Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 55 79.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.0%
  • Καλή

Votes: 3 4.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    69
Κοίτα οι ταργκάρυεν το αδελφός-αδελφή και πατέρας-κόρη το είχαν αναγάγει σε επιστήμη

τώρα η συγγενική γραμμή δεν είναι και τόσο κοντινή :D

Όντως είναι και αυτό.. :cool:

Κάτι άλλο..
Άλλα της ο Theon !! ..

.. παλικαριά!!
Και μάλιστα χωρίς @@ !! :laugh:

Να περιμένουμε και άλλα από αυτό το παιδί.. ?? :cool:

Ναι ρε παιδιά, αλλά να δούμε τι θα πει και ο βασικός ενδιαφερόμενος όταν το μάθει... Αυτός (θεωρητικά) δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια...:))

Το βασικό είναι να υπάρξει διάδοχος!! :p
Και όλα τα άλλα θα γίνουν για χάρη του παιδιού και της συνέχισης της οικογένειας! :cool:

Πάντως ο Μάρτιν, ένα θέμα με την αιμομειξία και τους ευνούχους, το έχει... Και του βγαίνουν όλα στο χαρτί... :)

Στις ευρωπαικές βασιλικές (τουλάχιστον) οικογένειες...

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2196753/i-emomixies-ton-evropaikon-vasilikon-ikon

"...
Κι αυτό γιατί ο 15χρονος γιος τους και διάδοχος του θρόνου, Ιωσήφ, θα παντρευόταν κατόπιν την 30χρονη θεία του Μπενεντίτα, την αδερφή της Μαρίας, δημιουργώντας κωμικοτραγικές καταστάσεις στο συγγενολόι, καθώς η νύφη του Πέτρου Γ’, η κουνιάδα και η ανιψιά του ήταν το ίδιο ακριβώς πρόσωπο!
..."

Να πούμε και για το άλλο μεγάλο θέμα που είχαμε..

.. τα έσπασε η Cersei με τον Jaime!!
Οέοο!! :ernaehrung004:

Το επεισόδιο μου θύμησε ότι είναι τελικά και συμπαθητικός ο Jaime από μία άποψη..
και βέβαια είναι και πιο λογικός..

Θα δούμε που θα φτάσει αυτή η ρήξη..
αλλά υπάρχουν 2 πρόσωπα που μπορούν να τον επηρεάζουν θετικά.. ο Tyrion και η Brienne!

Για Cersei αύριο θα σας δείξω κάτι σημαντικό!

Και για άλλη μία φορά ο Tyrion μας έδειξε ότι είναι άπαιχτος!! ;)

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

...
Το βασικό είναι να υπάρξει διάδοχος!! :p
Και όλα τα άλλα θα γίνουν για χάρη του παιδιού και της συνέχισης της οικογένειας! :cool:

Θα κάνουν κόρη που θα παντρευτεί αργότερα τον ερχόμενο γιό της Σέρσει. Προιόντα και τα δυό απο αιμομειξία και θα κάνουν δικά τους παιδιά...
Xμμμ... Μάλλον καλύτερα να νικήσουν οι walkers... lol

Χαχα.. :p

Θα το συζητήσουμε αύριο αυτό που θα ανοίξω ζήτημα για πιθανούς διαδόχους!! :cool:

Αν ο Jon κάνει πχ. γιό, θα είναι γιός του και 1oς ξάδελφός του ταυτόχρονα. Πιθανόν και βαφτιστήρι... :)

....σαν φαν και γω της σειρας κατα τη γνωμη μου αυτη η σεζον (δεν εχω δει το σημερινο Ε07) σε σχεση με τις προηγουμενες περα απο 2-3 σημεια απεχει μακραν σε δραση αγωνια δολοπλοκιες κτλ που μας ειχαν συνηθισει η προηγουμενες. για μενα....οπως την ειδα μου φενεται οτι απλα την βγαλανε για να γεμισουν τον τηλεοπτικο χρονο.γνωμη μου παντα.

Το σίγουρο είναι ότι η σειρά έχει πλέον νέο ύφος..
με περισσότερη δράση πλέον..

Αυτό νομίζω πρέπει να το δεχτούμε αφού αποφάσισαν κάποια πράγματα..
Όμως δεν βλέπω να χάνει τους φάνς της! :cool:

Πάντως είχε και τώρα εκπλήξεις και ανατροπές, η σειρά..
.. και το φινάλε αρκετές.. ίσως και αναμενόμενες κάποιες με τα όσα λέγονταν!

Η σειρά έπρεπε να φτάσει σε ένα τέλος.. τώρα το αποφάσισαν έτσι..
σίγουρα δεν την βγάλανε απλά για να βγει..

Αν μπορούσαν μάλλον θα την θέλανε για περισσότερο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 7 {Προσοχή Spoilers}

Ναι ρε παιδιά, αλλά να δούμε τι θα πει και ο βασικός ενδιαφερόμενος όταν το μάθει... Αυτός (θεωρητικά) δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια...:))

Τελος αυτα που ηξερε.

