Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
702-king-s-landing-cersei-.jpg

Ο Balerion ήταν τεσσερισήμισι φορες μεγαλύτερος από τον Drogon! Φαίνεται άλλωστε και από την πιο πάνω εικόνα. Δείτε αυτό:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

.. και βάλε! :p

Αναρωτιέμαι όπως έλεγα εάν θα τους δείξουν μεγαλύτερους στην επόμενη!

Ωραια... Και τι ετρωγε ρε παιδια ο Balerion οταν ειχε αυτο το μεγεθος πριν πεθανει;;; Ενα χωριο τη μερα;

Balerion was the largest of all the Targaryen dragons. His fire was as black as his scales, his wingspan so vast that entire towns would fall under his shadow when he passed overhead.[6] His teeth were as long as swords, and his jaws were large enough to swallow an aurochs whole, or even one of the hairy mammoths that are said to roam the cold wastes beyond the Port of Ibben.[7]

Έτρωγε μαμούθ λέει.. :)

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Balerion

Για τους προχωρημένους!! :cool:

Μάλλον πρέπει να χαλαρώσουμε.. δεν νομίζω να γίνει μάχη αλά LOTR !!! :p

...........

Game of Thrones: Οι 7 απαραίτητες θεωρίες που πρέπει να ξέρεις
Συγκεντρώσαμε τις πιο βασικές θεωρίες που πρέπει να γνωρίζεις για το μέλλον του Westeros.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...s-thewries-poy-prepei-na-ksereis.4801541.html

Από τις θεωρίες.. νομίζω ότι στο φινάλε θα δούμε πως θα πέσει το τείχος..

και νομίζω πως τελικά δεν θα έχει σχέση με τον Bran..

ikea.jpg

Θα έχει καλές εκπλήξεις το φινάλε!! :cool:

...........

Χαμός στα IKEA μετά τις πληροφορίες ότι κάποια ρούχα φτιάχνονται από εκεί!! :laugh:

http://www.protothema.gr/world/arti...an-tou-game-of-thrones-kanoun-oures-sto-ikea/

Να δω εάν θα τολμήσει να τα φορέσει και κάποιος εδώ όταν πιάσουν τα χιόνια!! :laugh:

Last edited:
Να σας προειδοποιήσω..
το βράδι στις 10 θα σας βάλω αποκλειστική "σκηνή" από το φινάλε.. (χωρίς spoiler) :p :laugh:

* Να την δείτε αφού δείτε πρώτα το σημερινό! :cool:

Το τελευταίο επεισόδιο κάθε κύκλου παραδοσιακά χτίζει για τον επόμενο. Ήρεμο, μυοχαλαρωτικό και μετά στην πρίζα λόγω αναμονής

:laugh:

Kosh ακούς ??

Τουλάχιστον 2 φορές πρέπει να το δεις!! :p

:flipout:

Κι ομως αντεξα και το ειδα σημερα σε 5.1 να το ευχαριστηθω .

Το βραδακι επαναληψη και θα μπω να ξεσαλωσω. Τωρα παω να δω Atomic blonde.

Θα φρίξει ο Kosh μόλις δει ότι τελειώσαμε και την 8η σεζόν! :p :laugh:

Δεν μασαω.-bye-

Τους εχω ικανους να διερρευσαν τα σεναρια επιτηδες και τελικα να γινουν ολα τουμπα. Εγω ετσι κι αλλιως εχω το προνομιο να ξεχναω τι διαβαζω γιατι το κανω εσκεμμενα επιφανειακα.....

Οποτε ας βγαζουν οτι θελουν ετσι κι αλλιως ολα πλεον ειναι πιθανα εφοσον τα γυρισματα ακομα δεν εχουν ξεκινησει.

μια απορια.....

δηλαδη τωρα ο δρακος τι θα φτηνει? παγακια??????....

Α αγαπητε φαινεται οτι δεν εχεις ακουσει ποτε τους Ice dragons .....

54003c244ec505c9da1caa28518b0afd.jpg

Λογικα θα φτυνει μια ανασα που θα παγωνει τα παντα. Προκειται για το πρωτο fast freeze ψυγειο του westeros :idea:

Καλώς! :laugh:

.. το βράδι θα σου έχω σκηνή από το φινάλε! :p

Ρομαντική! βεβαίως, βεβαίως!! :laugh:

Λοιπόν.. :p

στο επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones..

