Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Game of Thrones Screencap Breakdown: “Episode 804” Trailer
https://winteriscoming.net/2019/04/30/game-of-thrones-screencap-breakdown-episode-804-trailer/

Game of Thrones Season 8 Episode 4 photos released, featuring funerals, war councils, and more!
http://watchersonthewall.com/game-thrones-season-8-episode-4-photos-released-featuring-blank/

Καλά στα σχόλια του βίντεο που έβαλες (και όχι μόνο) παραπάνω από τους μίσους κράζουν. Δεν το λες και επιτυχία τελικά το 3ο επεισόδιο σε αυτό που άφησε στον κόσμο...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Κάποιοι λένε ότι και η Arya είναι τώρα έγκυος..
και θα αφήσει απόγονο και στον Gendry εάν πεθάνει και αυτός.. :p

Δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι η Αρυα εσπευσε να ξεπαρθενευτει με τον νεαρο επειδη ακριβως εμαθε οτι ειναι σπορος του Μπαραθεον και αρα και αυτος υποψηφιος διαδοχος.

Το ζευγος αυτο ας πουμε εγω θα του εδινα πολλους ποντους για να κατσει στον θρονο τελικα εναντι των υπολοιπων.

Gendry & Arya

Εμ φαίνεται ότι δεν είμαι μόνο εγώ που δεν μου άρεσε. Δικαιώση

The Long Night is lowest ranked Game Of Thrones episode since Season 5 and second lowest of all time

https://wikiofthrones.com/24324/long-night-lowest-ranked-game-of-thrones-episode-since-season-5/

Μάλλον δεν είναι και πολύ ενδεικτικός ο δείκτης συνολικά..

Episode 1 - 92%
Average Rating: 7.92/10

Episode 2 - 88%
Average Rating: 8.29/10

Episode 3 - 74%
Average Rating: 8.97/10

Εντάξει, κάποιοι δεν τους άρεσε κάτι..
αλλά για μένα, πιο πολύ μετράει το Imdb για τους φανς..

......

Game of Thrones: Κόπηκε η σκηνή δράσης των Tyrion και Sansa από τη Μάχη του Winterfell
Απ' ό,τι φαίνεται, είχαν κάτι συγκεκριμένο να κάνουν εν τέλει.

https://gr.ign.com/game-of-thrones/...-tyrion-kai-sansa-apo-te-makhe-tou-winterfell

Κρίμα !!! :-/

8.9 στο IMDB δεν είναι κακή βαθμολογία αλλα σε σύγκριση με τα 9.9 που έχει στα κορυφαία επεισόδια όπως πχ το Hardhome είναι.
Φαίνεται ότι απογοήτευσε αρκετό κόσμο για διαφορους λόγους, όχι γιατί δεν ήταν καλο επεισόδιο νομίζω αλλα γιατί περιμέναμε όλοι κάτι περισσότερο. Πάντως πολλά reviews θεωρούν το χειρότερο σημείο ότι ήταν η Arya τελικά και όχι κάποιος άλλος.

Εγω νομιζω οτι αν ηταν τελικα ο Τζον εκει που τον κυνηγουσε που θα τον καθαριζε θα ξενερωναν ακομα περισσοτερο.

Πιο πολυ πιστευω οτι ξενερωσανε που τελικα πεθανε ο ΝΚ.

Yπηρχε κοσμος που ηθελε να τους καθαρισει ολους και να επιβαλλει τον δικο του σκοτεινο αιωνα.

Ναι, μάλλον αυτό είναι.. και ότι του την πέσανε από πίσω.. :p

Και η Dany βέβαια δοκίμασε με τον τρόπο της..
άλλον τρόπο δεν είχε..

αλλά και πάλι τι να έκανε ο King με τον John..
να έπαιζαν ξιφομαχία ?? :p

Σίγουρα δεν ήταν στο στυλ του King αυτό..

Δεν φαινόταν η μάχη ρε παιδια. Ένα hardhome δύο θέλαμε και ας ήταν μικροτερη κλίμακα. Τώρα τελείωσε θα το χωνέψουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Ελπίζω η τελευταία μάχη να είναι μέρα

Πιστεύω ότι υπερβάλλετε λίγο με το θέμα της νύχτας.

Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να το δεις βράδυ χωρίς πολύ φως και να έχεις ρυθμίσει τα βασικά στην οθόνη σου (brightness / contrast).

Έχω φίλους που είδαν το επεισόδιο σε απλές οθόνες LCD υπολογιστή χωρίς κανένα παράπονο. Και οι συγκεκριμένοι είναι φανατικοί.. αν είχαν θέμα θα το έλεγαν..

