Το GOT εχει μια μοναδικοτητα.
Ειναι το πρωτο Heroic Fantasy που εχει τραβηξει εξ'ισου γυναικειο οσο αντρικο κοινο.
Ειναι απιστευτο σαν φαινομενο.
Το βλεπω και στην ομηγυρη μου.
Τωρα πολλα ατομα ακολουθουν γυναικειους χαρακτηρες που ειναι πολυαριθμοι δυνατοι και πολλα υποσχομενοι. Κυριως τεινουν να παρουν την υστατη εξουσια.
Κυριαρχη λευκη και φωτεινη, και περιλουσμενη με ολες τις καλες προθεσεις,
η μητερα των δρακων, οπου μεγαλο μερος αυτου του κοινου ταυτιστηκε με μια subliminal δυναμη που δεν περιοριζεται στην απλη βιολογικη αναπαραγωγη. Μεγαλο συμβολικο παραδειγμα σε μια εποχη (υπογεννητικοτητας) σαν την δικη μας.
Βαση αυτου και επειδη το ειδα και γυρω μου, αποδιδω την μεγαλη απογοητευση ιντερναυτων, βαθμολογιες, και συζητησεις που λες και ψαχνουν ειστημονικη αποδειξη σε συμπεριφορες κινησεις κλπ.
Ε ναι... μεγαλη απογοητευση. Επειδη η πριγκηπεσα με ολα τα ατου για να γινει βασιλισσα των ονειρων μας εγινε τερας. Δυσκολοχονευτο.
Αυτην την απογοητευση την ειδα και στο σπιτι μου..."τα καναν σκατα στη σειρα".
Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Δεν ειναι η χιονατη και οι επτα νανοι.
Εγω που απογοητευτηκα ηδη απο την πρωτη σαιζον που αποκεφαλισαν τον Σταρκ βασιλια του βορά τι να πω ;
Ξεραμε (εγω το καταλαβα αρκετα γρηγορα) οτι μπορει να ερθουν τα πανω κατω. Ακομα και για την Νταν. Και κυριως για αυτην. Αλλα δεν ελεγα τιποτα. :SFGSFGS5:
Τωρα οτι γινονται καποια σεναριακα αλματα, ενταξει το ξερουμε αλλα προκειται και για οικονομια χρονου. Αλλιως θα επρεπε να περιμενουμε αλλες 152 σαιζον.
Και καθε πραμα πρεπει να τελειωνει καποτε οσο καλο και ναναι.