Dany - Jon .. :flipout:

Μολις είχα δει την προ-τελευταία σκηνή του σημερινού μετά μου ήρθε φλασιά αυτό!! :laugh:

btw.. και αυτή η σκηνή σε καράβι έγινε! :p

Και 2 special βιντεάκια για το σημερινό!!

Τρελή παραγωγή και πάλι για 1 επεισόδιο!!!

Last edited:
Σε αγγλόφωνα ΜΜΕ σε πρήζουν στη γκρίνια. Π.χ. στη Guardian Game of Thrones: the best show on TV just became the silliest Ή στο The Atlantic Is Game of Thrones on Thin Ice? . Προσωπικά το έχω καταφχαριστηθεί, δε με πειράζουν πολύ οι τρύπες στη λογική της σειράς. Ενώ πολλοί σχολιαστές ρίχνουν το φταίξιμο στους δύο παραγωγούς και στο γεγονός ότι έχουν απομακρυνθεί πολύ από τα βιβλία, ξεχνούν δύο πράγματα:

-Ότι τα τελευταία δύο βιβλία της σειράς δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα
-Ότι το 4ο και το 5ο ήταν χαωτικά και αντί να παρακολουθούν την εξέλιξη των χαρακτήρων που ξέρουμε μέχρι τώρα εισάγουν συνεχώς καινούριους χαρακτήρες που είτε είναι απωθητικοί (Victarion Greyjoy) είτε μας είναι αδιάφοροι (Jon Connington, Aegon), είτε δεν καταλήγουν πουθενά (καποιος πρίγκηπας από το Dorne που το μόνο που καταφέρνει είναι να αρπάξει εγκαύματα τρίτου βαθμού από τους δράκους της Καλήσι). Σε όλο το 5ο βιβλίο ο Τύριον είναι με κάτι μισθοφόρους που πολιορκούν τη Μyreen και γκομενίζεται με μια γυναίκα νάνο. Πλοκή μηδέν. Χίλιες φορές καλύτερα τα λογικά άλματα της σειράς. Εδώ τουλάχιστον βλέπουμε και κανα σημαντικό γεγονός, καμια μάχη,κανα δράκο να φτυνει φωτιά, κάτι τέλος πάντων...

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Αυτό με τον διακτινισμό, ναι, δείχνει μια βιαστική προχειρότητα... Το Westeros είναι ολόκληρη ήπειρος, δεν είναι όσο η Βρετανία (που της μοιάζει)...

Κάντο Κρήτη καλύτερα...
Ποια Κρήτη δηλαδή, αυτος απο το τειχος πως περασε;
Πολλα σαχλα παιδιαρισματα ολούθεν.
Πώς να μη γκρινιαζουν;

Έσπειρε το 6ο.

Απορώ με εσάς που είδατε το leaked.. Το είδατε με λάθος black levels, με λάθος framerate (30fps αντί για 24) οπότε με κίνηση χάλια, με ήχο καρασυμπιεσμένο στέρεο, με ένα κάρο mpeg τεχνουργήματα..

Έσπειρε το 6ο.

Απορώ με εσάς που είδατε το leaked.. Το είδατε με λάθος black levels, με λάθος framerate (30fps αντί για 24) οπότε με κίνηση χάλια, με ήχο καρασυμπιεσμένο στέρεο, με ένα κάρο mpeg τεχνουργήματα..

Πεστα ρε συ Δημητρη. Εβαλα και ειδα μονο λιγα δευτερα και το πιξελ ειχε φτασει ταβανι....Για αυτο και περιμενα σημερα για το 5.1......

Μια και πήγε εκεί η κουβέντα, για πείτε, από περιέργεια, όσοι το βλέπετε "προβλεπέ" στη Nova, από εικόνα τι λέει; Γιατί εδώ που το βλέπω προβλεπέ στο HBO από cable over IP, η ποιότητα δεν είναι συγκλονιστική. Απλά ένα σχετικά αξιοπρεπές HD, τίποτα παραπάνω.