Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Το ξαναείδα από την αρχή, και τις 7 σεζόν, σε blu ray αυτή τη φορά. Κάθε φορά ανυπομονούσα να δω το επόμενο επεισόδιο. Εκεί φαίνεται η αξία της σειράς..

ερώτηση σχετικά με την 8η σεζόν...

πέρα από τη nova και τον "θείο", υπάρχει άλλος τρόπος να τη δούμε;

από amazon prime, δε σε αφήνει να αγοράσεις επεισόδια αν δεν έχεις UK card συνδεδεμένη με UK address

για το hbo go, θέλει ταρζανιές τύπου vpn και top up με gift card κλπ

αξίζει να σημειωθεί πως η nova ζητάει 39 ευρώ το μήνα για το cinema pack!!! και αν δεν κάνω λάθος, 24μηνη παραμονή στην υπηρεσία όταν το netflix είναι στο 1/4 της τιμής και μπορείς να διακόψεις όποτε θέλεις

για γέλια και για κλάματα...

Εγώ είμαι στην πρώτη σεζόν επεισόδιο 8. Το βλέπω σε 4κ απόλαυση αν και έχω 40αρα τηλεόραση. Τα υπόλοιπα μέσω nova on demand. Είναι η δεύτερη σειρά στην ζωή μου που βλέπω σε επανάληψη η πρώτη ήταν το 24.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

από amazon prime, δε σε αφήνει να αγοράσεις επεισόδια αν δεν έχεις UK card συνδεδεμένη με UK address

αξίζει να σημειωθεί πως η nova ζητάει 39 ευρώ το μήνα για το cinema pack!!! και αν δεν κάνω λάθος, 24μηνη παραμονή στην υπηρεσία όταν το netflix είναι στο 1/4 της τιμής και μπορείς να διακόψεις όποτε θέλεις

27 είναι πρόσφατα, έβαλα, εγώ. Σκέτο δορυφορικό

Η τιμή που αναφέρω είναι αυτή που δίνει το επίσημο site τους, αλλά και 27 ευρώ να ήταν, πάλι είναι πολλά...
ειδικά όταν θέλουν να σε δεσμεύσουν για 2 χρόνια - οι άνθρωποι είναι 100 αιώνες πίσω, τι να λέμε τώρα... και μετά απορούν γιατί ο κόσμος καταφεύγει σε άλλες λύσεις!

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/cinema-pack/

πάντως το hbo κάνει τραγικό λάθος που δεν εκμεταλλεύεται όλο αυτό τον χαμό να προωθήσει τη δική του συνδρομητική υπηρεσία σε παγκόσμιο επίπεδο - με αφορμή τη season 8 θα έπρεπε να βάλει μια προσφορά σε προσιτή τιμή αλλά έχει κολλήσει στο να δίνει αποκλειστικότητες στη nova...

τέτοιες ευκαιρίες (τελευταία σεζόν σειράς τέτοιου βεληνεκούς) μία φορά έρχονται, και οι δύο φρόντισαν να τις πετάξουν στα σκουπίδια

Εννοείς να το δεις ταυτόχρονα με την Αμερική? Ή γενικά να μπορείς να το δεις και άλλη ώρα?

Η τιμή που αναφέρω είναι αυτή που δίνει το επίσημο site τους, αλλά και 27 ευρώ να ήταν, πάλι είναι πολλά...
ειδικά όταν θέλουν να σε δεσμεύσουν για 2 χρόνια - οι άνθρωποι είναι 100 αιώνες πίσω, τι να λέμε τώρα... και μετά απορούν γιατί ο κόσμος καταφεύγει σε άλλες λύσεις!

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/cinema-pack/

πάντως το hbo κάνει τραγικό λάθος που δεν εκμεταλλεύεται όλο αυτό τον χαμό να προωθήσει τη δική του συνδρομητική υπηρεσία σε παγκόσμιο επίπεδο - με αφορμή τη season 8 θα έπρεπε να βάλει μια προσφορά σε προσιτή τιμή αλλά έχει κολλήσει στο να δίνει αποκλειστικότητες στη nova...

τέτοιες ευκαιρίες (τελευταία σεζόν σειράς τέτοιου βεληνεκούς) μία φορά έρχονται, και οι δύο φρόντισαν να τις πετάξουν στα σκουπίδια
Άσε τι γράφει το σαιτ ένα χρόνο κάνεις αν θες. Τελικά μιας και ξανά βλέπω την πρώτη σεζόν το λάθος του Σταρκ ήταν που έγινε το δεξί χέρι του Ρόμπερτ και άφησε την οικογένεια του εκτεθειμενη

Εννοείς να το δεις ταυτόχρονα με την Αμερική? Ή γενικά να μπορείς να το δεις και άλλη ώρα?

δε με ενδιαφέρει να το δω ταυτόχρονα, ας το δω και την επόμενη ημέρα...

Ακόμη και το HBO να γινότανε παγκόσμιο, μάλλον πάλι δε θα σε άφηνε να δεις την σειρά στην Ελλάδα, αφού την έχει η Nova..
Πάντως θέλει αρκετή δουλειά για να μπορέσεις να γίνεις παγκόσμιος..

Ούτε το Hulu τα έχει καταφέρει ακόμη..

Το Amazon ήταν το πιο πρόσφατο, αλλά ακόμη δεν το έχει οργανώσει καλά..

Όποιος είναι πολύ fun και δεν αντέχει μόνο μέσω nova στις 4 το πρωί

Άντε πάλι..
νέα ανακοίνωση για τα επεισόδια!

Season 8, episode 1
Debut date: SUNDAY, APRIL 14 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 0:54

Season 8, episode 2
Debut date: SUNDAY, APRIL 21 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 0:58

Season 8, episode 3
Debut date: SUNDAY, APRIL 28 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:22

Season 8, episode 4
Debut date: SUNDAY, MAY 5 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:18

Season 8, episode 5
Debut date: SUNDAY, MAY 12 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:20

Season 8, episode 6
Debut date: SUNDAY, MAY 19 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:20

Source:
HBO

https://www.spoilertv.com/2018/11/game-of-thrones-season-8-teaser.html

Μετά την διαμαρτυρία μου.. ( :eviltongue: ) .. το 3ο, μεγάλωσε πάλι !!! :Banane0:

Χάθηκε να βάλουν ακόμη 5 λεπτά έστω στο 1ο.. ?

Ο Κιτ Χάριγκτον πάντως βλέπω δεν έχει κάνει καριέρα μετά GoT

game-of-thrones-season-8-key-art-2.jpg

Key Art

Τα μυστικά της παραγωγής θα αποκαλύψει το ντοκιμαντέρ για την 8η σεζόν "Game of Thrones"

ΑΠΟ Κωνσταντίνα Αχείλα

Το HBO ανακοίνωσε ότι η δημιουργία της 8ης και τελευταίας σεζόν "Game of Thrones" θα γίνει ντοκιμαντέρ και θα ονομάζεται "Game of Thrones: The Last Watch".
Το ντοκιμαντέρ θα έχει διάρκεια δύο ωρών και θα προβληθεί στις 26 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά το τέλος της σειράς.
....

Περισσότερα:
https://gr.ign.com/game-of-thrones/66651/news/ta-mustika-tes-paragoges-tha-apokalupsei-to-ntokimanter-gia

Game of Thrones: The Last Watch - Two-Hour Documentary to Air A Week After Series Finale
https://www.spoilertv.com/2018/11/game-of-thrones-season-8-teaser.html

D2h-TQo-Wk-AEi6s-B.jpg

Σοκολατένια αυγά για το Πάσχα! :p

Last edited by a moderator: