Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

\

Μπορει να μην ειναι 20000 οι οπλιτες του αλλα ολο το ασκερι μαζι με την υποστηριξη του.

Και αυτοι φυσικα δεν πολεμουν αλλα ειναι προστατευμενοι εντος των τειχων.

BTW η σκηνη που διαλυεται απο μεσα προς τα εξω η πυλη ειναι απλα θεικη. Τα παντα περιμεναμε αλλα ηττα απο το πρωτο blow....

:a0210: :a0210: :a0210:

Το τελευταίο επεισόδιο του ‛Game of Thrones’ έσπασε το χειρότερο ρεκόρ της σειράς
Το μοναδικό ρεκόρ που η σειρά δεν θα ήθελε ποτέ να έχει ξεπεράσει.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...me-of-thrones-bells-lowest-rated.5513323.html

...

Στο φινάλε θα πει η Dany στον John..
μου έδωσες τόσες υποσχέσεις και όλες πήγαν στον βρόντο!!

Τουλάχιστoν θα τηρήσεις σαν άνδρας την τελευταία υπόσχεση που μου έδωσες ?

.. Always be My Queen ?? :p

Do you think Snow will pull a Lanister then?

να τηρήσει την υπόσχεσή του και να είναι για πάντα η βασίλισσά του αλλά με τον εξής ρομαντικό τρόπο: την σκοτώνει με τρόπο που πεθαίνουν και οι δυο μαζί.

Σε ένα ατύχημα υπερβολικής ταχύτητας με τον δράκο ας πούμε (ξεφορτωνόμαστε και τον δράκο έτσι).

Ξέρεις σε μια στροφή δεν πρόσεξε , πάτησε γκάζι αντί φρένο και γίνανε χαλκομανία πάνω σε ένα φαράγγι.

Μπορεί να ακολουθήσει και εκπαιδευτικό μήνυμα της τροχαίας: μην τρέχεις κ.λπ.

:flipout:

lskqeopaidy21.jpg

Χαχαχα!! :laugh:

......................

Αν ειχαμε τον Μανο εδω μεσα θα ειχαμε πηδηξει και εμεις μαζι με τους Clegane απο τον πυργο μπας και γλυτωσουμε. :ernaehrung004:[/QUOTE]

Eυτυχως η σειρα δεν εχει διαστημοπλοια... ;)

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Θελω να πω, εαν το παρουν αποφαση, η ιδια δικαιολογια μπορει να σταθει πανω κατω σε ολους.
Γιατι εγινε αυτο;
Ααα ξερεις, τραβηξε πολλα και σαλταρε.
Εχει και το χαλασμενο γονιδιο...
Επανηλθε κι απ' τους νεκρους, που ξερεις, τοση ωρα χωρις οξυγονο ο εγκεφαλος....

Ε μονος σου τα λες ειδες ?

αμα αγαπας βρισκεις καλες κουβεντες να πεις :BDGBGDB55:

Το GOT εχει μια μοναδικοτητα.
Ειναι το πρωτο Heroic Fantasy που εχει τραβηξει εξ'ισου γυναικειο οσο αντρικο κοινο.
Ειναι απιστευτο σαν φαινομενο.
Το βλεπω και στην ομηγυρη μου.
Τωρα πολλα ατομα ακολουθουν γυναικειους χαρακτηρες που ειναι πολυαριθμοι δυνατοι και πολλα υποσχομενοι. Κυριως τεινουν να παρουν την υστατη εξουσια.
Κυριαρχη λευκη και φωτεινη, και περιλουσμενη με ολες τις καλες προθεσεις, η μητερα των δρακων, οπου μεγαλο μερος αυτου του κοινου ταυτιστηκε με μια subliminal δυναμη που δεν περιοριζεται στην απλη βιολογικη αναπαραγωγη. Μεγαλο συμβολικο παραδειγμα σε μια εποχη (υπογεννητικοτητας) σαν την δικη μας.
Βαση αυτου και επειδη το ειδα και γυρω μου, αποδιδω την μεγαλη απογοητευση ιντερναυτων, βαθμολογιες, και συζητησεις που λες και ψαχνουν ειστημονικη αποδειξη σε συμπεριφορες κινησεις κλπ.
Ε ναι... μεγαλη απογοητευση. Επειδη η πριγκηπεσα με ολα τα ατου για να γινει βασιλισσα των ονειρων μας εγινε τερας. Δυσκολοχονευτο.
Αυτην την απογοητευση την ειδα και στο σπιτι μου..."τα καναν σκατα στη σειρα".:flipout:

Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Δεν ειναι η χιονατη και οι επτα νανοι.

