Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Αύριο πρωί - πρωί με την δροσούλα και τον πρωινό καφέ!! :music-smiley-005:

..............

Ααα και 2 συμβουλές από τους ειδικούς που μπορείτε να συνδυάσετε! :p :laugh:

Το καλύτερο σεξ γίνεται στις... 7:30 το πρωί!
http://www.protothema.gr/zoi/article/704524/to-kalutero-sex-ginetai-stis-730-to-proi/

Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex
http://www.protothema.gr/marie-clai...hrones-einai-pio-pithano-na-kanoun-sex-other/

Πρέπει να το κοιτάξουμε εάν σε 8-9 μήνες θα έχουμε αύξηση των γεννήσεων! :p :laugh:

Last edited:
Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

...
Το καλύτερο σεξ γίνεται στις... 7:30 το πρωί!
http://www.protothema.gr/zoi/article/704524/to-kalutero-sex-ginetai-stis-730-to-proi/

Aντε κι ανησύχησα... Εγώ πίστευα οτι είναι καλύτερα πριν τον βραδινό ύπνο ...
Θα κρατήσω το λινκ να της το τρίψω στα μούτρα αν υπάρξει προβληματισμός κανα βράδυ... :)))

...Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex
http://www.protothema.gr/marie-clai...hrones-einai-pio-pithano-na-kanoun-sex-other/...

Nαί... 10 βραδιές τον χρόνο... :)))

εντιτ...

Αν και τώρα με τις τηλεμεταφορές και τους διακτινισμούς, δεν προλαβαίνεις ούτε το σώβρακο να βγάλεις... Παλιά ήταν αλλιώς... Ταξίδευε πχ. η Αρυα με τον Σκύλο και προλάβαινες να πηδήξεις, να κάνεις ντους και να τσιμπίσεις και κάτι...

Last edited:
... Φινάλε αντάξιο της σεζόν. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
da6bbe0d689c9614e12300c3b808d0ad.jpg
75104de30552c72d5a052dd47f12d985.jpg
96304f8011bd89cec4992ccccebdcf0b.jpg

Last edited:
Λοιπόν στο φινάλε θα ευχαριστηθείτε καλό μπλα-μπλα και ανατροπές!! :cool:

Τέρμα οι "μάχες" ..
Και άμα δεν κάνουμε πόλεμο.. κάνουμε.. :p

Ευχαριστημένοι ?? :p

Εγώ το έλεγα ότι θα έχει μπλα-μπλα το φινάλε! :p
Φαγωθήκατε! :p

Αλλά έχει σασπένς! :cool:

Γυναίκα ετοιμάσου.. με "φούντωσε" η καρ...... η Cersei!! :p :laugh:

Είμαι στην μέση.. μάλλον κρατάνε τα καλά στο τέλος! :cool:

Πωπωπω.. αυτά είναι !!!! :music-smiley-005:

Άντε του χρόνου πάλι εύχομαι.. να είμαστε καλά!! :D

Τέτοιο συναίσθημα (και αναμονή..) είχα ξανά μετά το τέλος του 2ου σε LOTR και Hobbit!! :cool:

Μπράβο Jon αγόρι μου!!! ...

.. ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑ!!! :cool: :music-smiley-005:

Επανάληψη και εμπέδωση το βράδι..
και απ' αύριο ξεσαλώνουμε!! :p

Ωπππ!! .. τώρα που τα ξαναδιαβάζω.. νομίζω ότι οι παραγωγοί κόψανε πολύ σημαντική σκηνή..
.. που πιστεύω ότι ήταν σίγουρο ότι θα βάλουν!! :eek:

Αύριο θα σας το δείξω αναλυτικά!

Ερωτηση για τον
Littlefinger.

Εχω την εντύπωση οτι τελικά "ακλαφτος" πήγε.
Δολοπλοκίες ολες τις σεζόν και ακομα να καταλάβω ποιος ηταν ο τελικός του στόχος.
Βασίλειο είχε (αφου ειχε σκοτώσει την τρελή θεία που είχε παντρευτεί) και πιστεύω πως ηταν απίθανο να είχε βάλει στο μάτι του την Σανσα απο τη πρώτη σεζόν για να γινει βασιλιάς του βορρά (εκτος αν ηταν επικά ανώμαλος και παιδόφιλος, κατι που μαλλον δεν ηταν).

Με απογοήτευσε τελικά πολύ η εξελιξη και η κατάληξη αυτου του χαρακτήρα.

....σαν φαν και γω της σειρας κατα τη γνωμη μου αυτη η σεζον (δεν εχω δει το σημερινο Ε07) σε σχεση με τις προηγουμενες περα απο 2-3 σημεια απεχει μακραν σε δραση αγωνια δολοπλοκιες κτλ που μας ειχαν συνηθισει η προηγουμενες. για μενα....οπως την ειδα μου φενεται οτι απλα την βγαλανε για να γεμισουν τον τηλεοπτικο χρονο.γνωμη μου παντα.