Ειδικά αυτοί που το είδαν σε OLED και παραπονιούνται είναι εντελώς αδικαιολόγητοι. Απλά έπαιζαν αρρύθμιστα και δεν το είχαν καταλάβει. Μια λάθος ρύθμιση (π.χ. "dynamic black" και τέτοιες βλακείες) φτάνει για να κρασάρει τα μαύρα και να μην ξεχωρίζει τίποτα.

Είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων η δυσαρέσκεια αλλά πιστεύω οι περισσότεροι ξενερώσει με τον τρόπο που πέθανε ο NK. Ίσως γιατί όλη σχεδόν η σειρά βασίστηκε σε αυτό το υπερφυσικό που τους είχαν προσδώσει και το ανίκητο όπως είχε παρουσιαστεί ειδικά στο τέλος της 7ης. Ε, να φεύγει με αυτόν τον τρόπο δεν το λες και το καλύτερο.. Και χωρίς να μάθουμε τίποτα για το παρελθόν και τις προθέσεις.
Για μένα θα ήταν καλύτερο η μια εξιλέωση (όχι θάνατος) η να πάει μέχρι τέλους και να μην έχουμε το προβλεπόμενο happy end που βλέπουμε στο 90% των σειρών-ταινιών. Μπαμ και κάτω το τέλος του κόσμου και της σειράς

Από μία άποψη το καταλαβαίνω ότι τελείωσαν με τον King κάπως απότομα..
όμως εάν και ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της σειράς.. δεν ήταν το βασικό της..

Το βασικό είναι η διαμάχη μεταξύ των Βασιλείων, και των ανθρώπων..

Μάλλον οι παραγωγοί αποφάσισαν να δώσουν εκεί το βάρος στα τελευταία επεισόδια..
Για να δούμε τι άλλο μας φυλάνε..

Πολλοί λένε ότι δεν τελείωσαν ακριβώς με τον King.

ότι ο King δεν είναι ο πραγματικά απόλυτος κακός. Ότι τον Bran είχε στόχο και ότι ο Bran είναι ο κακός.
Far fetched? ίσως. Θα δείξει.

5cborwaappv21.jpg

Χαχαχαχα!! Καλό !!! :laugh:

Κάποια στιγμή το σκέφτηκα και αυτό με τον Μπραν.. Ο τρόπος που μιλάει, τα βλέμματα που αντάλλαξαν με τον NK κάτι παίζει...
Από την άλλη επειδή έμειναν μόνο 3 επεισόδια δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν άλλο με τους νεκρούς θα ασχοληθούν πλέον με το ποιος θα κάτσει στο θρόνο

Είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων η δυσαρέσκεια αλλά πιστεύω οι περισσότεροι ξενερώσει με τον τρόπο που πέθανε ο NK. Ίσως γιατί όλη σχεδόν η σειρά βασίστηκε σε αυτό το υπερφυσικό που τους είχαν προσδώσει και το ανίκητο όπως είχε παρουσιαστεί ειδικά στο τέλος της 7ης. Ε, να φεύγει με αυτόν τον τρόπο δεν το λες και το καλύτερο.. Και χωρίς να μάθουμε τίποτα για το παρελθόν και τις προθέσεις.
Για μένα θα ήταν καλύτερο η μια εξιλέωση (όχι θάνατος) η να πάει μέχρι τέλους και να μην έχουμε το προβλεπόμενο happy end που βλέπουμε στο 90% των σειρών-ταινιών. Μπαμ και κάτω το τέλος του κόσμου και της σειράς

Σα να λέμε, στο τέλος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ο Σόρον αποκτά το Ένα Δαχτυλίδι κατακτά όλη τη Μέση Γη, μετατρέπει τον Γκάνταλφ, τη Γκαλάντριελ και όλα τα Ξωτικά σε σκλάβους του, οι Ορκ εποικούν το Σάιρ, τη Γκόντορ και το Ρόαν. Μάλιστα...Τι διεστραμμένα μυαλά υπάρχουν στον κόσμο...

Υποψιάζομαι ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με το γεγονός ότι ήταν η Άρυα που σκότωσε το ΝΚ και όχι ο Τζον, για λόγους που ανάγονται στην ατέλειωτη (και για μένα απίστευτα ανόητη) συζήτηση που διεξάγεται στον Αγγλοσαξωνικό κόσμο για την Ταυτοτική πολιτική, Φεμινισμός κατά Πατριαρχίας, γυναίκες εναντίον ανδρών κλπ.