Εγω που απογοητευτηκα ηδη απο την πρωτη σαιζον που αποκεφαλισαν τον Σταρκ βασιλια του βορά τι να πω ;

Ξεραμε (εγω το καταλαβα αρκετα γρηγορα) οτι μπορει να ερθουν τα πανω κατω. Ακομα και για την Νταν. Και κυριως για αυτην. Αλλα δεν ελεγα τιποτα. :SFGSFGS5:

Τωρα οτι γινονται καποια σεναριακα αλματα, ενταξει το ξερουμε αλλα προκειται και για οικονομια χρονου. Αλλιως θα επρεπε να περιμενουμε αλλες 152 σαιζον.
Και καθε πραμα πρεπει να τελειωνει καποτε οσο καλο και ναναι.

Kαι Payton Place να την κάνανε τη σειρά πάλι ο κόσμος θα ήθελε κι' άλλα επεισόδια.

Δικαίως ΙMO.

Kαλή παραγωγή, πολλές ανατροπές, μυστήριο, κ.λπ.

Εγω καταλαβα οτι η σειρα αρχισε να μεγαλωνει τοσο πολυ που δεν το περιμεναν, και δεν μπορουσαν μετα να ανταπεξελθουν,οχι οτι εκαναν καμια μεγαλη πατατα ,ευτυχως δεν εκαναν
ο 8 κυκλος μοιαζει σαν να ειναι προχειροδουλεια(μαλλον ελεω μπατζετ) για να βγει το καλο επεισοδιο το 5ο δηλαδη,εδω του Χιονη του βαζανε ταγερακια απο χαλακια του Ικεα..αυτο απο την αλλη δειχνει ευρηματικοτητα φαντασια και δημιουργικο πνευμα..
Εν τελει πιστευω οτι υπερεβαλαν εαυτο με το μπατζετ που τους δοθηκε..οποτε δεν μπορεις να τους κακολογησεις,
ισως την εταιρια ..
Δεν μπορεις να τα θελεις ολα δικα σου και να πεσει μπολικο χρημα και να ψωνιζεις απο γνωστα μερη κλπ κλπ
Σημασια εχει οτι η σειρα ξαναζωντανεψε το συγκεκριμενο ειδος και του ανοιγει πεδιο δοξης λαμπρο για το μελλον..

Λίγο άσχετο με την συζήτηση, αλλά υπάρχει prequel - ή σκέψεις να υπάρξει - της σειράς; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία του Τρελού Βασιλιά. Σε βιβλίο υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Δεν πιστεύω ότι το got έχει συγκεκριμένο κοινό.. Μπορεί να είναι όντως μια καλή σειρά αλλά το κοινό το απέκτησε γιατί παρπυσιαστηκε σαν το Hype της εποχής μας. Βάλε και το μάρκετιγκ μέσα είναι «απαράδεκτο» να μην βλέπει κάποιος σήμερα got. Όλες οι φυλές λοιπόν άνδρες, γυναίκες, παιδιά, κουλτουριάρηδες φαν του είδους, φαν των ρομαντικών, φαν των πολεμικών κτλ..
Όταν ζορίζουν τα γάλατα και αρχίζουν μαχες, σφαγές κτλ το κοινό που το παρακολουθεί ανάλογα στην ευαίσθητη ομάδα που ανήκει αρχίζει να σοκάρεται και να αρχίσει η γκρίνια. Άλλοι γιατί δεν μπορούν τις μαχες και τα ξεκοίλιασματα, άλλοι δεν μπορούν την αδικία και το να την πληρώνουν αθώοι, άλλοι γιατί δεν βγαίνει ρομάντζο κτλ
Με τη γυναίκα μου σπάνια βλέπουμε μαζί ταινίες γιατί όλο μου λέει πως αντέχεις να βλέπεις όλο βία. Και ανάποδα εγώ της λέω πως αντέχεις τόσα σιρόπια
Χαλαρά παιδιά, δεν γίνονται στην πραγματικότητα γυρίσματα είναι :)
Το got είναι λίγο από όλα όποτε σίγουρα πολλοί θα απογοητεύουν τι να κάνουμε..
Και εγώ απογοητεύτηκα που έφυγε η ιστορία του ΝΚ έτσι απλά.. Εκεί τελείωσα με το σενάριο που είχα στο μυαλό μου anyway
Από την άλλη σίγουρα έχουν γίνει αρκετά σεναριακά λάθη και στην εκτέλεση επίσης, οπως πολλες υπερβολες. Όλα απορία της βιασύνης πιστεύω

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Λίγο άσχετο με την συζήτηση, αλλά υπάρχει prequel - ή σκέψεις να υπάρξει - της σειράς; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία του Τρελού Βασιλιά. Σε βιβλίο υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Υπαρχει μια ωραια ιστορια, του Dunk και του νεαρου Egg (σκασιαρχείο, μετεπειτα Aegon Ε')

Βλεπω οτι πολλοι δυσχερουν στο οτι τελειωσε η ιστορια με τον Βασιλια της Νυχτας ετσι "γρηγορα" δηλαδη σε μια μαχη.

Παιδες η κατασταση βαση του σεναριου και των ιδιοτητων των πλασματων του σκοτους ηταν τετοια που ολα επρπε να λυθουν σε μια μαχη. Και μονο.
Δεν υπηρχε περιπτωση παρα η να σκοτωθει ο Βασιλιας της Νυχτας ειτε να εξαπλωθει χωρις καμμια δυνατοτητα αντιδρασης οποτε θα ηταν και το τελος του ζωντος κοσμου.

Δηλαδη η θα τελειωνε η σειρα στο τριτο επισοδειο η θα συνεχιζε. Δεν υπηρχε αλτερνατιβ "υποχωρησαν" "πηγαν αλλου" "κρυφτηκαν και θα βγουν μετα οταν θα βγει δευτερος ηλιος στον βορά"

Εκει σε αυτην τη μαχη τελιωναν ολα σχετικα με αυτην την ιστορια. Δηλαδη του αν το σκοτος επικρατησει του φωτος η το αντιθετο. Δεν υπηρχε πισω δρομος.

...
Όταν ζορίζουν τα γάλατα και αρχίζουν μαχες, σφαγές κτλ το κοινό που το παρακολουθεί ανάλογα στην ευαίσθητη ομάδα που ανήκει αρχίζει να σοκάρεται και να αρχίσει η γκρίνια. Άλλοι γιατί δεν μπορούν τις μαχες και τα ξεκοίλιασματα, άλλοι δεν μπορούν την αδικία και το να την πληρώνουν αθώοι, άλλοι γιατί δεν βγαίνει ρομάντζο κτλ
Με τη γυναίκα μου σπάνια βλέπουμε μαζί ταινίες γιατί όλο μου λέει πως αντέχεις να βλέπεις όλο βία. Και ανάποδα εγώ της λέω πως αντέχεις τόσα σιρόπια

Το got είναι λίγο από όλα όποτε σίγουρα πολλοί θα απογοητεύουν τι να κάνουμε..

Αυτο ακριβως ισχυει και για μενα :flipout:

Βλεπω οτι πολλοι δυσχερουν στο οτι τελειωσε η ιστορια με τον Βασιλια της Νυχτας ετσι "γρηγορα" δηλαδη σε μια μαχη.

Παιδες η κατασταση βαση του σεναριου και των ιδιοτητων των πλασματων του σκοτους ηταν τετοια που ολα επρπε να λυθουν σε μια μαχη. Και μονο.
Δεν υπηρχε περιπτωση παρα η να σκοτωθει ο Βασιλιας της Νυχτας ειτε να εξαπλωθει χωρις καμμια δυνατοτητα αντιδρασης οποτε θα ηταν και το τελος του ζωντος κοσμου.

Δηλαδη η θα τελειωνε η σειρα στο τριτο επισοδειο η θα συνεχιζε. Δεν υπηρχε αλτερνατιβ "υποχωρησαν" "πηγαν αλλου" "κρυφτηκαν και θα βγουν μετα οταν θα βγει δευτερος ηλιος στον βορά"

Εκει σε αυτην τη μαχη τελιωναν ολα σχετικα με αυτην την ιστορια. Δηλαδη του αν το σκοτος επικρατησει του φωτος η το αντιθετο. Δεν υπηρχε πισω δρομος.

Παρόλα αυτά, ίσως να ήταν πιο σωστό να καθυστερήσει το night king για το τέλος και η μάχη με τη Σερσει να γίνει πριν.

Παρόλα αυτά, ίσως να ήταν πιο σωστό να καθυστερήσει το night king για το τέλος και η μάχη με τη Σερσει να γίνει πριν.

Πολυ σωστα θα ηταν η τελικη μαχη. Αλλα δυο ενστασεις. Η Σερσει θα ειχε ποδοπατηθει ακομα πιο αδοξα απο ολοκληρο το στρατο και τους τρεις δρακους (αρα χωρις σασπενς), κι απο την αλλη ο Βασιλειας της νυχτας θα ειχε γεμισει ακομα περισσοτερο τον στρατο του θα τον ειχε πολλαπλασιασει, αφου θα ειχε προχωρησει ακαθεκτος προς τον νοτο φερνοντας το "κρυο".

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι... αν ο ΝΚ δεν ειχε υιοθετησει τον δρακο στο μεγαλο βορα στις αψιμαχιες, θα μπορουσε να ριξει το τειχος οποτε να περασει και να μετατρεψει τις χωρες απ'οπου περνουσε σε σκοτος ;;;

Ειναι ενα αλλο πιθανο σεναριο. Θα εμενε μπλοκαρισμενος στο τειχος ;

Τελειως αλλη ιστορια θα ηταν.

Πολυ σωστα θα ηταν η τελικη μαχη. Αλλα δυο ενστασεις. Η Σερσει θα ειχε ποδοπατηθει ακομα πιο αδοξα απο ολοκληρο το στρατο και τους τρεις δρακους (αρα χωρις σασπενς), κι απο την αλλη ο Βασιλειας της νυχτας θα ειχε γεμισει ακομα περισσοτερο τον στρατο του θα τον ειχε πολλαπλασιασει, αφου θα ειχε προχωρησει ακαθεκτος προς τον νοτο φερνοντας το "κρυο".

Κοιτά, τα δημογραφικά λένε ότι ένα τέτοιο σενάριο δηλαδή τη λογική επικράτηση του ΝΚ λίγοι θα την επιθυμούσαν. Οι περισσότεροι θελαν ένα happy end. Απλά στο συγκεκριμένο έγιναν πολλά λάθη, ήταν απότομο με υπερβολές και λάθος ίσως τρόπο. Ίσως ήταν λάθος και το hype που είχαν δώσει από την αρχή της σειράς για τον ΝΚ στο μυαλό του θεατή.. Το παρουσίασαν σαν την υπέρτατη απειλή και τελικά δεν ήταν όπως έγινε.
Σίγουρα θα έπρεπε να μπει στο τελευταίο επεισόδιο σαν την τελευταία πραγματικά μάχη.. Και μη σου πω να είναι όλο το Westeros ενωμένο.
Όπως και να έχει με 6 επεισόδια δεν μπορούσες να κανείς τίποτα από αυτά ούτε καν το ενδεχόμενο να λυθούν τα μαγια αν μπορούμε να θέσουμε και αυτό το σενάριο...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk