Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Τα εφφε του Χομπιτ ηταν 3 κλασεις πανω απο εκεινα του LotR.

Καμια μα καμια σχεση δεν ειχαν αλλα μιλαμε και για αλλη εποχη.

10 χρονια διαφορα που ειχαν οι δυο τριλογιες μεταξυ τους ειναι τρομακτικο μεγεθος για την εξελιξη των cgi (και το κοστος τους)
Τα εργαλεια ήταν ποιοτικότερα αλλα το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση.Στο Χόμπιτ χρησιμοποίησαν πολλά περισσότερα εφέ για να να χαμηλώσουν το κοστος και σε σημαντικές σκηνές το αποτέλεσμα ήταν ψεύτικο,σαν να βλέπεις video game.Αντίθετα στον Άρχοντα δεν υπήρχε ψεγάδι, έστω και αν ήταν μια εποχή πίσω.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

o σκηνοθέτης του 9ου επεισοδίου του 1ου κύκλου εξηγεί κάποια πράγματα για μια από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς, διευκρινίζοντας πως το budget τους ήταν εξαιρετικά χαμηλό

https://www.youtube.com/watch?v=w-GPtxnpxjM

ηθικό δίδαγμα, άλλα μετράνε περισσότερο....

στον πρώτο κύκλο δεν είδαμε καν τη μάχη που κέρδισε ο Rob, παραπονέθηκαν πολλοί γι'αυτό; όχι, γιατί η ιστορία ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική

Τα εργαλεια ήταν ποιοτικότερα αλλα το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση.Στο Χόμπιτ χρησιμοποίησαν πολλά περισσότερα εφέ για να να χαμηλώσουν το κοστος και σε σημαντικές σκηνές το αποτέλεσμα ήταν ψεύτικο,σαν να βλέπεις video game.Αντίθετα στον Άρχοντα δεν υπήρχε ψεγάδι, έστω και αν ήταν μια εποχή πίσω.

Με καθε καλη διαθεση δεν εχεις δικιο πουθενα.

Ουτε ποιοτικοτερα ηταν τα πρωτα(LOTR) ουτε φτηνοτερα ουτε πιο αποτελεσματικα.

Εχετε ξαναδει καθολου τις παλιες ταινιες ? Ειναι για να γελας με καποια εφφε τωρα που το ματι μας εχει εκπαιδευτει καλυτερα στις νεες τεχνολογιες....

Η αισθηση video game που αναφερεις για την τριλογια Hobbit ειναι αλλο θεμα ειναι γιατι οι ταινιες γυριστηκαν απο επιλογη σε 48 fps και 3d .

Ναι τώρα που το διαβάζω βλέπω ότι έχω άδικο....τα Hobbit , κόστισαν πολύ παραπάνω από το lotrt.

Κάπου είχα δει ένα βίντεο και έδειχνε τον ίδιο τον Peter Jackson που έλεγε ότι κάποιες σκηνές τις έκαναν με CGI, αντί για ηθοποιούς που ήθελαν αρχικά, για να χαμηλώσουν το κόστος και προφανώς σχημάτισα την λάθος εντύπωση ότι είχαν χαμηλότερο budget.

Πάντως τελείως υποκειμενικά,για να κλείσω και το off topic,τα LOTR μου άρεσαν πολύ περισσότερο από τα Hobbit. Εννοείτε βέβαια ότι είναι οι δύο αγαπημένες μου τριλογίες.

Με καθε καλη διαθεση δεν εχεις δικιο πουθενα.

Ουτε ποιοτικοτερα ηταν τα πρωτα(LOTR) ουτε φτηνοτερα ουτε πιο αποτελεσματικα.

Εχετε ξαναδει καθολου τις παλιες ταινιες ? Ειναι για να γελας με καποια εφφε τωρα που το ματι μας εχει εκπαιδευτει καλυτερα στις νεες τεχνολογιες....

Η αισθηση video game που αναφερεις για την τριλογια Hobbit ειναι αλλο θεμα ειναι γιατι οι ταινιες γυριστηκαν απο επιλογη σε 48 fps και 3d .

