Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
the house of Stark leaves on.

p2ddmrf26sy44ehfwvhf.png

Game of Thrones Season 8 Episode 4 has leaked online,
no links available so far as the Thai group is asking for money.

Καλά, άμα πάρετε λεφτά μου λέτε!! :laugh:

Λοιπόν, εντάξει ότι και να γίνει από εδώ και πέρα..
ξέρουμε ότι έτσι και αλλιώς έχουμε φάει μεγάλα ΣΟΚ στην σειρά! :p

Θα αντέξουμε μερικά ακόμη.. :p

Να πω ότι διάβασα και μία σελίδα που λέει και άλλα πολλά και διάφορα..
θα δω εάν θα πάει έτσι το πράγμα.. :cool:

...

Όπως φαίνεται πάντως στο Bar, θα πέσει μάλλον έτσι και αλλιώς πολύ κλάμα ακόμη!! :p

Πολύ καλό άρθρο, που απαντάει στους επικριτές του 3ου επεισοδίου!

Συνυπογραφω....

https://gr.ign.com/entertainment/67733/feature/apopse-oi-theoi-kerdisan-ten-makhe-tou-winterfell

Κοιτώντας την Μάχη του Winterfell σαν μία απλή μάχη μπορεί εύκολα κάποιος να ξεγελαστεί. Η πραγματικότητα όμως είναι πως η μάχη αυτή καθ’ αυτή δεν είχε καμία σημασία, καθώς ήταν προφανές πως η στρατιά των ζωντανών δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να κερδίσει τους Νεκρούς. Το μόνο που είχε σημασία ήταν να βρίσκονται οι 3-4 σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις τις κατάλληλες χρονικές στιγμές

Sent from my SM-T830 using Tapatalk

Αύριο θα απέχω από το θέμα και θα επανέλθω Δημήτριος το βράδυ.. Έχω πάρει και τα ποπ κορν μου και είμαι έτοιμος... Θα καεί το πελεκούδι λέμε..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Εγώ έχω pvr δέκτη της Nova και γράφω το πρωινό και το βλέπω μόλις γυρίσω απο την δουλειά το μεσημέρι. :2thumb22sup:

Εννοείται οτι μέχρι να το δω δεν διαβάζω τίποτα απο 4 το πρωί και μετα.

Εγώ πάλι έχω pvr δέκτη της Nova και γράφω το πρωινό και το βλέπω μόλις γυρίσω απο την δουλειά το μεσημέρι. :2thumb22sup:
Αφού το βάζει και στο on demand δεν χρειάζεται γράψιμο

Πολύ καλό άρθρο, που απαντάει στους επικριτές του 3ου επεισοδίου!
Συνυπογραφω....

https://gr.ign.com/entertainment/67733/feature/apopse-oi-theoi-kerdisan-ten-makhe-tou-winterfell

Κοιτώντας την Μάχη του Winterfell σαν μία απλή μάχη μπορεί εύκολα κάποιος να ξεγελαστεί. Η πραγματικότητα όμως είναι πως η μάχη αυτή καθ’ αυτή δεν είχε καμία σημασία, καθώς ήταν προφανές πως η στρατιά των ζωντανών δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να κερδίσει τους Νεκρούς. Το μόνο που είχε σημασία ήταν να βρίσκονται οι 3-4 σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις τις κατάλληλες χρονικές στιγμές

Sent from my SM-T830 using Tapatalk

Πολύ καλή ανάλυση.. την διάβασα όλη!! :2thumb22sup:

Για το θέμα του φωτισμού μόνο.. συμφωνώ εν μέρη..
Δηλαδή θα δεχτώ αρχικά ότι οι παραγωγοί θέλανε να κάνουν κάτι άλλο, διαφορετικό,
που εν μέρει τους βοήθησε και με την παραγωγή..

Στην σκηνή με τους Ντοθράκι δηλαδή θέλανε να περάσουν αυτό το ΣΟΚ που φάγαμε χωρίς να το περιμένουμε..
και γλύτωσαν και τα δύσκολα εφέ για τις σκηνές αυτές..

