Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Αν οντως αρχισε να κανει τρυπες στα φτερα του, τοσο συντομα κιολας, αυτο σημαινει οτι ο δρακος ειναι ενα εφημερο ατου. Καποια στιγμη δεν θα εχει φτερα για να πεταει...

Εγώ αστείο το είπα για να τονίσω την μεγάλη αναμονή μέχρι το 2019. :flipout:

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να πετα αφού πρόκειται για μαγικά πλάσμα...

Targaryen-family-1005917.jpg

Ωραίος ο Jon πάντως.. :cool:
αφού λέει πρώτα στην Dany.. μην ακούς τι είπε η προφήτης ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά.. μπορεί να έκανε λάθος..

"είπε" μετά.. γιατί να μην το διαπιστώσουμε στην πράξη ?? :p :laugh:

.......

Να πω και για την Cersei κάτι που την έχω τώρα και εγώ No.1 στην λίστα μου όπως η Arya! :cool:

Για το τέλος της που φαντάζομαι..

Ενώ μέχρι τώρα έλεγα ότι μπορεί να παίξει κάτι με την προφητεία που την αφορά..
πλέον άλλαξα διάθεση, και σκέφτομαι ότι μπορεί να βρει τέλος από τα χέρια του τρελάρα του Euron!!
Δεν θέλει και πολύ να πάρει ανάποδες αυτός! :cool:

Βέβαια δεν θα με χάλαγε καθόλου εάν αναλάμβανε αποστολή και η Arya!
Σκέφτομαι τι πρόσωπο θα μπορούσε να βάλει!

Ίσως να καθάριζε πρώτα τον διαβολικό Septon της! :cool:

Ρε παιδια για ενημερώστε/βοηθηστε λίγο με τους Ταρκάρυεν....

1) Για ποιον λόγο πρεπει να ειναι απο εκει ο βασιλιάς και οχι απο πχ απο Μπαραθεον, Λαννιστερ κλπ?

Ο Aegon Targaryen ο Πρώτος, επονομαζόμενος και Κατακτητής, που ήρθε από την κατεστραμμένη Vallyria με 3 Δράκους και τις 2 αδελφές του, ήταν αυτός που κατάκτησε και ένωσε και τα 7 βασιλεια του Westeros. Άρα οι απόγονοι του είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι του Σιδερένιου Θρόνου. Όλοι οι άλλοι είναι δικαιωματικά ηγεμόνες μονο στα μικρότερα βασιλεια, Βορράς, Dorne κλπ.

2) Τι θέση στο γενεαλογικο δέντρο των Ταρκάρυεν εχει η Ντάνυ, ο αδερφός της (που πεθανε πρωτη σεζον) και η μανα του Τζον?
3) Τι ακριβώς είχε παιχτεί με την αδερφη του Νεντ? Προφανώς είχε κλεφτεί με τον αρχι-Ταρκάρυεν (τοτε ηταν βασιλιάς?) και εκαναν τον Τζον, αλλα τοτε ποιος ηταν βασιλιάς (ηταν αυτος ο mad king που εφαγε ο Jaime?) Καποιος Ταργκάρυεν η ο Μπαραθεον?

Τα εχω μπερδεμένα λίγο...

O mad King λεγόταν Aerys Targaryen, κατευθείαν απόγονος του Aegon που λέγαμε. Η Dany είναι κόρη του, ο Rhaegar, ο πατέρας του Jon, γιος του.

Ασχετο...αλλά αυτός ο jon snow, την φορεσια με το γουνακι απο πάνω το έχει χειμώνα / καλοκαίρι ? στην συνάντηση όλοι ήταν με ελαφρια ρούχα αυτός....το γουνάκι του....χαχαχα

Ρε παιδια για ενημερώστε/βοηθηστε λίγο με τους Ταρκάρυεν....