@ vadergr

Και εγώ..

δεν ξέρω ειλικρινά τι ζητούσε τελικά..

Νομίζω ήταν κάτι σαν όπου φυσάει ο άνεμος.. έκανε κάθε φορά τα σχέδια του..
στήνοντας δολοπλοκίες και τέτοια.. και εάν πίστευε ότι έχει κάτι καλύτερο πήγαινε προς τα εκεί..

Σαφώς είχε μία εμμονή με τους Stark!

Τελικά όμως πήρε αυτό που του άξιζε!
Δεν ήταν λίγα αυτά που είχε κάνει..

Τον είχαν στο μάτι οι περισσότεροι φανς..

Τελικά όλη αυτή η παράξενη ιστορία μεταξύ Arya και Sansa..

.. ήταν απλά για να μας ψαρώσουν.. και να θολώσουν τα νερά φαίνεται!

Δεν ηταν για να θολώσουν τα νερά διοτι η
Σανσα οντως πιστεψε στιγμιαία τον μακαρίτη :p και εστειλε την Μπριεν Νότια.
Η Σανσα προφανώς αφυπνίστηκε απο την ζορικη συναντηση με την μικρή της αδερφή στο προηγούμενο επεισόδιο. Οχι οτι δεν ειχε στη μπουκα τον μακαρίτη...

Η πλάκα ειναι οτι του καταλογίζει γεγονότα απο τις πρώτες σεζόν που κυριολέκτικά δεν τα θυμόμουν καν :p

Game of Thrones: How Could The Night King Bring Down The Wall?

http://screenrant.com/game-thrones-how-night-king-bring-down-wall/

Παίζουν διάφορα.. αλλά..
Κοντός ψαλμός.. :cool:

Από μία πλευρά..

.. ήταν ξεκάθαρο το πράγμα!

Μπλέ φωτιά!
Η δράση της.. (όπως το περίμενα τελικά..) ήταν ανάλογη με την δράση των δράκων όταν κατέστρεφαν τον πάγο στο 6ο επεισόδιο!

Κάπου έψαχνα να δω τι γίνεται όταν πας να παγώσεις απότομα ένα μεγάλο κομμάτι πάγου.. δεν βρήκα κάτι..

Στο θέμα της μαγείας δεν είναι ξεκάθαρο το πράγμα πως έπεσε..

Στην παρούσα στιγμή θα δεχτώ την αποψη ότι το τείχος έπεσε μέσα και κοντά στην θάλασσα,
όπου μπορούμε να πούμε ότι δεν υπήρχε μαγεία να το προστατεύει..
και από εκεί περάσανε..

@ vadergr

Δεν αντιλέγω...

ότι τον πίστευε, και την επηρέαζε.. απλά το παραπαίξανε οι 2 αδερφές μεταξύ τους..
για να ψαρώσουν εμάς..
αντί να κάτσουν να τα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.. ίσως και με την βοήθεια του Bran τελικά..

Όπως φαίνεται βοήθησε και αυτός να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.. απλά δεν το είδαμε..

Last edited:
Εχοντας δει και το 7ο, λέω οτι τα αιμομεικτικάπεριστατικά - βάσει λογικής - δεν θα έχουν καλή κατάληξη... Οπως δεν είχαν ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Εχοντας δει και το 7ο, λέω οτι τα αιμομεικτικάπεριστατικά - βάσει λογικής - δεν θα έχουν καλή κατάληξη... Οπως δεν είχαν ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

Εχω την εντυπωση οτι αυτο ηταν συνηθες στη φυλή των Ταρκάρυεν και πως δεν αποτελούσε "θέμα".
Καπου το είχα διαβάσει. Μπορεί να σφάλω.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Το δεν έχουν καλή κατάληξη.. το εννοείς στην συνέχεια της ιστορίας αυτής της "οικογένειας" ??

Όντως νομίζω και εγώ ότι ισχύει αυτό που λέει ο vadergr..
αλλά γενικά γινόταν και σε άλλους πολιτισμούς όπως ξέρουμε..

Από την άλλη εδώ..
1ον ότι έγινε - έγινε χωρίς να το ξέρουν.. :cool:
2ον έχουμε δει τόσα σε αυτή την σειρά.. που δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση πλέον..

και 3ον που το είχα ξαναπεί.. δεν βρίσκω κανέναν καλύτερο/καλύτερη για αυτούς τους 2 στην σειρά, ώστε να γίνει κάτι! :p

Κοίτα οι ταργκάρυεν το αδελφός-αδελφή και πατέρας-κόρη το είχαν αναγάγει σε επιστήμη

τώρα η συγγενική γραμμή δεν είναι και τόσο κοντινή :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Ναι ρε παιδιά, αλλά να δούμε τι θα πει και ο βασικός ενδιαφερόμενος όταν το μάθει... Αυτός (θεωρητικά) δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια...:))