Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Πάντως έχουν αρκετές μούφες οι μαχες... Δηλαδή πόσους έπρεπε να φανε οι suicide squad χωρίς να χαθεί ούτε ένας; Κανονικά σε λίγα λεπτά έπρεπε να έχουν όλοι μπλε μάτια :)
Αυτό με τις αλυσίδες οκ ούτε παραγγελία να ήταν άσε που η αναμονή μεχρι να παγώσει η λίμνη ήταν για γέλια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μιλάτε λες και είναι πρώτη φορα που βλέπετε μούφες σε σειρές/ταινίες.. Οι suicide squad έχασαν 4-5 άτομα αν θυμάμαι σωστά, 2 με την αρκούδα, ο Thoros και 2 στην λίμνη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Καιρός ήταν.. προσωπικά έριχνα τρελούς ύπνους με την παρανοϊκή πλοκή και τους αμέτρητους χαρακτήρες.. έλεος πια..

Είμαστε στην τελική ευθεία. Οι βασικοί παίχτες είναι πια δεδομένοι.
Και εγώ συμφωνώ ότι μερικές φορές μας έπαιρνε ο ύπνος..Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάνε στην άλλη άκρη και οτι τους κατεβαίνει στο κεφάλι να το βάζουν στο σενάριο για να τρέξουνε την υπόθεση....άντε να προσγειωθεί και το εντερπραιζ να τους το διακτηνισει όλους μαζί στο kings landing να γλιτώσουμε χρόνο από 2/3 επεισόδια...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιλάτε λες και είναι πρώτη φορα που βλέπετε μούφες σε σειρές/ταινίες.. Οι suicide squad έχασαν 4-5 άτομα αν θυμάμαι σωστά, 2 με την αρκούδα, ο Thoros και 2 στην λίμνη..

Άλλο αυτό. Έχασα την μπάλα με το ποιοι πήγανε και ποιοι πέθαναν.

Αν και μείναμε στην εικόνα των 7 το είχαν δείξει λίγο από το 5ο επεισόδιο..
ότι πίσω τους πήγαν ακόμη 3.. για να γίνουν αναμενόμενα αναλώσιμοι.. :cool:

Εάν δεν βλέπαμε αυτές τις φάσεις με τους δράκους.. τι τους έχουμε.. για φιγούρα ?? :p

Ωραία το φέρανε οι παραγωγοί!
Τώρα έχει ενδιαφέρον με τον Ice Dragon!

Λοιπόν στο φινάλε θα ευχαριστηθείτε καλό μπλα-μπλα και ανατροπές!! :cool:

Τέρμα οι "μάχες" ..
Και άμα δεν κάνουμε πόλεμο.. κάνουμε.. :p

Ευχαριστημένοι ?? :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Και εγώ συμφωνώ ότι μερικές φορές μας έπαιρνε ο ύπνος..Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάνε στην άλλη άκρη και οτι τους κατεβαίνει στο κεφάλι να το βάζουν στο σενάριο για να τρέξουνε την υπόθεση....άντε να προσγειωθεί και το εντερπραιζ να τους το διακτηνισει όλους μαζί στο kings landing να γλιτώσουμε χρόνο από 2/3 επεισόδια...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σε καλά ακόμη γελάω

Ακούστε σκεπτικό τώρα ... Ο Night King όπως είδαμε πιο παλιά ζωντανεύει χιλιάδες νεκρούς με ένα απλό σήκωμα των χεριών. Για να ζωντανέψει τον Δράκο χρειάστηκε να τον ανασύρουν από το νερό και να τον αγγίξει με το χέρι του. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ίσως επειδή είναι δύσκολο, πιο μεγάλος κλπ. Μετά σκέφτηκα μήπως είναι γιατί δεν ζωντάνεψε απλά τον Δράκο αλλα των μετάτρεψε σε White Walker? Και ο λόγος είναι ότι η νεκροί από ότι έχουμε δει το σώμα τους φθείρεται με αποσύνθεση με την πάροδο του χρόνου. Αν συμβεί το ίδιο με τον δράκο τότε σε μερικές μέρες-εβδομάδες δεν θα μπορεί να πετα..:idea:

"Απολογήθηκαν" και οι παραγωγοί..

http://roxx.gr/2017/08/22/o-skinoth...sia-sto-poso-paraloga-grigora-symvainoun-ola/

αλλά όπως λένε και αυτοί και εγώ ήμουν από αυτούς που δεν ενοχλήθηκαν..
γιατί απλά καταλάβαινα ότι δεν υπάρχει χρόνος στα επεισόδια που μένουν για ενδιάμεσες σκηνές..

