Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Αυτός ο Theon ...
μέχρι και το πήδημα στην θάλασσα έχει στυλ κότας

got2.gif

:flipout:

Μπορεί το παιδί να είπε να γλυτώσει τη ζωή του για να πάει να διαδώσει το νέο.

(Μπορεί, επίσης, να τον δούμε στο τέλος να κάθεται και στον Iron Throne! Τι, οι άλλοι είναι καλύτεροι δηλαδή; :p )

Ρόμπα λυράτη και κότα ξεκούμπωτη ο Θήον... Δεν είχε τ'αρχ!@#α να υπερασπιστεί ούτε την αδελφή του. Βέβαια όπως λέει και το ρητό. "η μάνα του φευγάτου ποτέ δεν έκλαψε" - έτσι κι ο Θήον, νωρίς-νωρίς με την φευγούλα......

Κι είναι η δεύτερη φορά που ρεζιλεύεται έτσι. Την πρώτη φορά είχε πάει η αδερφή του να τον απελευθερώσει απο τον Ramsay Bolton κι αυτός δεν είχε το θάρρος ουτε να βγει από το κελί του. Κάτι παίζει όμως με αυτό το χαρακτήρα, κάποιος λογος θα υπάρχει που τον κρατάνε στη σειρά, δε μπορεί να είναι μόνο για comic relief.

Ω ναι, κι εγώ κάτι τέτοιο ψυχανεμίζομαι.
Κάτι υπάρχει σε αυτόν τον τύπο...
Μήπως καμιά θυσία σε κάποια σημαντική στιγμή; Ποιος ξέρει...
:hmmmm:

Κι όμως. Το βλέμμα του γύρισε να δει τι γίνεται γύρω του πριν κανει οτιδήποτε. Η αποχώρηση του ισως ηταν θέμα στρατηγικής περισσότερο και όχι δειλίας.

Δεν ξερω αν ειχε εκλαμψεις στρατηγικης. Παντως το βλεμμα του δεν εδειξε προθεση και σκεψη αλλα να "σπαει" οπως ειχε σπασει ξανα και να γυριζει νοητικα πισω στην κατασταση που τον ειχε αφησει ο αλλος ο τρελλος πριν το σκασει με την Σανσα.

Ετσι τουλαχιστον εδειξε ο σκηνοθετης.....

θέλετε να ακούσετε την τελευταία θεωρία?

Σίγουρα?
ΟΚ ιδού λοιπόν:

Ο βασιλιάς των white walkers, είναι ο Bran.

Για αυτό και τον αγγιξε, για αυτό και τον ακολουθεί.

Και για να μπορέσει ο John Snow να σώσει τον κόσμο, θα πρέπει να σκοτώσει τον αδερφό του (Bran)

Αναλυτικά εδώ: https://www.inverse.com/article/34304-bran-is-the-night-king-game-of-thrones-time-travel-theory

Eνδιαφερον .

Θα το κανει ευκολα μιας και ο μικρος ειναι Σταρκ αλλα αυτος Ταργκαρυεν :flipout:

Εγω θελω να δω αν ειναι και ο Τυριον Ταργκαρυεν....Δεν ξεχνω οτι οι δρακοι τον ψιλοαφησαν να τους πλησιασει.....

3 δρακοι, 3 Ταργκαρυεν....

Eνδιαφερον .

Θα το κανει ευκολα μιας και ο μικρος ειναι Σταρκ αλλα αυτος Ταργκαρυεν :flipout:

Εγω θελω να δω αν ειναι και ο Τυριον Ταργκαρυεν....Δεν ξεχνω οτι οι δρακοι τον ψιλοαφησαν να τους πλησιασει.....

3 δρακοι, 3 Ταργκαρυεν....

Κι εγώ έλεγα πάντα ότι 3 δράκοι θέλουν 3 δρακοκαβαλάρηδες, αλλά ο τρελός επιστήμονας της Cersei ανακάλυψε μια πρώιμη μορφή των Patriot. Οπότε μπορεί τελικά να χάσουμε κανα δράκο στην πορεία (θα στοιχημάτιζα στον Viserion, που ονομάστηκε απο το γκαντέμη αδερφό της Daenerys).

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Κι είναι η δεύτερη φορά που ρεζιλεύεται έτσι. Την πρώτη φορά είχε πάει η αδερφή του να τον απελευθερώσει απο τον Ramsay Bolton κι αυτός δεν είχε το θάρρος ουτε να βγει από το κελί του. Κάτι παίζει όμως με αυτό το χαρακτήρα, κάποιος λογος θα υπάρχει που τον κρατάνε στη σειρά, δε μπορεί να είναι μόνο για comic relief.

Aπο ένστικτο, πιστεύω οτι τον προορίζουν για κάτι πολύ μεγάλο. Είναι πάγια τακτική του συγγραφέα όλοι οι ένδοξοι να έχουν ξευτίλα τέλος και το αντίστροφο. Ο Μάρτιν έχει κάποια αδυναμία στους ευνουχισμένους (τρείς θυμάμαι μέχρι τώρα) - τους ευνοεί πολύ... :))

Κι εγώ έλεγα πάντα ότι 3 δράκοι θέλουν 3 δρακοκαβαλάρηδες, αλλά ο τρελός επιστήμονας της Cersei ανακάλυψε μια πρώιμη μορφή των Patriot. Οπότε μπορεί τελικά να χάσουμε κανα δράκο στην πορεία (θα στοιχημάτιζα στον Viserion, που ονομάστηκε απο το γκαντέμη αδερφό της Daenerys).

Καρακλεμμενο από hobit.

Για εμενα μεγάλος γρίφος είναι η Σάνσα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχτεί η σχέση της με τον Snow... Θα τον προδώσει?? Πάντως εκτος από το ότι έχει τέτοιο χαρακτήρα φαίνεται να επηρεάζεται και από τον Litlefinger...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Aπο ένστικτο, πιστεύω οτι τον προορίζουν για κάτι πολύ μεγάλο. Είναι πάγια τακτική του συγγραφέα όλοι οι ένδοξοι να έχουν ξευτίλα τέλος και το αντίστροφο. Ο Μάρτιν έχει κάποια αδυναμία στους ευνουχισμένους (τρείς θυμάμαι μέχρι τώρα) - τους ευνοεί πολύ... :))

Ένας ο Varys, ένας ο Theon, θύμισέ μου τον τρίτο :hmmmm:

edit, το θυμήθηκα, ο Grey Worm.

Συμφωνα με την παραδοση παντως οι μονοι που ειχαν αντισταθει επιτυχως στους δρακους των Ταργκαρυεν ηταν οι Ντορν.