Σε ένα καλό 1080 αρχείο θα δούμε τίποτα μέσα στη νύχτα ή θα αρχίσω τις ρυθμίσεις στην τιβι και στο φως του σαλονιού?
Ποιος καταλαβαίνεΌσο και να το υμνούν στα ξένα μέσα ήταν κατώτερο από ότι περιμέναμε. Το χειρότερο ότι ήταν νύχτα. Εγώ με 65άρα OLED στα 2 μετρα απόσταση θέασης την μιση διάρκεια του επεισοδίου δεν καταλάβαινα τι γινόταν.
Ούτε με καλό ούτε με κακό.
Ίσως το πιο κουραστικό επεισόδιο ever όχι μόνο στο GOT άλλα γενικά στη τηλεόραση
Η διαδικασία της κλιμάκωσης επική. Η κορύφωση με άφησε με το ανικανοποίητο και το αφελέστατο πάντως.
Ποιος καταλαβαίνε
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμένα με χάλασε το τέλοςΒέβαια από την άλλη και σε μία μάχη τέτοιων επικών διαστάσεων κανείς δε καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε αυτοί που μάχονται. Όποτε αν έγινε με γνώμονα να παρουσιαστεί αυτό το συναίσθημα κρίνεται επιτυχημένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και δεν ήθελα αυτό το άτομο. Λες, και, είναι σειρά, της DisneyΑυτό έγραψα και παραπάνω ότι ήταν πολύ απλό
Ναι και γω ήθελα να προχωρήσει πολύΚαι δεν ήθελα αυτό το άτομο. Λες, και, είναι σειρά, της Disney
Αυτό έγραψα και παραπάνω ότι ήταν πολύ απλός ο θάνατος
Και δεν ήθελα αυτό το άτομο. Λες, και, είναι σειρά, της Disney
Τόσο δύσκολη η θέαση του επεισοδίου;;; Σε 55αρα δηλαδή θα μου βγάλει τα μάτια;
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορούσε να είναι αλλιώς παρά απλός.
Πάντως μου άρεσε πολύ σαν επεισόδιο, και η ιστορία συνεχίζει.
Μου φάνηκε καλή και πολύ λογική η επιλογή του προσώπου.
Μην ξεχνάμε ότι ήταν το μόνο άτομο που ήταν εκπαιδευμένο στα πρόσωπα του θανάτου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.