Έτυχε τελευταία να δω το πρώτο LOTR.Σίγουρα τις θεωρώ σταθμό στο κινηματογράφο και από τις αγαπημένες μου αλλα δεν είναι μονο τα γραφικά που είναι ξεπερασμένα, και το κλίμα είναι αλλα και το acting. Υπήρχαν σκηνές πχ με τα Hobbits που σήμερα το λιγότερο σου φαίνονται γελοίες.

Κι εγω τις ξαναβλεπω οποτε μπορω. Πολυαγαπημενες ολες.

Αλλα αλλο τι μας αρεσει και αλλο το τεχνικο κομματι.

Τα χρονια δεν κρυβονται ευκολα.

Να αφήσετε το LOTR και το Hobbit ήσυχα που θα γράφετε για αυτά τα διαμάντια στο νήμα της μπουρουχιάς!

Ok, ο Jackson τα έσκισε λίγο (Haldir Lives!) αλλά δεν συγκρίνονται με αυτή τη βλακεία. :eviltongue:

Έτυχε τελευταία να δω το πρώτο LOTR.Σίγουρα τις θεωρώ σταθμό στο κινηματογράφο και από τις αγαπημένες μου αλλα δεν είναι μονο τα γραφικά που είναι ξεπερασμένα, και το κλίμα είναι αλλα και το acting. Υπήρχαν σκηνές πχ με τα Hobbits που σήμερα το λιγότερο σου φαίνονται γελοίες.

Φαντάσου που κάποτε μου φαινόταν τρομακτικό το Empire Strikes Back & Το πρώτο μισάωρο από το Return of the Jedi και τώρα απλά γελάς. Ο χρόνος δαμάζει τα πάντα :D

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω αρχίσει και ανησυχώ με το γεγονός ότι όλο και περισσότερο ακούμε για μειωμένο μπατζετ, σειρές που κόβονται, σειρές που τελειώνουν όπως όπως (καλή ώρα). Τι γίνεται τελικά; Έχει χτυπήσει παγκόσμια κρίση και τι μέλλον μας επιφυλάσσει; Θα βλέπουμε σειρές πχ χαμηλότερου επιπέδου από θέμα εφέ, σεναρίου; Στο Netflix που έχω συνδρομή ζήτημα πλέον να βρίσκω καμία καλή σειρά.. Και γενικά δεν βλέπω κάτι καλό να παίζεται..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Στο Netflix, εντάξει τώρα είναι η περίοδος που βγάζει πιο απλές σειρές, αλλά θα ξαναβγάλει κάποιες πιο δυνατές..
Altered Carbon, Lost in Space..

όμως το Netflix, βγάζει τώρα περισσότερες δικές του, και κάμποσες από αυτές είναι πολύ καλές!!
The Umbrella Academy, Sex Education, Love, Death & Robots, Chilling Adventures of Sabrina, κτλ

Από άλλη, και κάποια άλλα δίκτυα ετοιμάζουν ακριβές παραγωγές.. Amazon κτλ..

Ακόμη κρατάει πιστεύω η TV δυναμικά!

Νταξει νομίζω ότι κάπου υπάρχει και κορεσμός

Υπάρχει κάποιος κορεσμός.. ιδίως σε δίκτυα που δεν έχουν ευρύ φάσμα στις σειρές τους..
π.χ. το Fox έχει πέσει στις σειρές που βγάζει τώρα..

Τα Broadcast δίκτυα, ABC, NBC CBS, κτλ τα έχω κόψει τελείως..

Το Netflix ας πούμε δεν καταλαβαίνει τίποτα..
To Amazon έχει λεφτά να ρίξει..
H Disney έχει.. αλλά να δούμε τι θα βγάλει..

TO ΗΒΟ θα δοκιμάσει και με νέες σειρές..
Το Hulu κάνει νέα προσπάθεια πάλι.. με Marvel..
Η DC δοκιμάζει και αυτή..

fjc6wowpndx21.jpg

:laugh:

...

Valar Morghulis: Who’s most likely to die in Game of Thrones Episode 805?
https://winteriscoming.net/2019/05/...likely-to-die-in-game-of-thrones-episode-805/