Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Απο την στιγμη που ειπωθηκε μεταξυ τους καποια στιγμη - την κρισιμη- ενας απο τους δυο θα το θυμηθει ρε συ.

Ειτε ο Σαμ ειτε η γυναικα του. Και εκει θα κρεμασουν πολλα σαγονια.....μεχρι και τον δρακο βλεπω να δακρυζει σημερα λιγο ελειψε αλλωστε......δεν ειδες πως ανοιξαν οι κορες των ματιων του μολις μυρισε Ταργκαρυεν.... ? :flipout:

Χαχαχα.. καλά τι μου ήρθε τώρα.. :laugh:
Γιατί η Dany καίγεται να μάθει τι σήμαινε η φράση.. Μαχαίρι στην καρδιά ??

Λες να του πετάξει κανένα.. εσύ πέθανες μία φορά και έχασες τότε το δικαίωμα για τον θρόνο ?? :laugh:

Φωνάξτε τους δικηγόρους μου!! :laugh:

Littlefinger must die
Δε νομιζω να επεσε τοσο ευκολα στην παγιδα του η Αrya...
Αρχισε να υπαρχει διχόνοια στο Σταρκέικο...

M αρεσει που ελεγε οτι θελει στρατο ο Jon και τελικα πανε 7 ατομα να σκιαξουν τους Αλλους...
Πασιγνωστος ο Μορμοντ παντως...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

O Jon και η παρέα του πάνε απλά να πιάσουν έναν "άλλο" αιχμάλωτο τώρα..

Ακόμη ένα βιντεάκι για τις ιστορίες του 5ου!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλά το σενάριο με τους 7 μου μοιάζει κάπως ηλιθιο.. Κακό σενάριο το συγκεκριμένο για την σειρά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί.. ?? :cool:
Πόσοι έπρεπε να πάνε για να πιάσουν έναν αιχμάλωτο ??

Το ζήτημα είναι να στήσουν "ενέδρα" χωρίς να τους πάρουν πρέφα όλοι.. και βασικά ο King.. :cool:
Αυτοί ίσως ποντάρουν να πετύχουν κανέναν απομονωμένο "άλλο" και να τον πιάσουν εύκολα..

* Δεν ξέρω επίσης εάν είχαν προλάβει να λάβουν την προειδοποίηση από τον Bran... μάλλον όχι...

Last edited:
Και νομίζω καταλαβαίνω ποιος είναι ο πιό αχρείαστος χαρακτήρας από την παρέα! :cool:

Και εδώ οι αντιδράσεις στο μπαράκι! :D

..........................
Πάντως η κίνηση του Davos, να αναστήσει τον οίκο των Baratheon δεν είναι και τόσο αθώα.Ο Jon σα βασιλιάς που είναι μπορεί να κάνει το Gendry νόμιμο γιο του Robert και διεκδικητή του θρόνου...

Δεν ξέρω αν θα παίξει κάποιο σημαντικό ρολο ο Gendry στην συνεχεια.
Εγώ νομίζω ότι οι σεναριογράφοι βρήκαν τρόπο να τον ξεφορτωθούν .... στο επόμενο τον βλέπω να μας αποχαιρετά και αυτός..

A και κάτι άλλο .. θεωρώ τις 2 σκηνές που είδαμε στο τελευταίο με τον δράκο τις πιο εντυπωσιακές έως τώρα..

Γιατί.. ?? :cool:
Πόσοι έπρεπε να πάνε για να πιάσουν έναν αιχμάλωτο ??

Το ζήτημα είναι να στήσουν "ενέδρα" χωρίς να τους πάρουν πρέφα όλοι.. και βασικά ο King.. :cool:
Αυτοί ίσως ποντάρουν να πετύχουν κανέναν απομονωμένο "άλλο" και να τον πιάσουν εύκολα..

* Δεν ξέρω επίσης εάν είχαν προλάβει να λάβουν την προειδοποίηση από τον Bran... μάλλον όχι...
Ναι οκ αλλα ρε φιλε παρε κι αλλους μαζι σου...
Ο Night's King παντως εχει τρομερη δυναμη εδιωξε τα κορακια με ενα βλεμμα, με τους δρακους θα κανει κατι παραπανω ισως για να αποκτησει και καποιον...
Αναμενεται επικη μαχη και τα ποδάρια των 7 θα φτάσουν στην πλατη απ το τρεξιμο, τι θα γινει ομως αν δεν παρουν αιχμαλωτο?

Δεν ξέρω αν θα παίξει κάποιο σημαντικό ρολο ο Gendry στην συνεχεια.
Εγώ νομίζω ότι οι σεναριογράφοι βρήκαν τρόπο να τον ξεφορτωθούν .... στο επόμενο τον βλέπω να μας αποχαιρετά και αυτός..

A και κάτι άλλο .. θεωρώ τις 2 σκηνές που είδαμε στο τελευταίο με τον δράκο τις πιο εντυπωσιακές έως τώρα..

Δεν ξέρω.. αλλά στην συζήτηση που έκανε με τον Jon..
φάνηκε ότι οι παραγωγοί τον θέλουν να παίξει έναν ρόλο στην συνέχεια..

Μάλλον θα μείνει για τώρα πιστεύω.. και αργότερα βλέπουμε..

Εδώ του φτιάξανε κοτσάμ σφυρί!! :cool:

Νομίζω άλλος χαρακτήρας είναι πιο αχρείαστος..

.............

Fixxxer νομίζω ότι σαφώς δεν πάνε να τα βάλουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους..

Θα δούμε τι θα γίνει!

Και η απόφαση της Cersei για συνάντηση ανέτρεψε εντελώς τις σκέψεις που κάναμε ως τώρα..
και θα παιχτούν άλλα πράγματα πλέον !!!

.............

Και το ότι δεν έχει μιλήσει ο Jon με τον Bran είναι σαφώς ένα μείον στην υπόθεση με τους walkers..

Last edited:
Game of Thrones, ‛Eastwatch’: The Mother We Share
Όσα είδαμε στo 5o επεισόδιο της 7ης σεζόν - €œGame of Thrones.
http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...e-of-thrones-recap-705-eastwatch.4804649.html

Απολαυστικό review! :cool:
.. και μερικά ακόμη για περισσότερο ψάξιμο!

Game of Thrones: Rhaegar Targaryen Actor Confirmed by HBO Hack?
http://screenrant.com/rhaegar-targaryen-actor-wilf-scolding-game-thrones-flashbacks/

Game of Thrones Episode 6 Detail Hints At White Walker Reveal
http://screenrant.com/game-thrones-season-7-episode-6-white-walker-detail/

Game of Thrones: The Night King’s Identity & Backstory Explained
http://screenrant.com/game-thrones-night-king-identity-backstory/

ο πρωτος απο τους 7 που μοιαζει αναλωσιμος ειναι ο μπεκρης που κουβαλανε...

Ελπιζω παντως να του εχει κοψει του Χιονη να τους οπλισει με βαλυριανο ατσαλι, διαφορετικα ειναι γκασμας.....

@Kosh εχει βγει βρωμα οτι ναι θα πεθανει ο μπεκρης και μετα ποιος θα ξαναναστησει τον Βeric αν σκοτωθει κι αυτος...

Πρεπει να βγει το βιβλιο asap (αληθεια εχει απαντησει ο Μαρτιν γι αυτο?)

Η σειρα παντως τρεχει πολυ γρηγορα...

ο πρωτος απο τους 7 που μοιαζει αναλωσιμος ειναι ο μπεκρης που κουβαλανε...

Ελπιζω παντως να του εχει κοψει του Χιονη να τους οπλισει με βαλυριανο ατσαλι, διαφορετικα ειναι γκασμας.....

Το βαλυριανο ατσάλι είναι πιο πολύτιμο από χρυσαφι. Το μυστικό για την κατασκευή του χάθηκε μαζί με τη Valyria. Σε όλο το Westeros υπάρχουν όλα κι όλα 400 σπαθιά από αυτό το μέταλλο και οι μεγάλοι Οίκοι τα φυλάνε σαν τα ματια τους.

@Kosh εχει βγει βρωμα οτι ναι θα πεθανει ο μπεκρης και μετα ποιος θα ξαναναστησει τον Βeric αν σκοτωθει κι αυτος...

Πρεπει να βγει το βιβλιο asap (αληθεια εχει απαντησει ο Μαρτιν γι αυτο?)

Δεν υπαρχει περιπτωση πλεον να προλαβει ο Μαρτιν τις εξελιξεις της σειρας με τα βιβλια του. Εχει μεινει αρκετα πισω......και θα θελει να τα γραψει οπως θελει οχι τσατρα πατρα....

Αν πεθανει ο μπεκρης θα τον ανασταινει ο Hound λογικα.....αφου εχει αρχισει και γινεται πιστος.....ετσι νομιζω. Δεν ειναι τυχαιο που ενταχθηκε στην ομαδα....

Το βαλυριανο ατσάλι είναι πιο πολύτιμο από χρυσαφι. Το μυστικό για την κατασκευή του χάθηκε μαζί με τη Valyria. Σε όλο το Westeros υπάρχουν όλα κι όλα 400 σπαθιά από αυτό το μέταλλο και οι μεγάλοι Οίκοι τα φυλάνε σαν τα ματια τους.

Εστω.

Δρακογυαλο τωρα που βρηκε πολυ ......κατι......που πανε ξυπολητοι στα αγγουρια ?

Κωστα νομιζω οτι καποιοι μετρημένοι στα δαχτυλα του ενος χεριου ξερουν να φτιαχνουν ξιφος απο βαλυριανο ατσαλι αλλα νομιζω οτι ειναι στο Essos...
Στη σειρα μας εχουν δειξει να φτιαχνουν σπαθι απο το σπαθι του Νed Stark...

@Kosh ετσι κι αλλιως αργα το παει ηταν να βγει φετος αλλα ας το βγαλει σε ενα χρονο αρκει να διαβασουμε την "αληθινη" ιστορια...

Γκασμάς!! :laugh:
Θα ξέρεις και την Γκασμαδία! :p

Κατά σειρά σπουδαιότητας χαρακτήρα την παρούσα στιγμή τους βάζω..

Jon Snow
Jorah
Beric
Gendry
Sandor
Thoros
Tormund

Μπεκρή θα λέτε τον Thoros..
Ίσως τελείωσε η αποστολή του πλέον..

Το είχα αναφέρει και πριν ότι αναμένω να δω τον σημαντικό ρόλο που άφησαν να εννοηθεί οι παραγωγοί ότι μπορεί να παίξουν
ο Beric κυρίως, και ο Sandor..

Χμ.. θα είναι άραγε η τελευταία τους σκηνή σε αυτά τα 2 επεισόδια ??
Έχω την εντύπωση ότι κανονικά τους φυλάνε για κάτι ιδιαίτερο!

Είπα και για τον Gendry..

Οπότε μένουν οι άλλοι..

.............................................

Αναρωτιέμαι εάν ο Martin τα έχει ήδη σχεδιασμένα μέχρι το τέλος εδώ και καιρό..
Και εάν η σειρά όπως πάει τώρα μπορεί να επηρεάσει το τι θα γράψει..

Και σκέφτομαι ότι με όλα αυτά μπορεί να είναι κάπως σχετικό το ποιά είναι/θα είναι.. η αληθινή ιστορία στο τέλος στα βιβλία.. :cool:
Ίσως ο Martin να έκανε τελικά κάποιο συμβιβασμό κάπου για χάριν της σειράς!

Last edited:
Ο Μαρτιν τους εχει δειξει εναν δρομο για το τελος, αυτος βεβαια στα βιβλια θα ακολουθησει τον δικο του...