.....

Χμμ.. μπορεί georget .. :cool:

Ή θέλανε να τονίσουν ότι ο δράκος θα δεθεί με τον King! ... ότι είναι δικός του τώρα!!
Και βέβαια η σκηνή με το μάτι του σου πάγωσε το αίμα! :p

.....

Κοιτάω τι λέγατε στο 1ο επεισόδιο της σεζόν!
Πολλοί είχαν βαρεθεί τότε .. :p

Last edited:
Εχει δικιο ο georget. Οταν ανασταινει νεκρους το κανει μαζικα με ενα νευμα. Οταν μετατρεπει καποιον σε whitewalker το κανει με αγγιγμα οπως ειχαμε δει πριν μερικες σεζον με τα μωρα.

Ομως τα μωρα ηταν ζωντανα κατα την μετατροπη ενω ο δρακος οχι. Μαλλον ειπε να μην το ρισκαρει γιατι φανταζομαι πρωτη φορα μετετρεπε δρακο :p

Καλώς! :cool:

Αναρωτιέμαι πάντως ακόμη εάν θα δούμε τον Jon να συναντάει επιτέλους τον Bran..
ή θα του στείλει πάλι κανένα κοράκι με τα μαντάτα.. :p

Αλλά μάλλον δεν θα προλάβει τώρα το κοράκι! :p
Θα μάθει τα νέα ο Jon μάλλον κατόπιν εορτής! :laugh:

Αυτός ο Bran μας γκασ..... μέχρι να αρχίσει να μιλάει!! :p
Και έχει να πει πολλά για διάφορους!

Last edited:
Για να κανουμε ενα recap.

1) Ο night king ειναι ενας και μοναδικός? Ο πρωτος απεθαντος?
2) Τον δημιουργησαν τα βλαμενα του δάσους και μετα δεν μπορουσαν να τον σκοτώσουν? Θυμιστε μου γιατι τον δημιουργησαν και γιατι ο night king στράφηκε εναντίον τους.
3) Οι white walkers ειναι ανθρωποι που εχει σκοτωσει ο night king και τους εχει "ακουμπήσει" :p ετσι ωστε να ειναι υπαρχηγοι του?
4) Το βρεφος που είχαμε δει σε προηγουμενη σεζόν (disturbing scene, δεν επρεπε να την δειξουν...) παιζει καποιο ειδικο ρόλο? Ειναι συγκεκριμένος χαρακτήρας?
5) Οποιους μετατρεπει ο καθε white walker πεθαινουν μαζι του ?

1 - Ναι.. ήταν ο 1ος..
2 - Για να τα βοηθήσει στον πόλεμο με τους πρώτους ανθρώπους.. και μετά θέλησαν να γίνουν ανεξάρτητοι..
3 - Κάπου διαβάζω ότι μπορεί να τους έφτιαξαν και αυτούς τα παιδιά του Δάσους.. όχι ο King..
4 - Δεν ξέρω.. δεν θυμάμαι..
5 - Έτσι φάνηκε!

Εδώ έχουμε 2 καλά άρθρα..
(δεν τα έχω κοιτάξει καλά..)

Game of Thrones: White Walkers and Wights Explained
http://screenrant.com/game-thrones-white-walker-wight-difference-explained/

Game of Thrones: The Night King’s Identity & Backstory Explained
http://screenrant.com/game-thrones-night-king-identity-backstory/

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Για να κανουμε ενα recap.

1) Ο night king ειναι ενας και μοναδικός? Ο πρωτος απεθαντος?
2) Τον δημιουργησαν τα βλαμενα του δάσους και μετα δεν μπορουσαν να τον σκοτώσουν? Θυμιστε μου γιατι τον δημιουργησαν και γιατι ο night king στράφηκε εναντίον τους.
3) Οι white walkers ειναι ανθρωποι που εχει σκοτωσει ο night king και τους εχει "ακουμπήσει" :p ετσι ωστε να ειναι υπαρχηγοι του?
4) Το βρεφος που είχαμε δει σε προηγουμενη σεζόν (disturbing scene, δεν επρεπε να την δειξουν...) παιζει καποιο ειδικο ρόλο? Ειναι συγκεκριμένος χαρακτήρας?
5) Οποιους μετατρεπει ο καθε white walker πεθαινουν μαζι του ?

