρασε βέβαια δύσκολο σχολείο: Πρώτα ο Τζέιμι, μετά ο Ράμσεϋ...

Τζoφφρει μαλλον...ενταξει απο Τζ αρχιζουν

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 6 {Προσοχή Spoilers}

Kαι πως σκοτωθηκε !!!!
Μια στιγη σκεφτηκα να το ποσταρω στο " Τι γινεται τελικα με τα ροτβαϊλλερ" :flipout:
Αλλα λεω ασε μην το παρει στραβα ο Χρηστος και παω για μπανακι :music-smiley-005:

Για μενα τελειωσε...υπαρχει ο Ομηρος με την Ιλιαδα και Οδυσεια και ο Τζ.Ρ. Μαρτιν με το GoT
Αντε και με ενα Τολκιεν ενδιαμεσα.

Τζoφφρει μαλλον...ενταξει απο Τζ αρχιζουν

Σωστός, ο Τζόφρεϋ ήταν.

[FONT=&quot]Σχεδόν άριστο το 9ο επεισόδιο ![/FONT]
[FONT=&quot]Και το στόρι με την Καλίσι ήταν πολύ καλό ,και η μάχη ήταν λες και έβλεπες μια ταινία "πλούσιας" παραγωγής όπως ο 'Άρχοντας των δαχτυλιδιών " και το τέλος του επεισοδίου και ο θάνατος ενός αντιπαθητικού χαρακτήρα , ήταν αυτός που θα έπρεπε .[/FONT]
[FONT=&quot]Δεν μου άρεσαν κάποιοι λίγο βαρετοί διάλογοι που είχε το επεισόδιο , και η χωρίς στρατηγική μάχη του Σνόου , όταν μάλιστα μας τον δείχνει πιο πριν "έστρωνε" κάποια σχέδια . [/FONT]

[FONT=&quot]Σχεδόν άριστο το 9ο επεισόδιο ![/FONT]
[FONT=&quot]Και το στόρι με την Καλίσι ήταν πολύ καλό ,και η μάχη ήταν λες και έβλεπες μια ταινία "πλούσιας" παραγωγής όπως ο 'Άρχοντας των δαχτυλιδιών " και το τέλος του επεισοδίου και ο θάνατος ενός αντιπαθητικού χαρακτήρα , ήταν αυτός που θα έπρεπε .[/FONT]
[FONT=&quot]Δεν μου άρεσαν κάποιοι λίγο βαρετοί διάλογοι που είχε το επεισόδιο , και η χωρίς στρατηγική μάχη του Σνόου , όταν μάλιστα μας τον δείχνει πιο πριν "έστρωνε" κάποια σχέδια . [/FONT]
Όλες οι στρατηγικές πήγανε περίπατο από την στιγμή που σκοτώθηκε ο αδερφός του. Όπως είχε πει η σανσα ο μπολτον παίζει με τους ανθρώπους Και αυτό έκανε και με τον σνοου. Αυτή ήταν η στρατηγική του μπολτον. Και την πέτυχε.

Συμφωνώ σε όλα, επέτρεψε μου να διαφωνήσω μόνο σε αυτό με το bold. To μόνο πολύ καλό στοιχείο που είχε το Warcraft ήταν το cgi το οποίο είναι για σεμινάριο.

Το επεισόδιο ήταν εκπληκτικό, έγραψε τηλεοπτική ιστορία.Και προχώρησε και την πλοκή. Η Σάνσα εξελίσσεται σε πανούργο νου και δεν αποκλείω να θυμηθεί κάποια στιγμή ποιος είναι ο νόμιμος σύζυγός της αν αυτό επιτάσσει το συμφέρον (αναφέρομαι φυσικά στον Τύριον).

Η κατάσταση με τα κληρονομικά των Σταρκ έχει ως εξής: Νόμιμος κύριος του Winterfell είναι ο Μπραν, αλλά είναι σακάτης και δε μπορεί να κάνει παιδιά (ή κάνω λάθος;). Ο Τζον είναι νόθος, και μόνο ένα βασιλικό διάταγμα μπορεί να τον μετατρέψει από Σνόου σε Σταρκ. Χλωμό το βλέπω με τους Λάνιστερ στο θρόνο. Η Σάνσα είναι η πραγματική Σταρκ, αλλά είναι γυναικα και το φέουδο του Winterfell δεν περνάει σε γυναίκα. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, σε άλλες βαρωνίες, όπως στο Bear Island αυτό συνηθίζεται (ανάγκα και θεοί πείθονται).

Και μην ξεχνάμε τον Benjen Stark που έκανε την εμφάνισή του πριν μερικά επεισόδια. Είμαι περίεργος να δω πως θα λύσουν το γρίφο αυτό οι σεναριογράφοι.Αν έβαζα στοίχημα (που δε βάζω) θα πόνταρα στην κουρτίνα 3, Σάνσα. Η οποία είναι η μόνη Σταρκ που μας βγαίνει πανούργα και αδίστακτη μέχρι στιγμής. Πέρασε βέβαια δύσκολο σχολείο: Πρώτα ο Τζέιμι, μετά ο Ράμσεϋ...
Την Σάνσα δεν την βάζω στα φαβορί καθόλου. Προσωπική άποψη ότι θα εξελιχθεί σε μισητό χαρακτήρα (δείξε μου την πεθερά σου να σου όξω το είσαι) στο GOT και θα έχει ανάλογο τέλος.
Ο Σνοου λογικά ελέω πιο βασιλικής καταγωγής δεν νομίζω ότι προορίζεται για το winterfell. Ο Μπραν αν γίνει δέντρο λίγο ενδιαφέρον θα έχει για το κάστρο εκτός και αν τον τοποθετήσουν στην κεντρική πλατεία δίπλα στο πηγάδι LOL.
Οπότε ουσιαστικά έχουμε Αρια και ότι καινούργιο μας σερβίρουν

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk