Κερδίστε 5 μπλουζάκια 'Game of Thrones' από τη Footshirts
O χειμώνας πέρασε, ώρα να βάλουμε τα καλοκαιρινά μας.
https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...ame-of-thrones-apo-th-footshirts.5508452.html
Καημένε μου.. τι έπαθες!!
Τα εργαλεια ήταν ποιοτικότερα αλλα το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση.Στο Χόμπιτ χρησιμοποίησαν πολλά περισσότερα εφέ για να να χαμηλώσουν το κοστος και σε σημαντικές σκηνές το αποτέλεσμα ήταν ψεύτικο,σαν να βλέπεις video game.Αντίθετα στον Άρχοντα δεν υπήρχε ψεγάδι, έστω και αν ήταν μια εποχή πίσω.Τα εφφε του Χομπιτ ηταν 3 κλασεις πανω απο εκεινα του LotR.
Καμια μα καμια σχεση δεν ειχαν αλλα μιλαμε και για αλλη εποχη.
10 χρονια διαφορα που ειχαν οι δυο τριλογιες μεταξυ τους ειναι τρομακτικο μεγεθος για την εξελιξη των cgi (και το κοστος τους)
Τα εργαλεια ήταν ποιοτικότερα αλλα το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση.Στο Χόμπιτ χρησιμοποίησαν πολλά περισσότερα εφέ για να να χαμηλώσουν το κοστος και σε σημαντικές σκηνές το αποτέλεσμα ήταν ψεύτικο,σαν να βλέπεις video game.Αντίθετα στον Άρχοντα δεν υπήρχε ψεγάδι, έστω και αν ήταν μια εποχή πίσω.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Με καθε καλη διαθεση δεν εχεις δικιο πουθενα.
Ουτε ποιοτικοτερα ηταν τα πρωτα(LOTR) ουτε φτηνοτερα ουτε πιο αποτελεσματικα.
Εχετε ξαναδει καθολου τις παλιες ταινιες ? Ειναι για να γελας με καποια εφφε τωρα που το ματι μας εχει εκπαιδευτει καλυτερα στις νεες τεχνολογιες....
Η αισθηση video game που αναφερεις για την τριλογια Hobbit ειναι αλλο θεμα ειναι γιατι οι ταινιες γυριστηκαν απο επιλογη σε 48 fps και 3d .
Έτυχε τελευταία να δω το πρώτο LOTR.Σίγουρα τις θεωρώ σταθμό στο κινηματογράφο και από τις αγαπημένες μου αλλα δεν είναι μονο τα γραφικά που είναι ξεπερασμένα, και το κλίμα είναι αλλα και το acting. Υπήρχαν σκηνές πχ με τα Hobbits που σήμερα το λιγότερο σου φαίνονται γελοίες.
Νταξει νομίζω ότι κάπου υπάρχει και κορεσμός
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.