τωρα υπαρχει ΕΝΩΣΗ.

Μην σου πω οτι θα δουμε αυτην να γονατιζει μπροστα του μιας και αυτος ειναι τελικα ο νομιμος διαδοχος του θρονου ως ο μοναδικος εν ζωη γιος του πρωτοτοκου Ταργκαρυεν.

Εκτος αν δεν το φανερωσουν παρα στο τελος....

Αυτό με τον δράκο και το τείχος[BOOK SPOILER](πέρα απο την φόλα της γαλάζιας φωτιάς)
...πολύ βολικό το έκαναν... Δεν έπεσε μέσα στην θάλασσα και στην στεριά υπήρχαν μάγια που θα εμπόδιζαν...[/BOOK SPOILER]
...και θα έχουμε πάλι γκρίνιες απο σήμερα

Ερωτηση για τον
Littlefinger.

Εχω την εντύπωση οτι τελικά "ακλαφτος" πήγε.
Δολοπλοκίες ολες τις σεζόν και ακομα να καταλάβω ποιος ηταν ο τελικός του στόχος.
Βασίλειο είχε (αφου ειχε σκοτώσει την τρελή θεία που είχε παντρευτεί) και πιστεύω πως ηταν απίθανο να είχε βάλει στο μάτι του την Σανσα απο τη πρώτη σεζόν για να γινει βασιλιάς του βορρά (εκτος αν ηταν επικά ανώμαλος και παιδόφιλος, κατι που μαλλον δεν ηταν).

Με απογοήτευσε τελικά πολύ η εξελιξη και η κατάληξη αυτου του χαρακτήρα.

Μια χαρα ηταν. Πανω στο αποκορυφωμα μιας ακομα δολοπλοκιας του γυρισε ο ουρανος τουμπα....Μην σου πω οτι την ωρα που η ....

....Αρυα του εκοβε το λαρρυγγι επεσε το ιδιο χειροκροτημα χαρας ανακουφισης και τελικα καθαρσης που ειχε πεσει οταν δηλητηριασαν τον Τζοφρυ.

Ειμαι απολυτως βεβαιος για την σκηνη που θα δουμε απο την pub :flipout:

Σωστός Kosh!! ;)

Έτσι.. όλα πιστεύω θα έρθουν στην θέση τους..
αλλά το βασικό είναι ότι θα υπάρχει πιστεύω αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ τους..
και πολλά άλλα συναισθήματα! ;)

@ BIOS

Άμα ξαναδείς το πανοραμικό πλάνο..

πέφτει και στην θάλασσα!

Ή η Μπλε Μαγεία καθαρίζει όλα τα μάγια! :p :laugh:

Last edited:
Ε ασε μας ρε speedman που θες να σου πουμε και το φιναλε πανε δεστο :flipout:

Χαμος γινεται το κανει η Νταινερυς με τον Χιονη και αντι για παιδια γενναει αυγα .......δρακων.

Ξέχασα και την απορία που μου έμεινε από το τελευταίο λεπτό!

Γλύτωσε κανείς από το Eastwatch ????

Χμμμμ...

Χμμμμ...

Οντως, δεν εδειξε απολύτως τιποτα σχετικό.

Θα κλαιει με μαυρο δάκρι η Μπριέν που εχασε τον θαυμαστή της. Την βλέπω να πεφτει στον Τζειμι για να πνίξει τον καημό της :p

Χμμμμ...

Ναι ρε συ......Γλυτωσαν και ο Θωρος και ο Κοκκινοτριχης μιας και ειχαν ξεμεινει στο κομματι του τειχους που ηταν απο την αλλη μερια.

Δεν τους ενοιαξε να το ριξουν ολο απλα εβαλαν τον Κατερπιλαρ ice dragon να το ριξει μεχρι την θαλασσα να σπασουν και τα μαγια στο κομματι εκεινο (να μην περνουν δηλαδη μεσα απο δυο κομματια τειχους....)

Εγω μια απορια εχω μονο απο το επεισοδιο ολα τα αλλα τα καταλαβα σας τα εξηγω με το νι και με το σιγμα :worshippy:

Τι σκατα ειπε ο Σκυλος στο Βουνο ?
Ποιος θα ερθει τελικα για αυτον ? Τον εαυτο του εννοουσε ή θαρθει κανας αλλος πιο μεγαλος μαλακας οπως ο μπαμπας τους ? :flipout:

Εγώ έμεινα με μια άλλη απορία.

Γιατί ο Τύριον ζορίστηκε
όταν ο Χιόνης σκόραρε με την Καλίσι;

Είναι προφανής ο λόγος
(ήθελε να σκοράρει ο ίδιος)
, ήξερε
τα περί συγγένειας
, ή κάτι άλλο;