Θα συμφωνήσω βέβαια ότι οι Ντοθράκι πήγαν άκλαυτοι μέσα σε 1-2 λεπτά..
αλλά γενικά συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αντίστοιχες σκηνές και στον κινηματογράφο.

γιατί διάβασα και αυτό..

Η κατάληξη των Dothraki δείχνει ότι το ‛Game of Thrones’ δεν έχει καταλάβει τίποτα
https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti.../game-of-thrones-dothraki-ending.5503587.html

Γενικά το σκοτάδι βοήθησε και σε άλλες σκηνές του επεισοδίου..
όπως στο τέλος με την Arya μπορούμε να πούμε..

.. αλλά όντως σε κάποιες μας δυσκόλεψε και εμάς!

Θα μου άρεσε ίσως η μάχη να έπιανε και το χάραμα της ημέρας!

Εγώ διαφωνώ με την μάχη...Έπρεπε να πεθάνουν αρκετοί βασικοί χαρακτήρες αλλιώς πιο το νόημα έτσι και αλλιώς; Ότι πέθαναν οι κομπάρσοι; Μιλάμε για τη μάχη του αιώνα έτσι το διαφήμιζαν ολόκληρο το επεισόδιο ήταν μια μάχη.. Για να πεθάνει ο Τζαρα και ο Θιον;.. Α και ο Εντ.. Ποιος ο Εντ

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Εντάξει.. μην βιάζεσαι.. :p

Eίχε άλλα πράγματα το επεισόδιο..
στα επόμενα τι θα βάλουν ?? :p

Spoiler που εσκασε και κυκλοφορεί στο YOUTUBE δειχνει σκηνη απο το 4ο που σκοτώνεται δια αποκεφαλισμού....

η Missandei

Συμφωνω με την αναλυση οσο αναφορα την Αρυα,αλλα για την μαχη που λεει δεν ειχε καμια σημασια ,μου ρχεται λιγο να γελασω,γιατι δεν ξεβρακωθηκαν κιολας να τους περιμενουν γυμνοι στο χιονι αφου η μαχη ηταν χαμενη..

Ασε που ακομα και ετσι ατσουμπαλοι οι συμμαχοι που ηταν τους ξεκατινιασαν τους νεκρους, οι νεκροι δεν εμειναν με πολλους στο τελος,ο ΝΚ τους συμμαχους ζωντανευε γιατι οι δικοι του ειχαν φυγει απο δρακογυαλο,δεν θα μπορουσαν να ειχαν προνοησει οσοι δικοι τους πεθαιναν να τους εριχναν και μια μαχαιρια απο δρακογυαλο για να μην τους ξυπνησει ο ΝΚ?φυσικα
Μηπως αρχιζει και τρελενεται η Καλισι σαν τον πατερα της με ολες αυτες τις απωλειες και την φαει λαχανο εξ αναγκης καποιος δικος της ισως και ο Τζονυς?θα δουμε

Υπήρχε μία προφητεία που έλεγε ότι για να σκοτώσει ο John τον Night King θα έπρεπε να "θυσιαστεί" η Dany..

Λες να γίνει αλλιώς το πράγμα.. ?? :p
Από την άλλη τα προβλήματα μεταξύ των ζευγαριών έρχονται πολλές φορές εκ' των καταστάσεων που δημιουργούνται!
Μπήκε στην μέση και η καταγωγή του John τώρα..

Λοιπόν, αναμενόμενα μετά την "μάχη" το 4ο αρχίζει με πολύ μπλα-μπλα.. :p
Κάνω μία πεταχτή ματιά.. :p

Είμαι πολύ περίεργος εάν οι σκηνές που βγήκαν είναι όντως από το 4ο..
Για να δούμε..

Το είδα. Η βαθμολογία τα λέει όλα.

Attachments

• Screenshot_2019-05-06  Game of Thrones Episode #8 4 (TV Episode 2019) - IMDb.png
    Screenshot_2019-05-06 Game of Thrones Episode #8 4 (TV Episode 2019) - IMDb.png
    18.5 KB · Views: 145