Δεν ξέρω παιδιά αν είμαι ο μοναδικός, αλλα θέλω να δω τους δράκους σουβλάκι και την Ντένη στα χέρια της σερσει.. Ζητάω πολλά; Α και τον Χιόνη βασιλιά των 7
Οπως ειδαμε οι δρακοι πλεον δεν ελεγχονται αν δεν τους καβαλαει καποιος. Γι αυτο απουσιαζαν οι αλλοι δυο και επρεπε τον drogo να τον καβαλαει η Dani. Τρεις δρακοι θελουν τρεις αναβατες.
Μιλαμε οτι με παρακαλαγε η γυναικα μου ολη μερα να μην το δω πρωι πρωι να του δουμε μαζι ( πρωτη φορα που βλεπει απο την αρχη ολα τα επεισοδια του κυκλου)
Ε κοιμηθηκε πριν μπει το ρεφρεν με τις Βαλκυριες και αρχισουν οι Ναπαλμ......
ΕΠΟΣ !!!!!!
υγ
Δεν υπαρχει περιπτωση να πεθανε ετσι αδοξα ο Τζειμι. Πιστευω οτι αυτος θα την καθαρισει την αδερφη του τελικα. Εκτος απο Kingslayer θα γινει και Queenslayer και Sisterslayer και loveslayer.
Αυτος που περιμενα να πεθανει ηταν ο λακες του αλλα αν προλαβα να δω αυτος τον εσωσε και τον εβγαλε εκτος ριπης....
υγ2
Μουφα τα Πατριοτ Κωστα. Θα ετοιμασουν S300 τωρα !!
Κατ' αρχάς ένα βιντεάκι με τις αντιδράσεις των φανς.. μη μου σκίζεις τα ρούχα..
Λοιπόν ένα βασικό ερώτημα που μένει για την υπόλοιπη σεζόν είναι που θα κλείσει η σειρά με το θέμα των White Walkers..
Το 2ο ερώτημα που θα φτάσει η ιστορία με τους Lannisters σε αυτήν την σεζόν..
Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να έχει λίγο ποικιλία και η επόμενη σεζόν..
Λοιπόν εάν δείτε το αρχικό trailer για την σεζόν αυτή στην αρχή του θέματος, θα δείτε ότι μείνανε μόνο κανά 2 σκηνές που δεν έχουμε δει ακόμη..
και αυτές οι σκηνές έχουν σχέση μάλλον με..
.. τους White Walkers..
Τώρα έχουμε και το Trailer για το επόμενο, που έβαλε ο Κώστας παραπάνω..
και το οποίο θα μπορούσε να έχει τίτλο..
Έχω και κότερο.. εεε δράκο.. πάμε μιά βόλτα ? ...
αλλά τελικά μάλλον έχει τίτλο Eastwatch και μάλλον θα ξεκινήσει τα γεγονότα
για να ασχοληθούμε με την παρέα που αφήσαμε στην άκρη ως τώρα..