Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Game of Thrones S08E03 - Battle of Dragons BRIGHTNESS UP and SPEED DOWN

Εδώ δείχνει καλύτερα τι έγινε !!

Ίσως εδώ να φαίνεται ακόμη πιο καλά..
https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/bj0mmg/spoilers_s08e03_fight_of_the_dragons_brightness/

kry8sdp6uev21.jpg

Χαχαχα !!

@Blue08 ανασταίνει εκατομμύρια νεκρούς, δεν καίγεται απ' τη φωτιά, ζει 8000 χρόνια, μαρκάρει τον Μπραν μέσα από όραμα και άλλα πολλά αλλά πέφτει απ' τον δράκο μόλις κάνει στραβοτιμονιά...

Εγώ έχει 2 μέρες που είδα την μάχη των δράκων 30 φορες και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Ο Rhaegal έχει μεγάλες τρύπες στα φτερά του πριν ακόμα αρχίσουν να παλεύουν μεταξύ τους. Μια επική μάχη ανάμεσα σε 2 θηρία που μπορούσε να αφήσει εποχή την κάλυψε το πλήρες σκοτάδι. Κρίμα.

Εγώ έχει 2 μέρες που είδα την μάχη των δράκων 30 φορες και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Ο Rhaegal έχει μεγάλες τρύπες στα φτερά του πριν ακόμα αρχίσουν να παλεύουν μεταξύ τους. Μια επική μάχη ανάμεσα σε 2 θηρία που μπορούσε να αφήσει εποχή την κάλυψε το πλήρες σκοτάδι. Κρίμα.
Μην τα λες αυτά μιλάμε για έπος. Να πάρεις oled

Πάντως οι δράκοι που κράτησε η Ντανι ήταν οι καλύτεροι.. Ο ένας (δεν ξέρω κάθε φορά αν ήταν ο ίδιος) δαγκώνονταν με του NK σε αερομαχία. Μετά ο ίδιος η ο έτερος κάνει ανώμαλη προσγείωση και τρώει σαβούρες, πάλι αυτός που καβαλούσε η Ντανι απογειώνεται τινάζοντας κατσαρίδες που τον κατά τρώγανε. Και δεν έπαθαν τελικά τίποτα..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Επίσης ολόκληρος ΝΚ τσίμπησε στο δόλωμα του Μπραν, ο οποίος δεν έκανε σχεδόν τίποτα...
Η σειρά εκμηδένισε τις δυνάμεις του Μπραν κι απορώ γιατί ο ΝΚ πήγε να τον σκοτώσει ενώ άνετα όπως μας δείχνει η σειρά θα μπορούσε να ισοπεδώσει το Winterfell και να ασχοληθεί στο τέλος

@Blue08 ανασταίνει εκατομμύρια νεκρούς, δεν καίγεται απ' τη φωτιά, ζει 8000 χρόνια, μαρκάρει τον Μπραν μέσα από όραμα και άλλα πολλά αλλά πέφτει απ' τον δράκο μόλις κάνει στραβοτιμονιά...

Nobody is perfect. Ούτε ο Γκάλης ήταν καλός στα τρίποντα.

Και το πλάνο πιο ήταν ακριβώς; Να τσιμπήσει το καρτέρι ο NK και να τον καθαρίσουν μια ντουζίνα σιδηρογεννητοι με τον Θιον;

Nobody is perfect. Ούτε ο Γκάλης ήταν καλός στα τρίποντα.

Οκ αλλά θα μπορούσαν να σκοτώσουν το δράκο και να έπεφτε, θα μου πεις πως θα έκαναν την σκηνή με τον Jon, ε απλά θα τον ξανανεσταινε τον δράκο όπως έκανε και με τα άλλα ζόμπι

Και το πλάνο πιο ήταν ακριβώς; Να τσιμπήσει το καρτέρι ο NK και να τον καθαρίσουν μια ντουζίνα σιδηρογεννητοι με τον Θιον;

Έλα ντε?
Εγώ κράζω για το ότι έγινε πολύ χολυγουντιανη η σειρά...
Όσο περνούσαν οι σεζόν τόσο απομακρύνονταν απ' τα βιβλία και γινόταν χολυγουντιανη...

Last edited by a moderator:
Οκ αλλά θα μπορούσαν να σκοτώσουν το δράκο και να έπεφτε, θα μου πεις πως θα έκαναν την σκηνή με τον Jon, ε απλά θα τον ξανανεσταινε τον δράκο όπως έκανε και με τα άλλα ζόμπι

Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο επεισόδιο ανάστησε μόνο τους φρεσκοπεθαμένους. Όσους είχε φέρει μαζί του και σκοτώθηκαν απο Δρακόγυαλο, φωτιά ή Βαλυριανό ατσάλι δε μπόρεσε να τους ξαναναστήσει.

Έλα ντε?
Εγώ κράζω για το ότι έγινε πολύ χολυγουντιανη η σειρά...
Όσο περνούσαν οι σεζόν τόσο απομακρύνονταν απ' τα βιβλία και γινόταν χολυγουντιανη...

Ναι, ενώ οι πρώτες σεζόν που μας είχαν τρελάνει στην τσόντα και τους άχρηστους χαρακτήρες όπως η γυναίκα του Ρομπ Σταρκ ή η κοκκινομάλα πόρνη απο το Winterfell (και οι δυο ανύπαρκτοι στα βιβλία) ήταν καλά.

Ναι, ενώ οι πρώτες σεζόν που μας είχαν τρελάνει στην τσόντα και τους άχρηστους χαρακτήρες όπως η γυναίκα του Ρομπ Σταρκ ή η κοκκινομάλα πόρνη απο το Winterfell (και οι δυο ανύπαρκτοι στα βιβλία) ήταν καλά.
Ήταν λίγο πιο κοντά στα βιβλία

Εδώ είναι που έπεσε πολύ κλάμα από τις κυρίες..

οπότε η αντίδραση με την Arya μετά ήρθε βάλσαμο.. :cool:

Μου αρέσει η σκηνή που ένας τύπος κατάλαβε τι θα κάνει ο King εκεί που τον κυνηγούσε ο John! :cool:
στο 1.32 στο 1ο βίντεο..

Λίγα για τη γυναίκα του Ρομπ.. Εδώ βρε συ έφτασε μέχρι χτες ο Θιον που είχε καταντήσει ψυχακιας από τον ευνουχισμό για να πεθάνει πριν καταφέρει να σηκώσει καν το σπαθί του στην μάχη του αιώνα. Η άλλη πάλι η Σανσα καλά που το κατάλαβε. Σου λέει άχρηστη είμαι καλώς είμαι στα μπουντρούμια.

OLED 65άρα σε απόσταση στο ενάμισι μετρο και δεν έβλεπα τίποτα. :violent-smiley-030:

Πολλες οθόνες το γίνεται;

Λίγα για τη γυναίκα του Ρομπ.. Εδώ βρε συ έφτασε μέχρι χτες ο Θιον που είχε καταντήσει ψυχακιας από τον ευνουχισμό για να πεθάνει πριν καταφέρει να σηκώσει καν το σπαθί του στην μάχη του αιώνα. Η άλλη πάλι η Σανσα καλά που το κατάλαβε. Σου λέει άχρηστη είμαι καλώς είμαι στα μπουντρούμια.

Η σανσα έχει άλλα προσόντα όχι πολεμικές ικανότητες

a60630d0f7bdb5e37e2eea0f6e06c1af.jpg

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Δεν λέω ότι δεν ήταν εκπαιδευμένη αλλά αν δούμε λίγο τη σκηνή και τα σκηνικά, έρχεται πίσω και πάνω απ' τους WW και τον ΝΚ μιλάμε για μια θεωρητικά απόσταση κάποιων μέτρων

και γιατί να μην ήταν ήδη εκεί και να τους περίμενε? (χρονική απόσταση μεταξύ των σκηνών - άσχετα που βλέπαμε παράλληλα την ιστορία τους)