1) Και τα παιδια του δασους ηταν αθανατα. Μαλιστα το ενα που πεθανε στη σπηλια με το κορακι με τα τρια ματια ηταν παρον οταν δημιουργησαν τον nightKing
2) Ειχε πει οτι τον δημιουργησαν για να σταματησει τους πρωτους ανθρωπους που κατεστρεφαν τη φυση. Μετα ομως δεν μπορουσαν να τον ελεγξουν.
3) Οι White Walkers δεν πρεπει να ηταν νεκροι οταν τους δημιουργησε. Οπως μετετρεψε σε white walker το μωρο.
4) Οχι. Ηταν η πρωτη σκηνη που ειδαμε τον NightKing, μας εδειξε που κατεληγαν τα αρσενικα μωρα (δεν θυμαμαι το ονομα εκεινου που ειχε μια καλυβα με γυναικες τα παιδια του) και πως δημιουργουνταν οι white walkers.
5) Λογικα θα χαθει ολη η μαγεια που τους κρατα ζωντανους αν πεθανει ο King.

Σας ευχαριστώ και τους 2.

Ειδικα το κομματι με τα αρσενικά βρέφη τωρα το ξαναθυμηθηκα! Κερατάδες μας τα ειχαν πρηξει με ενα σκασμό λεπτομέρειες.

[FONT=&quot]Eίχαμε εξελίξεις , είχαμε ευκολίεςσε στο 6ο επεισόδιο , ελπίζω να έχουμε στο επόμενο ένα καλό φινάλε ![/FONT]

Το άρθρο παραπάνω λέει..

Led by the Night King, who was the first and most powerful of them, the White Walkers are a humanoid race of ice creatures.
They are thousands of years old and possessed of powerful ancient magic.
Like the Night King, they were created by the Children of the Forest to help them in their war with the First Men
..

Εάν είναι έτσι ίσως κάποιοι να είναι ανεξάρτητοι από τον King.. οπότε ο Jon θα πρέπει να τους καθαρίσει όλους..
Αυτό θα αφαιρεί και την ευκολία που φάνηκε στο τελευταίο.. ότι καθαρίζοντας τον King ξεμπερδεύεις! :p

Αυτή η ιστορία με το μωρό και τα άλλα παιδιά.. δηλαδή.. οι white walkers του King πρέπει να μεγαλώνουν κιόλας..

Σας ευχαριστώ και τους 2.
Ειδικα το κομματι με τα αρσενικά βρέφη τωρα το ξαναθυμηθηκα! Κερατάδες μας τα ειχαν πρηξει με ενα σκασμό λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε 20 σεζόν για να μας τα εξηγήσουν όλα καλά!! :p

Και μετά θέλουνε να βγάλουνε κάμποσα spin-off!! :cool:

Last edited:
Ε φυσικα μεγαλωνουν οι whitewalkers . Σαν παπουδια ειναι ολοι ριτιδιασμενοι και με γενια. Ποιο το νοημα να μετατρεπεις ενα μωρο αν δεν θα μεγαλωσει;... Εχω ομως την εντυπωση οτι ο δρακος δεν θα μεγαλωσει αλλο γιατι ηταν νεκρος.
Και ο NightKing ηταν ζωτανος οταν τον μετετρεψαν. Δεμενος σε ενα δεντρο και του εβαλαν στην καρδια...δρακογυαλο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

"Πρόσθεσε βέβαια ότι δεν πειράζει από την στιγμή που η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία...."

H ρίζα του κακού σε όλες τις καλές σειρές.
Νομίζω κάτι τέτοιο είπαν και οι παραγωγοί του Lost στα τελειώματα...

Στο κάτω-κάτω, γιατί τόση βιασύνη ? - δεν τους έπαιρνε να βγάλουν 3-4 επεισόδια ακόμα προκειμένου να μην αφήνουν κενά και να μην αδικούν την λογική? Δεν ήταν σίγουρη η εμπορική επιτυχία?