Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
578.jpg

Το είδατε ?? :cool:
Όπως φαίνεται η παρέα είναι στην αντίθετη πλευρά!

..........................

How Game Of Thrones May Have Confirmed A Huge Tyrion Theory
http://www.cinemablend.com/televisi...rones-may-have-confirmed-a-huge-tyrion-theory

Ο Ντοντάριον είναι ειδικός στο να πεθαίνει και να ζωντανεύει - και στο Fortitude που έπαιζε, τα ίδια έκανε...:)

εντιτ

το 5ο δεν μου άρεσε, πολύ νωθρό και δεν προχώρησε πολύ την ιστορία... Οι εκκρεμότητες πολλές και τα επεισόδια λίγα πλέον.

Αυτό που πλέον διακτινιζονται από τη μια περιοχή στην άλλη έχει καταντήσει αηδία. Πολλή χολιγουντιανή τσαπατσουλια πλέον. Δυστυχώς.

Εμενα μου αρέσει που προχωρα γρήγορα. Στις πιο παλιές σεζόν υπήρχαν αρκετά βαρετά επεισόδια. Από τις κορυφαίες η εβδομη αν όχι η κορυφαία..

Γιατί.. ?? :cool:
Πόσοι έπρεπε να πάνε για να πιάσουν έναν αιχμάλωτο ??

Το ζήτημα είναι να στήσουν "ενέδρα" χωρίς να τους πάρουν πρέφα όλοι.. και βασικά ο King.. :cool:
Αυτοί ίσως ποντάρουν να πετύχουν κανέναν απομονωμένο "άλλο" και να τον πιάσουν εύκολα..

* Δεν ξέρω επίσης εάν είχαν προλάβει να λάβουν την προειδοποίηση από τον Bran... μάλλον όχι...

Απλά κατα την ταπεινή μου άποψη μου είναι γελοίο το όλο αυτό σενάριο του να πιάσουν ένα ζόμπι αιχμάλωτο... Για να πειστούν οι άλλοι...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το σωστό δεν θα ήταν να πάει στους πάγους η ξανθιά μόνη της, πάνω σε έναν δράκο ? Να δουλέψει ένα 8ωρο και να εξαφανίσει τα ζόμπις - ή τουλάχιστον να αποδυναμώσει τον στρατό τους όσο να τελειώσει τις δουλειές της με την Σέρσευ, πριν ξαναασχοληθεί μαζί τους... Εκτος αν έχουν πρόβλημα οι δράκοι στον πάγο, οπότε πάω πάσο...

Αυτό με τον διακτινισμό, ναι, δείχνει μια βιαστική προχειρότητα... Το Westeros είναι ολόκληρη ήπειρος, δεν είναι όσο η Βρετανία (που της μοιάζει)...

Απλά η σεζόν έχει κόψει το πολύ μπλα-μπλα ενδιάμεσα στα ταξίδια.. και στο πάει στο γρήγορο.. :cool:

.............

Νέα πατάτα για το HBO..
το HBO Spain έβγαλε το 6ο επεισόδιο στον αέρα!!
:laugh:

https://winteriscoming.net/2017/08/15/game-thrones-episode-706-leaks-discuss/

Και εκεί που ανοίγεις την TV σου.. βλέπεις ότι έχεις να δεις το 6ο επεισόδιο τώρα!! :p
WTF ???? :laugh:

Last edited:
Ωχ!!!
πέτυχα κάτι αφίσες που βλέπω ότι κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό..
για το φινάλε της σεζόν.. (στηρίζονται σε κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν..)

.. και πάγωσε το αίμα μου !! :cool:

Ας μην τις βάλω προς το παρόν..

Ωχ!!!
πέτυχα κάτι αφίσες που βλέπω ότι κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό..
για το φινάλε της σεζόν.. (στηρίζονται σε κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν..)

.. και πάγωσε το αίμα μου !! :cool:

Ας μην τις βάλω προς το παρόν..
Να τις βαλεις σε σποιλερ...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα τις βάλω μετά το επεισόδιο! :p

Κάτι άλλο που διάβασα..
Όπως είδατε η Cersei ετοιμάζει να κάνει π***τιά στην Dany και τον Jon..

Με τις νέες καταστάσεις που θα γίνουν και θα δούμε..

.. λένε ότι θα το πάει ακόμη πιο πέρα το πράγμα!

Λένε ότι στο τέλος θα θελήσει να αφήσει τους Walkers να καθαρίσουν τους άλλους για πάρτι της!

Εύχομαι να βρει κακό ψόφο !!!

Παιδιά δυστυχώς το σενάριο που διέρρευσε για την 7 σεζόν είναι αληθινό. Επειδή όπως είπα πριν δεν αντέχω στον πειρασμό το διάβασα προηγούμενος και ήξερα τι θα γινόταν στο 6. Το επεισόδιο ήταν απίστευτο και για εμενα που ήξερα τι θα γίνει φαντάζομαι για αυτούς που δεν ξέρουν.
Τέλος όμως για εμενα το διάβασμα ....