1) Για ποιον λόγο πρεπει να ειναι απο εκει ο βασιλιάς και οχι απο πχ απο Μπαραθεον, Λαννιστερ κλπ?
2) Τι θέση στο γενεαλογικο δέντρο των Ταρκάρυεν εχει η Ντάνυ, ο αδερφός της (που πεθανε πρωτη σεζον) και η μανα του Τζον?
3) Τι ακριβώς είχε παιχτεί με την αδερφη του Νεντ? Προφανώς είχε κλεφτεί με τον αρχι-Ταρκάρυεν (τοτε ηταν βασιλιάς?) και εκαναν τον Τζον, αλλα τοτε ποιος ηταν βασιλιάς (ηταν αυτος ο mad king που εφαγε ο Jaime?) Καποιος Ταργκάρυεν η ο Μπαραθεον?

Τα εχω μπερδεμένα λίγο...

1) Αυτη ειναι η βασιλικη οικογενεια.

Ο Μπαραθεον (ο χοντρος πουχε παντρευτει την Σερσει και πεθανε στο κυνηγοι μεθυσμενος στον πρωτο κυκλο και τον διαδεχτηκε ο υποτιθεμενος γιος του Τζοφρευ) με την βοηθεια του Σταρκ και του Λανιστερ εκαναν επανασταση εναντιον του πατερα της Νταινερυς (του τρελου βασιλια τον οποιο τελικα καθαρισε ο Τζειμι εξου και αναφερεται ως KING SLAYER) και του πηρε το θρονο.

2) Ο τρελλος βασιλιας Αιρις ειχε τρια παιδια.

α) Ριγκαρ πρωτοτοκος γιος και νομιμος διαδοχος του πατερα του
β) Βισερυς ο δευτερος γιος που ο Καλ Ντρογκο τον εκανε ψητο με το χυμενο χρυσαφι στο κεφαλι στον πρωτο κυκλο
γ) Νταινερυς

3) Ολοι νομιζαν οτι ο Ριγκαρ ειχε μπει αναμεσα στην Λιαννα Σταρκ αδερφη του Νεντ και τον Μπαραθεον (υπηρχε αγαπη εκει θεωρητικα) και την ειχε κλεψει αλλα τελικα εκεινη μονη της ειχε παει μαζι του και μαλιστα ειχαν κρυφοπαντρευτει και εκαναν και τον Χιονη τελικα.

Αρα ο νομιμος διαδοχος του θρονου ειναι ο γιος του πρωτοτοκου ο Χιονης κανεις αλλος. Ολοι οι αλλοι στην ουρα !!!!:FSGSFGS4:

Αυτη η φαση με το κλεψιμο εγινε επι βασιλειας Μπαραθεον πλεον και οταν κυνηγουσαν να σκοτωσουν ολους τους Ταργκαρυεν και τα παιδια τους για να μην εχουν αξιωσεις στον θρονο που ειχε κλεψει ο Μπαραθεον.

Οπότε εάν δεν κάτσει στον θρόνο ο Jon ή η Dany...
τσάμπα πήγε η ιστορία.. :p

Ααα και εδώ βρήκα ένα καλό άρθρο..

‛Game of Thrones’: Πόσα ξέρεις για τη νέα οικογένεια του Jon Snow;
Τώρα που έμαθες για την καταγωγή του Λευκού Λύκου, ώρα να μάθεις από πού πραγματικά κρατάει η σκούφια του.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...a-th-nea-oikogeneia-toy-jon-snow.4162717.html

Last edited:
Οπότε εάν δεν κάτσει στον θρόνο ο Jon ή η Dany...
τσάμπα πήγε η ιστορία.. :p

Οχι....... θα προκυψει σιγουρα νεος Ταργκαρυεν απο τον καρπο του ερωτα τους αυτο ειναι βεβαιο. Αυτος θα ειναι ο διαδοχος και πιθανος πρωταγωνιστης μελλοντικης spinoff σειρας προβλεπω.

Το σκέφτηκα και αυτό Kosh.. αλλά είπα ότι δεν θα προλάβει τόσα πολλά η 8η σεζόν.. :cool:

Έχω νέο avatar πλέον! :cool:
Jon + Dany = Love 4 Ever!! :p :laugh:

Το σκέφτηκα και αυτό Kosh.. αλλά είπα ότι δεν θα προλάβει τόσα πολλά η 8η σεζόν.. :cool:

Έχω νέο avatar πλέον! :cool:
Jon + Dany = Love 4 Ever!! :p :laugh:

Ενα μωρο θα βγει ρε συ.....θα του δωσουν και ονομα....και τελος .....μια σκηνη μονον ειναι μεσα στην μαυριλα θα ανατειλει ενας νεος πιθανος βασιλιας .

Εγω αλλο περιμενω απο την 8η σαιζον που θα πεθανουν οι περισσοτεροι πιστευω...

Πως θα συνεχιστουν οι δρακοι....ειναι το θεμα. Αν θα γεννησουν αυγα.....αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

...Πως θα συνεχιστουν οι δρακοι....ειναι το θεμα. Αν θα γεννησουν αυγα.....αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα...

Ας τους βάλουν φώλι απο αυγό στρουθοκάμηλου, μπορεί να τους πείσουν... Ιδιο μέγεθος είχε δείξει οτι έχουν :)

Εγω αλλο περιμενω απο την 8η σαιζον που θα πεθανουν οι περισσοτεροι πιστευω...

Πως θα συνεχιστουν οι δρακοι....ειναι το θεμα. Αν θα γεννησουν αυγα.....αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα...

Τα αβγά της Dany δεν ήταν τα τελευταία. Στις Νουβέλες Dunk and Egg αναφέρεται ότι υπάρχουν πολλά αβγά δράκου ακόμα. Κάθε πρίγκιπας των Targaryen έπαιρνε ένα για δώρο με τη γέννηση του.

1) ....

2) Ο τρελλος βασιλιας Αιρις ειχε τρια παιδια.

α) Ριγκαρ πρωτοτοκος γιος και νομιμος διαδοχος του πατερα του
β) Βισερυς ο δευτερος γιος που ο Καλ Ντρογκο τον εκανε ψητο με το χυμενο χρυσαφι στο κεφαλι στον πρωτο κυκλο
γ) Νταινερυς

3) Ολοι νομιζαν οτι ο Ριγκαρ ειχε μπει αναμεσα στην Λιαννα Σταρκ αδερφη του Νεντ και τον Μπαραθεον (υπηρχε αγαπη εκει θεωρητικα) και την ειχε κλεψει αλλα τελικα εκεινη μονη της ειχε παει μαζι του και μαλιστα ειχαν κρυφοπαντρευτει και εκαναν και τον Χιονη τελικα.

.....

Άρα από όλο αυτό το γενεαλογικό δέντρο προκύπτει ότι αφ' ενός ο Τζον ερωτεύτηκε και τα 'φτιαξε με την θεία του (Νταινερυς) !! αλλά και αφ' ετέρου τα 2 αδέλφια, Νταινέρυς και Ρίγκαρ είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, τουλάχιστον πάνω από 15+ χρόνια αφού οι 2 ερωτευμένοι είναι περίπου συνομήλικοι... σωστά ?

Τα αβγά της Dany δεν ήταν τα τελευταία. Στις Νουβέλες Dunk and Egg αναφέρεται ότι υπάρχουν πολλά αβγά δράκου ακόμα. Κάθε πρίγκιπας των Targaryen έπαιρνε ένα για δώρο με τη γέννηση του.
Θα είναι κλούβια τωρα τα αυγά μετα απο τοσο καιρο...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Άρα από όλο αυτό το γενεαλογικό δέντρο προκύπτει ότι αφ' ενός ο Τζον ερωτεύτηκε και τα 'φτιαξε με την θεία του (Νταινερυς) !! αλλά και αφ' ετέρου τα 2 αδέλφια, Νταινέρυς και Ρίγκαρ είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, τουλάχιστον πάνω από 15+ χρόνια αφού οι 2 ερωτευμένοι είναι περίπου συνομήλικοι... σωστά ?
Σωστα. Στα βιβλια ο john ειναι 1 χρονο μεγαλυτερος.

Θα είναι κλούβια τωρα τα αυγά μετα απο τοσο καιρο...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι μαγικά αβγά αυτά, δεν κλουβιάζουν (εκτος κι αν το budget είναι μικρό και δεν επιτρέπει πολλά ειδικά effe).