Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Σε ένα καλό 1080 αρχείο θα δούμε τίποτα μέσα στη νύχτα ή θα αρχίσω τις ρυθμίσεις στην τιβι και στο φως του σαλονιού?

Ούτε με καλό ούτε με κακό.
Ίσως το πιο κουραστικό επεισόδιο ever όχι μόνο στο GOT άλλα γενικά στη τηλεόραση

Η διαδικασία της κλιμάκωσης επική. Η κορύφωση με άφησε με το ανικανοποίητο και το αφελέστατο πάντως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όσο και να το υμνούν στα ξένα μέσα ήταν κατώτερο από ότι περιμέναμε. Το χειρότερο ότι ήταν νύχτα. Εγώ με 65άρα OLED στα 2 μετρα απόσταση θέασης την μιση διάρκεια του επεισοδίου δεν καταλάβαινα τι γινόταν.

Όσο και να το υμνούν στα ξένα μέσα ήταν κατώτερο από ότι περιμέναμε. Το χειρότερο ότι ήταν νύχτα. Εγώ με 65άρα OLED στα 2 μετρα απόσταση θέασης την μιση διάρκεια του επεισοδίου δεν καταλάβαινα τι γινόταν.
Ποιος καταλαβαίνε

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε με καλό ούτε με κακό.
Ίσως το πιο κουραστικό επεισόδιο ever όχι μόνο στο GOT άλλα γενικά στη τηλεόραση

Η διαδικασία της κλιμάκωσης επική. Η κορύφωση με άφησε με το ανικανοποίητο και το αφελέστατο πάντως.

Τραβήξτε κουρτίνες να σκοτεινιάσει ο χώρος πρώτα!

Πάω για θέαση.. :cool:

Θα δοκιμάσω και ρυθμίσεις στην TV..
Μάλλον δυναμικό προφίλ..

Ποιος καταλαβαίνε

Βέβαια από την άλλη και σε μία μάχη τέτοιων επικών διαστάσεων κανείς δε καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε αυτοί που μάχονται. Όποτε αν έγινε με γνώμονα να παρουσιαστεί αυτό το συναίσθημα κρίνεται επιτυχημένο.

Βέβαια από την άλλη και σε μία μάχη τέτοιων επικών διαστάσεων κανείς δε καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε αυτοί που μάχονται. Όποτε αν έγινε με γνώμονα να παρουσιαστεί αυτό το συναίσθημα κρίνεται επιτυχημένο.

εμένα με χάλασε το τέλος

Αυτό έγραψα και παραπάνω ότι ήταν πολύ απλός ο θάνατος

Δεν μπορούσε να είναι αλλιώς παρά απλός.

Πάντως μου άρεσε πολύ σαν επεισόδιο, και η ιστορία συνεχίζει.

Μου φάνηκε καλή και πολύ λογική η επιλογή του προσώπου.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν το μόνο άτομο που ήταν εκπαιδευμένο στα πρόσωπα του θανάτου.

Τόσο δύσκολη η θέαση του επεισοδίου;;; Σε 55αρα δηλαδή θα μου βγάλει τα μάτια;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι έχοντας να κουβαλήσει το βαρύ φορτίο του επεισοδίου που περιμένουμε να δούμε από την αρχή της σειράς, τα κατάφερε περίφημα!

Και όχι τίποτα άλλο, με τον θάνατο του night king τόσο νωρίς στη σεζόν, η αγωνία μεγαλώνει για το τι θα υπάρχει στη συνέχεια! Περίμενα πάντως να έχουμε πιο ηχηρές απώλειες και από το στρατόπεδο των "καλών". Οι δυο που μας άφησαν ήταν λίγο πολύ αναμενόμενοι (νομίζω ότι και στα στοιχηματζίδικα δεν πλήρωναν πολλά).

Μια μάχη με την cersei θα υπάρχει και μετά μπλα μπλα και τέλος

Τόσο δύσκολη η θέαση του επεισοδίου;;; Σε 55αρα δηλαδή θα μου βγάλει τα μάτια;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίτα, εκεί που περιμέναμε να δούμε επικές μάχες(Helms Deep) στο έδαφος αλλα κυρίως στον αέρα την περισσότερη ώρα βλέπαμε κάτι σκιες. Εγώ το κατέβασα 1080p 5GB και έβλεπα συνεχώς διπλα και τριπλά μια σκηνή για να καταλάβω τι έγινε.

Δεν μπορούσε να είναι αλλιώς παρά απλός.

Πάντως μου άρεσε πολύ σαν επεισόδιο, και η ιστορία συνεχίζει.
Μου φάνηκε καλή και πολύ λογική η επιλογή του προσώπου.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν το μόνο άτομο που ήταν εκπαιδευμένο στα πρόσωπα του θανάτου.

+ 1
Πολύ σωστός!!
:cool:

Λοιπόν.. μόλις τελειώσα και εγώ..
Θα ρίξω κάμποση ανάλυση.. αλλά για αρχή..

Βλέποντας το τι γινότανε..
εκεί..
που αποτύχανε σχεδόν όλα!!

εκεί που έλεγες.. WTF γίνεται εδώ ??? !!!!

δεν μπορούσε... παρά η λύση να ήταν ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ !! :cool:

Είπαμε ήθελα μάχη σώμα με σώμα πρώτα και μετά κάτι παρόμοιο